Autoreinigingsset met kliksysteem

Verwijder stof, vuil en allergenen uit uw auto met deze set van drie Dyson stofzuigers.

€56,00

1 jaar garantie

Gratis bezorging en retour

Originele Dyson-accessoires

Deskundig advies

Stubborn dirt brush inside car

Borstel voor hardnekkig vuil

De schuine borstelharen creëren een veegbeweging en laten vuil rechtstreeks in de luchtstroom stromen.

Verlengslang

Verlengslang

Buigt en strekt zich uit tot 1,2 m. U kunt dus verborgen hoeken en diep onder stoelen bereiken.

Flexi-spleetmondstuk in de auto

Flexi-spleetmondstuk

Verlengt en buigt. Voor moeilijk bereikbare plaatsen rond uw huis en auto.