Onderdeelnr. 969189-08

Bevat instructies over het monteren en gebruiken van uw apparaat. Als download verkrijgbaar via de website van Dyson onder Klantenservice, handleidingen.

€19,90

Gebruikershandleiding

Onderdeelnr. 969189-08

Bevat instructies over het monteren en gebruiken van uw apparaat. Als download verkrijgbaar via de website van Dyson onder Klantenservice, handleidingen.

Momenteel niet op voorraad

€19,90

Perfect voor jou Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator wit 2019

Sommige machines zijn uitgesloten van de getoonde bereiken

1. Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator wit 2019
  2. Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator zwart 2019