Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Laten we jouw apparaat weer in orde maken

Dyson 360 Heurist robotstofzuiger
Zie alle stappen

Controleer de borstel

Volg de stappen in de video.

Heeft het controleren van de borstel het probleem opgelost?

Dit is omdat een andere gebruiker verbinding maakt met uw machine en eigenaarschap claimt van uw robot.

Als u een tweede gebruiker toevoegt, wordt u aan het einde van het verbindingsproces gevraagd of u de nieuwe eigenaar bent van de robot. Selecteer dan Nee, ik gebruik het slechts. U kunt uw robot eenvoudig bedienen, instellen en bewaken zonder dat de geregistreerde gebruiker daar last van heeft.

Als u de geregistreerde eerste gebruiker bent en dit wilt overschrijven en uw verbinding is verbroken, moet u het verbindingsproces opnieuw doorlopen. Als u hebt gevraagd, Bent u de nieuwe eigenaar van de machine? Bent u de nieuwe eigenaar van de machine?, selecteer 'Ja, ik ben eigenaar van deze machine’.

Controleer met de andere gebruikers in uw huis of gebouw die op de hoogte zijn van het wifiwachtwoord van uw thuisnetwerk, waarmee uw robot is verbonden en die contact hebben met uw robot, om ervoor te zorgen dat er geen misverstand is over de bruikbaarheid of eigendom.

Als u niet zeker weet wie de eigenaar en gebruikers zijn, kunt u als laatste redmiddel een fabrieksreset doen. Wees u ervan bewust dat hierdoor alle instellingen en gebruikers van uw robot worden gewist.

Zorg ervoor dat de stekker van uw router in het stopcontact zit en dat u een goede ontvangst hebt.

We adviseren om de laatste versie van de Dyson Link-app te downloaden in de app-winkel of marktplaats van uw apparaat. De Dyson Link-app is beschikbaar in de Apple-appstore voor iOS-apparaten en de Google Play-store voor Android-apparaten.

WAARSCHUWING: U kunt de app alleen downloaden als u een compatibele versie van het besturingssysteem van uw telefoon/tablet gebruikt. Versie 4.0 van de Dyson Link-app loopt op iOS versies 10 en hoger, en op Android versie 5 en hoger.

Selecteer de betreffende optie

Start de app op uw mobiele apparaat.

Selecteer uw land.

Als u al een Dyson-account hebt, selecteer dan Aanmelden en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Als u nieuw bent, selecteer dan Registreren, maak een account aan en vul alle velden in.

Niet zeker of u een account hebt?

Dit is de account die u hebt ingesteld voor het kopen van uw robot op de Dyson-website.

We adviseren ten zeerste om de Dyson Link-app automatisch te laten updaten en meldingen te accepteren.

Hebt u de app ingesteld?

Schakel eerst uw robot aan en zet deze op de oplader. De machine heeft stroom nodig tijdens het verbindingsproces.

Make sure you have your home Wi-Fi network password to hand, as you will need this later.

Ensure Wi-fi is also turned on and connected on your mobile device, and that you are connected to your home network and not a public network or another Dyson product's network.

If you are connected to a different Wi-Fi network, please choose the settings option on your device to change to your home network, then return to the Dyson Link app.

Zet de Bluetooth van uw apparaat aan. Dit kunt u doen door naar beneden te vegen op uw homescherm en te tikken op het Bluetooth-icoon, of naar uw instellingen te gaan en Bluetooth te activeren.

De Dyson 360 Heurist™ is geoptimaliseerd voor gebruik op zowel een 2,4 GHz als een 5 GHz wifi-netwerk

Volg de volgende stap.

Druk op Aan de slag. De app doet nu een scan voor producten. Selecteer uw Dyson-machine uit de lijst.

Mijn machine staat niet weergegeven in de lijst

Als uw robot niet wordt weergegeven, kunt u de optie Kan mijn machine niet zien selecteren. Deze optie helpt met diagnosticeren waarom en kan handige tips geven.

Bluetooth-scan

Controleer of het oplaadstation ingeplugd is en aanstaat, de machine veilig op het oplaadstation zit en zowel Bluetooth als wifi zijn ingeschakeld op uw apparaat.

De connectiviteit is mogelijk uitgeschakeld

Zet de robot op het oplaadstation om wifi in te schakelen. Zodra dit is ingeschakeld zal het wifisymbool op het display van de robot gaan knipperen.

Houd nu uw apparaat vlak bij het scherm van uw robot. Zo kan de robot uw apparaat detecteren.

Om het koppelingsproces te helpen, verwijder eventuele hoezen of houders waarin uw apparaat is verpakt, en raak de telefoon links van het informatiescherm aan.

Druk op de aan-knop op uw machine.

Hierdoor wordt het koppelingsproces geactiveerd.

Has your robot now successfully paired?

Probleem met verbinden

Zorg ervoor dat uw Bluetooth en wifi zijn ingeschakeld, dat uw luchtreiniger en router zijn aangesloten op een stabiele voedingsbron en aan staan, en dat wanneer u uw apparaat in de buurt van de luchtreiniger houdt, het de machine raakt, zich links van het informatiescherm bevindt en u alle hoezen of houders van uw apparaat hebt verwijderd.

Handmatig een code invoeren

U kunt in plaats daarvan handmatig een code invoeren om uw machine te identificeren. U vindt uw code onder het filter en op uw gebruikershandleiding (bestaande uit alleen cijfers).

De code bestaat uit acht cijfers en is specifiek voor uw eigen machine. Als u moeite hebt uw machine te identificeren via de Bluetooth-optie, identificeert deze code uw robot handmatig.

Hebt u de code gevonden en succesvol ingevoerd?

Zorg ervoor dat de cijfers die u hebt ingevoerd exact overeenkomen met die op de sticker op de machine en in de gebruikershandleiding.

Als u nog steeds problemen hebt met het verbinden van de Dyson Link-app en uw robot, begin het verbindingsproces dan opnieuw, voer de wachtwoorden zorgvuldig in en selecteer het thuisnetwerk.

Is uw achtcijferige code geaccepteerd?

Voer uw wifiwachtwoord in

U wordt nu gevraagd het wachtwoord voor uw thuisnetwerk in te voeren. Wanneer u uw wachtwoord invoert, zorg ervoor dat u de juiste tekens invoert (bijvoorbeeld, 'I' en '1' en 'O' en '0' kunnen eenvoudig door elkaar gehaald worden).

Het wifinetwerk waaraan u verbindt, moet uw thuisnetwerk zijn, niet een openbaar netwerk of een netwerk dat behoort aan een ander Dyson-product.

Heeft uw machineverbinding gemaakt?

Trage reactie

Als uw app een tijdje nodig heeft om te reageren, probeert u het opnieuw wanneer u dit verschillende keren wordt gevraagd.

Zorg voor een constante en stabiele wifiverbinding, blijf in de buurt van uw router en robot en zorg ervoor dat de stroomtoevoer naar beide stabiel blijft.

Voer de aansluitingsprocedure nogmaals uit

Als u nog steeds problemen hebt met het voltooien van de installatie, start het verbindingsproces dan nog een keer vanaf het begin (druk hiervoor op Nee als u wordt gevraagd of u het opnieuw wilt proberen en bevestig dat u de poging wilt verlaten. U gaat vervolgens naar het homescherm).

Wachtwoord voor wifinetwerk thuis

Een veel voorkomend probleem is een onjuist ingevoerd wifiwachtwoord voor het thuisnetwerk. Om zeker te zijn dat het juist is, gaat u naar de instellingen van uw apparaat, 'vergeten' u uw wifi en meldt u zich opnieuw aan met het wachtwoord dat u bij de hand hebt. Zo weet u zeker dat u de meest actuele versie hebt en alle tekens correct zijn ingevoerd.

Selecteer bij het invoeren van uw netwerkwachtwoord de optie 'Wachtwoord weergeven’ zodat u zeker weet dat de ingevoerde tekens goed zijn. Bepaalde tekens kunnen er hetzelfde uitzien, dus zorg ervoor dat de 'O', '0', 'I' en '1' niet door elkaar worden gehaald.

De Dyson 360 Heurist™ is geoptimaliseerd voor gebruik op zowel een 2,4 GHz als een 5 GHz wifi-netwerk.

WEP

Controleer of de wifiverbinding eventueel op WEP is ingesteld. Producten van Dyson maken geen verbinding met een WEP-geconfigureerd netwerk. Deze informatie vindt u in uw routerinstellingen of neem contact op met uw netwerkaanbieder. Wijzig deze instelling voordat u verder gaat met het verbinden. Machines van Dyson maken alleen verbinding met WPA- of WPA2-netwerken, de meeste moderne routers hebben deze instellingen. We raden WPA2 aan, omdat dit de veiligste codering is.

Is uw app nu succesvol gekoppeld?

Succesvol gekoppeld

Nu u verbonden bent, kunt u uw robot activeren, de activiteit volgen en reinigingssessies inplannen wanneer het u uitkomt.

Instellen voltooien

Om alles uit uw machine te halen, vul de profieldetails in om uw luchtreiniger en uw account te personaliseren.

Geef uw robot een naam

Geef uw robotstofzuiger een naam: Geef uw robotstofzuiger een naam of stel een gebruikslocatie in met spraakgestuurde diensten.

Aankoopdatum

De aankoopdatum is nodig bij het activeren van de garantie.

Schakel automatische updates in

We adviseren ten zeerste om uw robot automatisch te laten updaten en de laatste functies en updates te accepteren.

Zijn uw app en robot nu succesvol geïnstalleerd?

We vinden het fijn dat te horen.

Dank u wel dat u Dyson-online support gebruikt.

Trage reactie

Als uw app een tijdje nodig heeft om te reageren, probeert u het opnieuw wanneer u dit verschillende keren wordt gevraagd.

Zorg voor een constante en stabiele wifiverbinding, blijf in de buurt van uw router en robot en zorg ervoor dat de stroomtoevoer naar beide stabiel blijft.

Voer de aansluitingsprocedure nogmaals uit

If you are still having issues completing the set up, please retry the connection journey again from the beginning (to do this, press 'No' when asked if you want to retry, and then confirm you want to exit the journey. You will then be taken back to the home screen).

Home network Wi-Fi password

Een veel voorkomend probleem is een onjuist ingevoerd wifiwachtwoord voor het thuisnetwerk. Om zeker te zijn dat het juist is, gaat u naar de instellingen van uw apparaat, 'vergeten' u uw wifi en verbindt u uw apparaat opnieuw met uw thuisnetwerk met het wachtwoord dat u bij de hand hebt. Zo weet u zeker dat u de meest actuele versie hebt en alle tekens correct zijn ingevoerd.

Selecteer bij het invoeren van uw netwerkwachtwoord de optie 'Wachtwoord weergeven’ zodat u zeker weet dat de ingevoerde tekens goed zijn. Bepaalde tekens kunnen er hetzelfde uitzien, dus zorg ervoor dat de 'O', '0', 'I' en '1' niet door elkaar worden gehaald.

De Dyson 360 Heurist™ is geoptimaliseerd voor gebruik op zowel een 2,4 GHz als een 5 GHz wifi-netwerk.

WEP

Controleer of de wifiverbinding eventueel op WEP is ingesteld. Producten van Dyson maken geen verbinding met een WEP-geconfigureerd netwerk. Deze informatie vindt u in uw routerinstellingen of neem contact op met uw netwerkaanbieder. Wijzig deze instelling voordat u verder gaat met het verbinden. Machines van Dyson maken alleen verbinding met WPA- of WPA2-netwerken, de meeste moderne routers hebben deze instellingen. We raden WPA2 aan, omdat dit de veiligste codering is.

Zijn uw app en robot nu succesvol geïnstalleerd?

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

Voordat u verdergaat met verdere controles, moet u controleren of uw apparaat (bijv. iPhone of Android) een stabiele internetverbinding heeft.

Download de laatste versie van de Dyson Link-app van de app-winkel of marktplaats van uw apparaat. De Dyson Link-app is beschikbaar in de Apple-appstore voor iOS-apparaten en de Google Play-store.

De Dyson Link-app is alleen compatibel met Apple iPhone, Apple iPod touch en mobiele Android telefoons. Het is niet geschikt voor gebruik op Apple iPad of Android tablets.

NB: U kunt de app alleen downloaden als u een compatibele versie van het besturingssysteem van uw telefoon/tablet gebruikt.

NB: U kunt de app alleen downloaden als u met een compatibele versie van het besturingssysteem van uw telefoon werkt. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte op uw apparaat hebt voor de app.

 • We adviseren om de laatste versie van de Dyson Link-app te downloaden om uw verbinding en gebruikerservaring te verbeteren
 • Als u problemen hebt tijdens het inloggen, controleer of de combinatie van e-mail en wachtwoord die u gebruikt juist is (gebruik de link Wachtwoord vergeten om het wachtwoord voor uw account opnieuw in te stellen).
 • Als de problemen aanhouden, verwijder de app en installeer de app opnieuw en probeer opnieuw in te loggen.

Is de app nu ingesteld?

Een tweede gebruiker toevoegen

Als u een tweede gebruiker toevoegt, wordt u aan het einde van het verbindingsproces gevraagd of u de nieuwe eigenaar bent van de robot. Selecteer Nee, ik gebruik het slechts.

U kunt uw robot eenvoudig bedienen, instellen en bewaken zonder dat de geregistreerde gebruiker daar last van heeft.

Volg de volgende stap

Gebruikersselectie

Het verwijderen en/of resetten van de robot heeft een ander effect voor elke gebruiker.

Selecteer de betreffende optie

Verwijder de robot

Hiermee wordt de robot permanent uit de Dyson Link-app verwijderd. Voor u en alle verbonden gebruikers.

Opnieuw instellen

Hiermee wordt de robot permanent uit de Dyson Link-app verwijderd. Voor u en alle verbonden gebruikers. Hiermee worden ook alle standaard fabrieksinstellingen hersteld.

Verwijder robot

Hiermee wordt de robot permanent uit de Dyson Link-app verwijderd. Het is nog steeds beschikbaar voor andere gebruikers en behoudt zijn schema en wifi-instellingen.

Verwijder en reset de robot

Hiermee wordt de robot permanent uit de Dyson Link-app verwijderd. Het is nog steeds beschikbaar voor andere gebruikers en behoudt zijn schema en wifi-instellingen. Andere gebruikers moeten opnieuw verbinding maken om het weer te gebruiken.

Verbindingspunten

Als u problemen hebt tijdens het verbinding maken voor een eerste of tweede gebruiker, selecteer Problemen met verbinding maken. Als u een grijze robot ziet in de lobby van uw app zodra u verbinding hebt gemaakt, selecteer In de lobby.

Op welk punt hebt u verbindingsproblemen?

Router nabijheid

Check that your router is close enough to your robot and the signal is strong enough. You can do this by standing next to your robot and checking the signal strength on your device. If it isn't strong, move your router and robot closer together.

Moving your router to a high place, such as a shelf or the landing can help. If you live in an older building or somewhere with thick walls, you may need to place your router and robot in very close proximity.

Powercyclus

Als het dichter bij elkaar plaatsen van uw router en robot niet heeft geholpen, kunt u proberen uw robot te powercyclen.

Zet uw robot uit door de stekker uit het stopcontact te halen, laat hem 10 minuten staan en zet hem weer aan.

Is de verbinding verbeterd?

Verbindingsproblemen

Als u problemen hebt met het verbinden van uw robot en de Dyson Link-app, doorloop dan de onderstaande controles voordat u verdergaat.

Wifi

Het wifinetwerk waaraan u uw robot verbindt, is uw thuisnetwerk, niet een openbaar netwerk of een netwerk die behoort aan een ander Dyson-product. Als u twijfelt, ga naar de instellingen van uw apparaat en selecteer de wifioptie.

Een veel voorkomend probleem is een onjuist ingevoerd wifiwachtwoord voor het thuisnetwerk. Om zeker te zijn dat het juist is, gaat u naar de instellingen van uw apparaat, 'forget' u uw wifi en meldt u zich opnieuw aan met het wachtwoord dat u bij de hand hebt. Zo weet u zeker dat u het de meest actuele versie hebt en alle tekens correct zijn ingevoerd.

Zorg voor een constante en stabiele wifiverbinding, blijf in de buurt van uw router en robot en zorg ervoor dat de stroomtoevoer naar beide stabiel blijft.

Selecteer bij het invoeren van uw netwerkwachtwoord de optie Wachtwoord weergeven zodat u zeker weet dat de ingevoerde tekens goed zijn. Bepaalde tekens kunnen er hetzelfde uitzien, dus zorg ervoor dat de 'O', '0', 'I' en '1' niet door elkaar worden gehaald.

WEP

Controleer of uw wifiverbinding eventueel op WEP is ingesteld. Producten van Dyson maken geen verbinding met een WEP-geconfigureerd netwerk. Deze informatie vindt u in uw routerinstellingen of neem contact op met uw netwerkaanbieder. Wijzig deze instelling voordat u verder gaat met het verbinden.

Selecteer de optie Uw robot verbinden met de app als uw luchtreiniger nog niet is ingesteld op uw thuis wifinetwerk.

Selecteer 'Het toevoegen van een tweede gebruiker aan uw robot' als uw robot al is verbonden met uw thuisnetwerk.

Bluetooth-problemen

Als u problemen ondervindt bij het Bluetooth-proces tijdens het verbinding maken, kan dit komen door de sterkte van het Bluetooth-signaal dat uw apparaat uitzendt.

Verwijder afdekkingen, hoezen, houders of kaarten van uw apparaat voordat u begint met het verbindingsproces. Dit betekent dat niets het Bluetooth-signaal van uw apparaat blokkeert.

Bluetooth moet altijd zijn ingeschakeld om het verbindingsproces te laten werken. Om te controleren of Bluetooth is ingeschakeld, veegt u omlaag vanaf de bovenkant van het scherm van uw apparaat en drukt u op het Bluetooth-pictogram, of u gaat vanuit het hoofdmenu naar Instellingen, selecteert Bluetooth en schakelt het in.

Nabijheid tot machine

Wanneer u uw apparaat naast uw robot houdt om ze te koppelen, raakt u uw telefoon direct links van het informatiescherm aan en houdt u deze enkele seconden op zijn plaats.

Handmatige verbindingscode

Als u niet kunt koppelen terwijl u uw apparaat vasthoudt, kunt u handmatig een code invoeren om uw machine te identificeren. Deze acht-cijferige code vindt u onderop het uitneembare reservoir en op de gebruikershandleiding.

Als de app 'robot offline' of 'Robot uitgeschakeld’ weergeeft of als u denkt dat de robot online is, probeer dan het volgende:

 • Klik op de knop Refresh op de app.
 • Sluit de app en start opnieuw op.

Om de app volledig te sluiten in iOS, dubbelklikt u op de homeknop op uw apparaat en veegt u de app naar boven.

Op een Android-apparaat kunt u de app volledig sluiten in het recente applicatiemenu.

Zorg ervoor dat wanneer u probeert opnieuw verbinding te maken met uw robot dat deze aanstaat en dat de wifi is ingeschakeld en werkt.

Test uw wifiverbinding door het browservenster in uw apparaat te openen en kijk of u een werkende internetverbinding hebt. Is dit niet het geval, controleer dan uw router en thuisverbinding en herstel uw wifiverbinding voordat u de verbinding van uw robot met uw app weer controleert.

De robot kan offline lijken als er een zwakke wifi verbinding is. Zorg ervoor dat uw router en oplaadstation met uw robot dicht genoeg bij elkaar zijn. Als u probeert kamers te stofzuigen die te ver weg zijn van uw router, kan het zijn dat u de robot met de hand moet verplaatsen zodat deze schoonmaakt zonder verbindingscapaciteit.

Om dit te doen, plaatst u het oplaadstation in de kamer die u wilt stofzuigen, zet uw de robot op het oplaadstation en drukt u op de aan-knop. De robot stofzuigt de kamer en keert zodra hij klaar is, terug naar het oplaadstation om op te laden.

Als de robot begint met stofzuigen vanaf een oplaadstation in een gebied met wifi en tijdens het stofzuigen in een gebied komt zonder wifibereik, zou dit geen probleem moeten zijn voor het stofzuigen. De robot keert terug naar het oplaadstation zodra hij klaar is met stofzuigen. Houd er wel rekening mee dat wanneer de robot tijdens het stofzuigen buiten het wifibereik komt, u het niet op afstand kunt bedienen met de Dyson Link-app.

U kunt de robot uit en weer inschakelen om de wifi te resetten. Plaats hiervoor de robot op het oplaadstation en zorg ervoor dat het acculampje gaat branden wanneer de robot op het oplaadstation staat.

Til de robot 10 seconden uit het oplaadstation, zet hem terug en vernieuw de Dyson Link-app.

De Dyson-robotstofzuiger die op het oplaadstation wordt geplaatst.

Heeft dit het probleem opgelost?

Schakel uit, schakel in en reset wifi

Uw robot is automatisch ingesteld om periodiek een wifisignaal uit te zenden dat kan worden opgepikt als een lokaal netwerk (ook wel wifimodus genoemd). Indien gewenst kan deze modus worden gereset door de onderstaande instructies te volgen:

Download de ‘disable’, ‘activeren’ van ‘reset’ software van de Dyson-website op een USB-stick zonder de naam ervan te wijzigen. De USB-stick moet ten minste 256 MB vrije ruimte hebben en mag geen andere bestanden of mappen bevatten.

De USB-stick moet niet-versleuteld zijn en geformatteerd naar FAT32 of MS-DOS (FAT).

Nota bene: Voor sommige browsers kan het bestand worden weergegeven in de browser in plaats van dat u een melding krijg om het te downloaden. Als dit gebeurt, selecteer ‘Bestand’ dan ‘Opslaan als’ (of de stappen voor uw specifieke browser) om het bestand op te slaan op uw USB.

Verwijder het na-filter van de robot en steek de USB-stick in de USB-poort aan de achterkant van de machine.

Zet de robot op een aangesloten oplaadstation en zorg dat deze wordt opgeladen. Houd de aan-knop 10 seconden ingedrukt tot een ring van blauwe knipperende lampjes verschijnt, laat de knop daarna los. De software zal de wifimodus automatisch 'ON' (AAN) zetten.

De software schakelt automatisch switch ‘OFF’, ‘ON’ of ‘reset’ wifimodus (geschikt voor het gedownloade bestand)

WAARSCHUWING: Probeer niet het upgradeproces te verstoren tot het voltooid is. Het verwijderen van de accu of USB-stick terwijl de machine aanstaat, kan onherstelbare schade toebrengen.

Na voltooiing zal de robot worden uitgeschakeld.

Verwijderde USB en vervang het filter en de filterhoes. De robot is nu klaar voor normaal gebruik

Selecteer of u uw wifi wilt uitschakelen, inschakelen of resetten

Klik op het wifi-bestand uitschakelen

Nota bene: Voor sommige browsers kan het bestand worden weergegeven in de browser in plaats van dat u een melding krijg om het te downloaden. Als dit gebeurt, selecteer ‘Bestand’ dan ‘Opslaan als’ (of de stappen voor uw specifieke browser) om het bestand op te slaan op uw USB

Klik op het wifi-bestand inschakelen

Nota bene: Voor sommige browsers kan het bestand worden weergegeven in de browser in plaats van dat u een melding krijg om het te downloaden. Als dit gebeurt, selecteer ‘Bestand’ dan ‘Opslaan als’ (of de stappen voor uw specifieke browser) om het bestand op te slaan op uw USB

Klik op het wifi-bestand resetten

Hiermee worden alle configuraties van uw thuisnetwerk van de robot gewist.

Nota bene: Voor sommige browsers kan het bestand worden weergegeven in de browser in plaats van dat u een melding krijg om het te downloaden. Als dit gebeurt, selecteer ‘Bestand’ dan ‘Opslaan als’ (of de stappen voor uw specifieke browser) om het bestand op te slaan op uw USB.

Als u uw wifiinstellingen reset, moet u met de Dyson Link-app uw robot opnieuw verbinden met uw thuisnetwerk.

Om snel en efficiënt de kaart te maken, zal uw robot uw huis verkennen met de stofzuiger uitgeschakeld. Laat de robot ononderbroken verkennen.

Als de robot wordt geïnterrumpeerd, een obstakel tegenkomt of vastloopt, moet u het proces van in kaart brengen opnieuw starten.

Zorg ervoor dat er een duidelijk en vrij pad is om te navigeren, zodat de robot het hele huis in kaart kan brengen.

Verwijder losse objecten uit het gebied dat u in kaart wilt brengen en controleer of alle interne deuren open zijn terwijl de machine actief is.

Once your robot has finished and returned to the dock, you will be able to view the generated map and any other exsisting maps by visiting the app lobby.

Is er nu een kaart aangemaakt?

Kunt u de bestaande kaarten in de lobby bekijken?

Dit kan worden veroorzaakt door een verbindingsprobleem. Als de robot offline is of als de app problemen heeft met het verbinden met de robot, wordt deze grijs weergegeven in de lobby.

Als u een grijze robot ziet in de lobby van uw app, selecteer In de lobby.

Als u problemen hebt met het verbinden met de app, selecteer Problemen met verbinding maken.

Op welk punt hebt u verbindingsproblemen?

We vinden het fijn dat te horen.

Dank u wel dat u Dyson-online support gebruikt.

Navigatie

Er moet een duidelijk en vrij pad zijn om te navigeren, zodat de robot het hele huis in kaart kan brengen.

Als de robot wordt geïnterrumpeerd, een obstakel tegenkomt of vastloopt, moet u het proces van in kaart brengen opnieuw starten.

Als de robot geen toegang kon krijgen tot een bepaald gebied of de toegang niet kon detecteren, zal dit niet op de kaart verschijnen.

Het huis voorbereiden

Om er zeker van te zijn dat er geen probleem is met het navigeren van de robot door uw huis, vragen we u losse objecten te verwijderen uit het gebied dat u in kaart wilt brengen en om te controleren of alle interne deuren open zijn terwijl de machine actief is.

Voor hulp bij het voorbereiden van uw huis, bekijkt u de stap over het voorbereiden van elke ruimte.

Heeft dit het probleem opgelost?

De kamer voorbereiden

Verwijder dunne vloerkleden of losse items die uw robot zou kunnen opzuigen.

Ruim obstakels op zoals schoenveters en dunne kabels die verstrikt kunnen raken in de borstel.

Ruim gemorste vloeistoffen of scherpe items op, die uw robot kunnen beschadigen.

Pas op voor voorwerpen zoals tassen of schoenen binnen 10 cm of verlagingen in de kamer.

Heeft dit het probleem opgelost?

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Er kunnen verschillende factoren zijn voor gebieden die niet meer op de kaart verschijnen of gebieden die zijn verwijderd. Controleer het volgende:

Verandering van locatie of omgeving

Als het oplaadstation recentelijk is verplaatst of er is een verandering geweest in de lay-out in het huis, moet uw robot de ruimte opnieuw in kaart brengen.

Navigatie

Als de robot geen toegang kon krijgen tot een bepaald gebied of de toegang niet kon detecteren, zal dit niet op de kaart verschijnen. Zorg ervoor dat er een duidelijk en vrij pad is om te navigeren, zodat de robot het hele huis in kaart kan brengen.

Nieuw gebied

De robot heeft mogelijk een nieuw of eerder geblokkeerd gebied ontdekt, dat nog in kaart moet worden gebracht. Bestaande en nieuwe gebieden die niet in kaart zijn gebracht, moeten worden verwijderd.

Als u dit nieuwe gebied wilt zonen voor zuigen in de toekomst, wijst u het een locatie toe.

Het huis voorbereiden

Als er zich een obstakel in het pad van de robot bevindt of als hij vastloopt tijdens het navigeren.

Om er zeker van te zijn dat er geen probleem is met het navigeren van de robot door uw huis, vragen we u losse objecten te verwijderen uit het gebied dat u in kaart wilt brengen en om te controleren of alle interne deuren open zijn terwijl de machine actief is.

Voor hulp bij het voorbereiden van uw huis, bekijkt u de stap over het voorbereiden van elke ruimte.

Heeft dit het probleem opgelost?

Gebieden die niet meer op de kaart verschijnen of die recent ontdekt zijn, hebben geen powermodus ingesteld.

Als gebieden niet meer op de kaart verschijnen of als gebieden zijn verwijderd, kan dit het resultaat zijn van verschillende factoren. Controleer het volgende:

Verandering van locatie of omgeving

Als het oplaadstation recentelijk is verplaatst of er is een verandering geweest in de lay-out in het huis, moet uw robot de ruimte opnieuw in kaart brengen.

Navigatie

Als de robot geen toegang kon krijgen tot een bepaald gebied of de toegang niet kon detecteren, zal dit niet op de kaart verschijnen. Zorg ervoor dat er een duidelijk en vrij pad is om te navigeren, zodat de robot het hele huis in kaart kan brengen.

Nieuw gebied

De robot heeft mogelijk een nieuw of eerder geblokkeerd gebied ontdekt, dat nog in kaart moet worden gebracht. Bestaande en nieuwe gebieden die niet in kaart zijn gebracht, moeten worden verwijderd.

Als u dit nieuwe gebied wilt zonen voor zuigen in de toekomst, wijst u het een locatie toe.

Het huis voorbereiden

Als er zich een obstakel in het pad van de robot bevindt of als hij vastloopt tijdens het navigeren.

Om er zeker van te zijn dat er geen probleem is met het navigeren van de robot door uw huis, vragen we u losse objecten te verwijderen uit het gebied dat u in kaart wilt brengen en om te controleren of alle interne deuren open zijn terwijl de machine actief is.

Voor hulp bij het voorbereiden van uw huis, bekijkt u de stap over het voorbereiden van elke ruimte.

Heeft dit het probleem opgelost?

Duur schoonmaken

De duur van het schoonmaken is een schatting en is afhankelijk van de volgende factoren;

Powermodus

De specifieke vermogensmodus per zone kan de geschatte tijd verhogen of verlagen.

De MAX-modus biedt bijvoorbeeld sneller schoonmaken, maar als de ruimte te groot is om gedurende één lading te voltooien, moet de robot terugkeren naar het oplaadstation.

We raden aan dat u de laagste powermodus selecteert als u een zone creëert. Dit geeft u een snellere schoonmaaktijd, vooral in grotere gebieden.

Oplaadsnelheid


Afhankelijk van de geselecteerde powermodus en de ruimte die de robot stofzuigt, kan het zijn dat deze één of meer keer opnieuw moet opladen. Elke keer opnieuw opladen voegt tijd toe aan de tijd die eerder is geschat.

Problemen met navigatie

De robot kan vast komen te zitten in een afgesloten ruimte, smal gebied of op een object. Zoals onder meubels, tijdens het betreden of verlaten van ruimtes met beperkte deuropeningen, drempelstrips tussen kamers of objecten die niet zijn verwijderd bij het voorbereiden van de stofzuigruimte.

Om er zeker van te zijn dat er geen probleem is met het navigeren van de robot door uw huis, vragen we u losse objecten te verwijderen uit het gebied dat u in kaart wilt brengen en om te controleren of alle interne deuren open zijn terwijl de machine actief is.

Voor hulp bij het voorbereiden van uw huis, bekijkt u de stap over het voorbereiden van elke ruimte.

Heeft dit het probleem opgelost?

Een extra machine toevoegen aan de Dyson Link-app

Selecteer Machine toevoegen op het hoofdmenu van de app.

Nota bene. U moet aansluiten op een wifinetwerk en u hebt daarvoor de wifigegevens van uw Dyson-machine nodig. We laten zien hoe u deze vind wanneer u uw machine aansluit.

De Dyson Link-app helpt u optimaal gebruik te maken van uw Dyson machine. Met onze verbindingsfuncties kunt u uw machine activeren, programmeren en controleren, thuis én onderweg.

Door verbinding te maken met uw Dyson robotstofzuiger kunt u:

De robot op afstand bedienen, activeren of pauzeren.

Stofzuigen programmeren en volgen.

Tijdens het stofzuigen schakelen tussen powermodes.

Kijken waar uw robot heeft gezogen, met activiteitskaarten.

Software-updates ontvangen en producthandleidingen raadplegen.

Stil

Voor stiller zuigen en langere runtime.

Hoog

Voor krachtig zuigen.

Max

Voor maximale zuigkracht.

Het verwijderen van de machine uit uw app

Op het gekozen product drukt u op het instellingenpictogram rechtsboven en selecteert u uw machine-instellingen.

Vanaf hier navigeert u naar de sectie Remove. Hier vindt u meer informatie.

Wijzigen van de gebruiker

De nieuwe gebruiker moet opnieuw verbinding maken op hun apparaat en wanneer hij de vraag krijgt, Bent u de nieuwe eigenaar van de machine? Bent u de nieuwe eigenaar van de machine?, dan moet hij selecteren, 'Ja, ik ben eigenaar van deze machine’.

Nota bene. U moet aansluiten op een wifinetwerk en u hebt daarvoor de wifigegevens van uw Dyson-machine nodig. We laten zien hoe u deze vind wanneer u uw machine aansluit.

Uw eerste kaart aanmaken

Met deze optie kunt u een kaart van uw huis maken, waarmee u zones voor verdere schoonmaaksessies kunt definiëren.

Zones definiëren

Wanneer u de kaart in zones hebt ingedeeld, kunt u de gebieden definiëren en een label aan elk toekennen. Bijvoorbeeld, Keuken, Slaapkamer, Woonkamer.

In kaart brengen van uw huis

Om snel en efficiënt de kaart te maken, zal uw robot uw huis verkennen met de stofzuiger uitgeschakeld. Laat de robot ononderbroken verkennen.

Als de robot wordt geïnterrumpeerd, een obstakel tegenkomt of vastloopt, moet u het proces van in kaart brengen opnieuw starten.

Uw huis voorbereiden

Zorg ervoor dat er een duidelijk en vrij pad is om te navigeren, zodat de robot het hele huis in kaart kan brengen.

Verwijder losse objecten uit het gebied dat u in kaart wilt brengen en controleer of alle interne deuren open zijn terwijl de machine actief is.

Resultaten in kaart brengen

Wanneer de robot klaar is en is teruggekeerd naar het oplaadstation, kunt u de aangemaakte kaart en deze indelen in afzonderlijke zones.

Deuropeningen en smalle openingen zijn een goede plaats om te starten. Het oplaadstation is een goede manier om uw kaart te oriënteren.

Zones gebruiken

Op het homescherm wordt een lijst met zones weergegeven die u eerder hebt gespecificeerd.

Met het selecteren van een of meer kunt u uw machine de opdracht geven te beginnen met schoonmaken.

Het homescherm van de app vertelt u de locatie waar de machine dat moment schoonmaakt en wanneer deze ongeveer klaar is.

U kunt de powermodus configureren passend bij de lay-out van uw woning. U doet dit vanaf het homescherm of wanneer u een schema creëert.

Bent u erin geslaagd de ruimte in kaart te brengen met uw app?

De kamer voorbereiden

Verwijder dunne vloerkleden of losse items die uw robot zou kunnen opzuigen.

Ruim obstakels op zoals schoenveters en dunne kabels die verstrikt kunnen raken in de borstel.

Ruim gemorste vloeistoffen of scherpe items op, die uw robot kunnen beschadigen.

Pas op voor voorwerpen zoals tassen of schoenen binnen 10 cm of verlagingen in de kamer.

Een rommelige kamer met mogelijke hindernissen voor de Dyson-robotstofzuiger.

Heeft dit het probleem opgelost?

Selecteer de betreffende optie

Het geluid van de motor kan variëren afhankelijk van de actieve powermodus.

Stil

Voor stiller zuigen en langere runtime.

Hoog

Voor krachtig zuigen.

Max

Voor maximale zuigkracht.

Heeft het controleren van het powermodus het probleem opgelost?

Na-filtercontroles

Dit kan worden opgelost door te controleren of het na-filter juist is geplaatst.

Druk op de knop van het ronde na-filter om deze uit de machine te verwijderen.

Trek het na-filter eruit en plaats weer terug.

Verbind het n-filterdeksel en test opnieuw.

Heeft het controleren van het na-filter het probleem opgelost?

Controleer de borstel en rupsbanden

Druk op de ontgrendelingsknop op de cycloon en neem deze uit.

Het verwijderen van het reservoir van de Dyson-robotstofzuiger.

Neem een muntstuk en maak het eindkapje van de borstel open door het een kwartslag tegen de klok in te draaien.

Haal de borstel uit het apparaat en verwijder haar, draad en afval uit de borstel.

Verwijderen van de borstel en vuil verwijderen.

Zet de machine ondersteboven en zorg ervoor dat de camera zich op een zacht, krasbestendig oppervlak bevindt.

De Dyson-robotstofzuiger die ondersteboven wordt geplaatst en rust op een kussen.

Controleer het kanaal in de borstelbehuizing op verstoppingen en verwijder deze indien aanwezig.

De basis van de Dyson-robotstofzuiger met de borstelbehuizing gemarkeerd in rood.

Controleer de borstel en het eindkapje op tekenen van schade.

De borstel van de Dyson-robotstofzuiger.

Zet weer in elkaar en test de machine.

De Dyson-robotstofzuiger.

Heeft het controleren van de borstel het probleem opgelost?

Vervangend onderdeel vereist

Als een van deze onderdelen kapot is, kan dat worden opgelost door een vervangend onderdeel voor beide te bestellen.

We vinden het fijn dat te horen.

Dank u wel dat u Dyson-online support gebruikt.

Controleer het reservoir en de cycloon

Druk op de ontgrendelingsknop op de cycloon en neem deze uit.

Het verwijderen van het reservoir van de Dyson-robotstofzuiger.

Til de cycloon uit het transparante reservoir en leeg de inhoud in een vuilnisbak.

Maak de shroud schoon met een droge doek of een zachte borstel.

De cycloon met schoonmaakinstructies.

Controleer de binnenkant van de cycloon op verstoppingen, verwijder deze indien aanwezig en controleer alle sealen op schade.

De cycloon van de Dyson-robotstofzuiger.

Controleer het kanaal achter het reservoir en de cycloon op verstoppingen en verwijder deze indien aanwezig.

De Dyson-robotstofzuiger met het reservoir verwijderd.

Zet weer in elkaar en test de machine.

De Dyson-robotstofzuiger.

Heeft het controleren van het reservoir en de cycloon het probleem opgelost?

Was de filters

Druk op de knop bovenop de machine en verwijder het reservoir en de cycloon.

Het verwijderen van het reservoir van de Dyson-robotstofzuiger.

Trek het voor-filter van achter het doorzichtige reservoir.

De Dyson-robotstofzuiger met het reservoir verwijderd en het voor-filter verwijderd.

Houd de filterontgrendelingsknop ingedrukt en schuif de na-filterhoes eruit door de rode pallen in te drukken.

Was beide filters en het na-filterdeksel alleen met koud water.

 • WAARSCHUWING: Gebruik geen wasmiddelen, doe niet in de wasmachine of afwasmachine.
 • Schud het filter voorzichtig om stof en overtollig water te verwijderen.
 • Herhaal het wassen/schudden tot het water schoon is.
Het wassen van de filters op de Dyson-robotstofzuiger.

Laat minimaal 24 uur aan de lucht drogen.

Twee filters die drogen en een klok van 24 uur.

Heeft het wassen van de filters het probleem opgelost?

Controleer de borstel

Volg de stappen in de video.

Controleer de borstel en rupsbanden

Druk op de ontgrendelingsknop op de cycloon en neem deze uit.

Neem een muntstuk en maak het eindkapje van de borstel open door het een kwartslag tegen de klok in te draaien.

Haal de borstel uit het apparaat en verwijder haar, draad en afval uit de borstel.

Verwijderen van de borstel en vuil verwijderen.

Zet de machine ondersteboven en zorg ervoor dat de camera zich op een zacht, krasbestendig oppervlak bevindt.

De Dyson-robotstofzuiger die ondersteboven wordt geplaatst en rust op een kussen.

Controleer het kanaal in de borstelbehuizing op verstoppingen en verwijder deze indien aanwezig.

Controleer de borstel en het eindkapje op tekenen van schade.

De borstel van de Dyson-robotstofzuiger.

Zet weer in elkaar en test de machine.

De Dyson-robotstofzuiger.

Heeft het controleren van de borstel het probleem opgelost?

Controleer het reservoir en de cycloon

Volg de stappen in de video.

Heeft het controleren van het reservoir en de cycloon het probleem opgelost?

WARNING: It is important that you do not get any part of the cyclone or bin assembly damp or wet.

Controleer het reservoir en de cycloon

Druk op de ontgrendelingsknop op de cycloon en neem deze uit.

Het verwijderen van het reservoir van de Dyson-robotstofzuiger.

Til de cycloon uit het transparante reservoir en leeg de inhoud in een vuilnisbak.

Maak de shroud schoon met een droge doek of een zachte borstel.

De cycloon met schoonmaakinstructies.

Controleer de binnenkant van de cycloon op verstoppingen, verwijder deze indien aanwezig en controleer alle sealen op schade.

De cycloon van de Dyson-robotstofzuiger.

Controleer het kanaal achter het reservoir en de cycloon op verstoppingen en verwijder deze indien aanwezig.

De Dyson-robotstofzuiger met het reservoir verwijderd.

Zet weer in elkaar en test de machine.

De Dyson-robotstofzuiger.

Heeft het controleren van het reservoir en de cycloon het probleem opgelost?

Wassen van de filters - video

Volg de stappen in de video.

Heeft het wassen van de filters het probleem opgelost?

WARNING: It is important that you do not get any part of the cyclone or bin assembly damp or wet.

Was de filters

Druk op de knop bovenop de machine en verwijder het reservoir en de cycloon.

Het verwijderen van het reservoir van de Dyson-robotstofzuiger.

Trek het voor-filter van achter het doorzichtige reservoir.

De Dyson-robotstofzuiger met het reservoir verwijderd en het voor-filter verwijderd.

Houd de filterontgrendelingsknop ingedrukt en schuif de na-filterhoes eruit door de rode pallen in te drukken.

Was beide filters en het na-filterdeksel alleen met koud water.

 • WAARSCHUWING: Gebruik geen wasmiddelen, doe niet in de wasmachine of afwasmachine.
 • Schud het filter voorzichtig om stof en overtollig water te verwijderen.
 • Herhaal het wassen/schudden tot het water schoon is.
Het wassen van de filters op de Dyson-robotstofzuiger.

Laat minimaal 24 uur aan de lucht drogen.

Twee filters die drogen en een klok van 24 uur.

Heeft het wassen van de filters het probleem opgelost?

Zorg ervoor dat het oplaadstation juist is ingesteld en dat hij stroom krijgt van het stopcontact. Uw robot moet ook aanstaat en op de oplader gezet worden.

Verschijnen er lampjes op de machine?

Type machinelampjes

Selecteer het betreffende lampje voor meer informatie erover.

De lichtring verandert afhankelijk van de status van de machine.

Een blauwe ring geeft aan dat de machine werkt zoals verwacht.

De lichtring knippert oranje zonder dat een ander statuslampje aangeeft dat de machine Dyson-ondersteuning nodig heeft. Neem contact met ons op voor hulp.

Controleer het reservoir en de cycloon

Druk op de ontgrendelingsknop op de cycloon en neem deze uit.

Het verwijderen van het reservoir van de Dyson-robotstofzuiger.

Til de cycloon uit het transparante reservoir en leeg de inhoud in een vuilnisbak.

Maak de shroud schoon met een droge doek of een zachte borstel.

De cycloon met schoonmaakinstructies.

Controleer de binnenkant van de cycloon op verstoppingen, verwijder deze indien aanwezig en controleer alle sealen op schade.

De cycloon van de Dyson-robotstofzuiger.

Controleer het kanaal achter het reservoir en de cycloon op verstoppingen en verwijder deze indien aanwezig.

De Dyson-robotstofzuiger met het reservoir verwijderd.

Zet weer in elkaar en test de machine.

De Dyson-robotstofzuiger.

Heeft het controleren van het reservoir en de cycloon het probleem opgelost?

Was de filters

Druk op de knop bovenop de machine en verwijder het reservoir en de cycloon.

Het verwijderen van het reservoir van de Dyson-robotstofzuiger.

Trek het voor-filter van achter het doorzichtige reservoir.

De Dyson-robotstofzuiger met het reservoir verwijderd en het voor-filter verwijderd.

Houd de filterontgrendelingsknop ingedrukt en schuif de na-filterhoes eruit door de rode pallen in te drukken.

Laat minimaal 24 uur aan de lucht drogen.

Twee filters die drogen en een klok van 24 uur.

Heeft het wassen van de filters het probleem opgelost?

Accu-licht

Het acculampje geeft het accuniveau van de robot weer.

Het acculampje is verdeeld in drie secties die het batterijniveau weergeven.

Tijdens het opladen pulseert het batterijlampje in de secties die niet ononderbroken blauw zijn.

Werkt de machine zoals verwacht?

De machine opladen

Zet uw robot op het oplaadstation met het doorzichtige reservoir naar de muur gericht.

De Dyson-robotstofzuiger die op het oplaadstation wordt geplaatst.

Het acculampje geeft aan dat de robot wordt opgeladen.

Heeft het opladen van de machine het probleem opgelost?

Controleer de borstel

Druk op de ontgrendelingsknop op de cycloon en neem deze uit.

Het verwijderen van het reservoir van de Dyson-robotstofzuiger.

Neem een muntstuk en maak het eindkapje van de borstel open door het een kwartslag tegen de klok in te draaien.

Haal de borstel uit het apparaat en verwijder haar, draad en afval uit de borstel.

Verwijderen van de borstel en vuil verwijderen.

Zet de machine ondersteboven en zorg ervoor dat de camera zich op een zacht, krasbestendig oppervlak bevindt.

De Dyson-robotstofzuiger die ondersteboven wordt geplaatst en rust op een kussen.

Controleer het kanaal in de borstelbehuizing op verstoppingen en verwijder deze indien aanwezig.

De basis van de Dyson-robotstofzuiger met de borstelbehuizing gemarkeerd in rood.

Controleer de borstel en het eindkapje op tekenen van schade.

De borstel van de Dyson-robotstofzuiger.

Zet weer in elkaar en test de machine.

De Dyson-robotstofzuiger.

Heeft het controleren van de borstel het probleem opgelost?

Verbinding

Laat u zien wanneer Dyson 360 Heurist™ robotstofzuiger is verbonden met wifi.

Een pulserend wifisymbool-lampje wordt weergegeven wanneer de robot klaar is om verbinding te maken met een netwerk.

Een ononderbroken wifisymbool-lampje wordt weergegeven wanneer de robot verbonden is met een netwerk.

Is de machine verbonden zoals verwacht?

Verbindingspunten

Als u problemen hebt tijdens het verbinding maken voor een eerste of tweede gebruiker, selecteer Problemen met verbinding maken. Als u een grijs huis ziet in de lobby van uw app zodra u verbinding hebt gemaakt, selecteer In de lobby.

Op welk punt hebt u verbindingsproblemen?

Breng machine terug naar oplaadstation

Dit geeft aan dat uw robot terugkeert naar het oplaadstation om op te laden.

Schoonmaak gestopt

Dit geeft aan dat uw robot het stofzuigen niet kan voltooien. Breng uw robot terug naar het oplaadstation en start de volgende reiniging zoals normaal.

Verplaats het oplaadstation als dit probleem blijft aanhouden en houd de situatie in de gaten.

Plaatsing oplaadstation

De robot maakt schoon in rasters van 5x5 m, gecentreerd op het oplaadstation. De machine zuigt elke 5x5 m sectie voor hij doorgaat naar de volgende sectie.

Positioneer het oplaadstation tegen de een muur minimaal 50 cm van ander meubilair of andere objecten.

De machine moet vanaf het oplaadstation een goed zicht hebben van de kamer. Plaats niet onder een tafel, achter een huisplant of onder een overhangend object.

Een vloerplan van hoe de Dyson-robotstofzuiger schoonmaakt.

Controleer het oplaadstation

Controleer of er stroom naar het oplaadstation gaat. Het aan/uit-lampje moet blauw oplichten aan de basis van het oplaadstation. Controleer of de stekker volledig in het stopcontact zit.

Het oplaadstation ingesteld met het blauwe lampje dat is gemarkeerd.

Controleer of de oplaadstationtargets goed zijn uitgevouwen en niet zijn geblokkeerd. De targets moeten parallel aan de muur en naar de kamer gericht zijn.

De juiste manier om het oplaadstation op te zetten voor de Dyson-robotstofzuiger.

Plug de oplaadkabel in de andere kant van het oplaadstation.

Het snoer dat in het oplaadstation wordt gestoken.

Zet de machine in het oplaadstation.

De Dyson-robotstofzuiger die op het oplaadstation wordt geplaatst.

Verschijnt het batterijpictogram op de machine?

Controleer de contacten

Als de robot niet goed in het oplaadstation zit, kunnen de contacten oververhitten en dat kan resulteren in een thermische uitschakeling.

In dat geval zal de robot achteruit het oplaadstation verlaten en het opnieuw betreden om verder op te laden.

De Dyson-robotstofzuiger die naar het oplaadstation beweegt.

Druk op de ontgrendelingsknop op de cycloon en neem deze uit.

Het verwijderen van het reservoir van de Dyson-robotstofzuiger.

Controleer of de contacten op de robot misschien zijn geblokkeerd en veeg ze af met een droge doek.

De Dyson-robotstofzuiger die ondersteboven op een kussen wordt geplaatst.

Controleer of de contacten op het oplaadstation misschien zijn geblokkeerd en veeg ze af met een droge doek.

Het oplaadstation met de contacten die worden gemarkeerd.

Heeft het schoonmaken van de contacten het probleem opgelost?

Oplaadstationprobleem

Dit geeft aan dat de machine aan het opladen is en dat het oplaadstation juist functioneert, maar de lichten op het oplaadstation kunnen defect zijn.

Zijn de lampjes zichtbaar op het oplaadstation?

Ledlampje is te fel of niet fel genoeg

De robot maakt schoon met behulp van een zichtsysteem en implementeert ledverlichting: zodat hij goed functioneert.

Uw robot detecteert gebieden met weinig licht en gebruikt zijn ring met LED-verlichting om die gebieden selectief te verlichten, zodat hij kan navigeren.

Het is normaal wanneer de verlichting verandert in helderheid afhankelijk van de lichtomstandigheden.

Houd de ring van ledlampjes schoon door het regelmatig af te nemen met een zachte, droge pluisvrije doek.

Als de robot nog steeds niet goed navigeert in het donker, kan dat veroorzaakt worden door ongelijkmatige lichttransities,

Sluit gordijnen om ongelijkmatige lichttransitions te vermijden, maar zorg ervoor dat er voldoende licht is.

Werkt de machine zoals verwacht?

De belangrijkste kenmerken die ervoor kunnen zorgen dat de robot de weg kwijtraakt zijn:

Wanneer er onvoldoende kenmerken in een ruimte zijn (bijvoorbeeld een lege gang).

Wanneer hij onder meubels gaat en niet kan herkennen waar in de ruimte hij zich bevindt.

Wanneer u de robot oppakt en neerzet waar hij nog niet eerder is geweest, raakt hij de weg kwijt omdat hij er nog niet eerder is geweest.

Als u het pauzeert om het op te pakken en bijvoorbeeld de borstel schoon te maken of het reservoir te legen, moet u het altijd terugzetten op de plek waar u het hebt opgepakt of waar het eerder heeft gezogen& ndash; het moet echter nog steeds opnieuw lokaliseren wanneer u dit doet en dat kan even duren.

Wanneer het de weg kwijtraakt, probeer het opnieuw te lokaliseren door weer een rasterpatroon te starten in een poging opnieuw te lokaliseren. Als dit niet lukt, blijft het een willekeurige zuigpatroon volgen tot u het stopt of de accu leeg is.

Om deze foutmelding te voorkomen, gaat u naar de Handige tips voor informatie over waar u het oplaadstation kunt plaatsen en hoe u de kamer kunt voorbereiden. Als de sensoren niet zijn schoongemaakt, kan het erop lijken dat de machine de weg kwijt is.

De sensoren schoonmaken

Controleer uw infraroodsensoren, lens en LED-lampjes regelmatig. Gebruik een droge, niet-pluizende doek om de hele robot af te vegen, vooral de infraroodsensoren, lens en LED-lampjes.

WAARSCHUWING: Gebruik geen schoonmaakmiddelen, vloeistoffen of sprays van welke aard dan ook.

Heeft het schoonmaken van de sensor(en) het probleem opgelost?

De kamer voorbereiden

Verwijder dunne vloerkleden of losse items die uw robot zou kunnen opzuigen.

Ruim obstakels op zoals schoenveters en dunne kabels die verstrikt kunnen raken in de borstel.

Ruim gemorste vloeistoffen of scherpe items op, die uw robot kunnen beschadigen.

Pas op voor voorwerpen zoals tassen of schoenen binnen 10 cm of verlagingen in de kamer.

Een rommelige kamer met mogelijke hindernissen voor de Dyson-robotstofzuiger.

Heeft dit het probleem opgelost?

Schoonmaken/pauzeren

Druk op de knop om het schoonmaken te starten of de robot te pauzeren.

De Dyson-robotstofzuiger op het oplaadstation en de aan-knop op de robot die wordt ingedrukt.

Om UIT te zetten, druk op de knop tot de lichten uitgaan.

Werkt de machine zoals verwacht?

WAARSCHUWING: Het verwijderen van de accu terwijl de machine aan staat, kan onherstelbare schade toebrengen.

Vervangen van de accu/batterij

Voordat u de onderstaande instructies volgt, zet u uw robot uit door de aan-knop ingedrukt te houden tot de lichten uitgaan.

Zodra de lichten zijn uitgegaan, laat u de aan-knop los en wacht u 30 seconden voordat u de volgende stappen doorloopt.

Druk op de filterontgrendelingsknop, schuif de filterhoes omhoog en verwijder het filter.

Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de batterijschroef los te maken.

Plaats de accu opnieuw en schroef hem vast zodat hij goed vast zit.

Vervang het na-filter en de na-filterhoes.

Test de machine opnieuw.

Heeft het controleren van de accu het probleem opgelost?

Start de machine opnieuw

Zet de machine in het oplaadstation om hem te resetten.

De Dyson-robotstofzuiger die op het oplaadstation wordt geplaatst.

Er moet een blauw lampje gaan branden om aan te geven dat de machine is opgeladen.

Hiermee wordt het schoonmaakprogramma van de machine opnieuw gestart als tijdens het schoonmaken een storing is opgetreden.

Als de machine niet halverwege het stofzuigen was, drukt u op de aan/uit-knop om het stofzuigen te starten en zo te controleren of het probleem is opgelost.

De Dyson-robotstofzuiger op het oplaadstation en de aan-knop op de robot die wordt ingedrukt.

Heeft het plaatsen van de machine het oplaadstation het probleem opgelost?

Statusring

De statusring geeft de status van uw robot weer.

Tijdens het stofzuigen is de statusring blauw.

Software-updates

Wanneer de statusring blauw en geanimeerd is, voert uw robot een softwareupgrade uit.

Wacht tot de lichten uitgaan en start met schoonmaken zoals gebruikelijk.

Knipperende oranje statusring

Zorg ervoor dat de machine met de nieuwste software versie werkt.

Begin het schoonmaken opnieuw en blijf de situatie in de gaten houden. Verplaats het oplaadstation als het blijft aanhouden.

Wanneer de statusring van de robot hierna nog steeds oranje knippert, werkt uw robot wellicht niet als verwacht en hebt u meer ondersteuning nodig.

Werkt de machine zoals verwacht?

Oranje statusring

Wanneer de statusring oranje is, heeft de robot aandacht nodig. De lampjes in de oranje statusring helpen het probleem op te lossen.

Klik op de optie Lampjes en selecteer het juiste lampje om te beginnen met het oplossen van problemen.

Als er geen lampje in de oranje ring is, selecteert u Oranje ring zonder waarschuwing.

Selecteer de betreffende optie

Type machinelampjes

Selecteer het betreffende lampje voor meer informatie erover.

De lichtring verandert afhankelijk van de status van de machine.

Controleer de borstel en rupsbanden

Druk op de ontgrendelingsknop op de cycloon en neem deze uit.

Het verwijderen van het reservoir van de Dyson-robotstofzuiger.

Neem een muntstuk en maak het eindkapje van de borstel open door het een kwartslag tegen de klok in te draaien.

Haal de borstel uit het apparaat en verwijder haar, draad en afval uit de borstel.

Verwijderen van de borstel en vuil verwijderen.

Zet de machine ondersteboven en zorg ervoor dat de camera zich op een zacht, krasbestendig oppervlak bevindt.

De Dyson-robotstofzuiger die ondersteboven wordt geplaatst en rust op een kussen.

Controleer het kanaal in de borstelbehuizing op verstoppingen en verwijder deze indien aanwezig.

De basis van de Dyson-robotstofzuiger met de borstelbehuizing gemarkeerd in rood.

Controleer de borstel en het eindkapje op tekenen van schade.

De borstel van de Dyson-robotstofzuiger.

Zet weer in elkaar en test de machine

De Dyson-robotstofzuiger.

Heeft het controleren van de rupsbanden het probleem opgelost?

Robot Behavior:

Het kan lijken alsof de robot willekeurig navigeert voordat hij uitschakelt, helemaal stopt met schoonmaken of terugkeert naar het oplaadstation zonder een schoonmaakactie uit te voeren of een melding via de app te verzenden.

Dit kan worden veroorzaakt door een combinatie van de robot die de weg is kwijtgeraakt, een verandering in omgevingsverlichting, sensoren die moeten worden schoongemaakt of de ruimte die niet correct wordt voorbereid. Elk van deze moet worden gecontroleerd.

Begin het schoonmaken opnieuw en blijf de situatie in de gaten houden. Verplaats het oplaadstation als het blijft aanhouden.

Verandering in omgevingslicht

De robot gebruikt zeer sensitieve dalingssensoren tijdens het navigeren. Soms detecteren zij plotselinge veranderingen in kleur of helderheid als een daling, waardoor de robot niet kan navigeren in bepaalde gebieden.

Sluit gordijnen om ongelijkmatige lichttransitions te vermijden.

Werkt de machine zoals verwacht?

De belangrijkste kenmerken die ervoor kunnen zorgen dat de robot de weg kwijtraakt zijn:

Wanneer er onvoldoende kenmerken in een ruimte zijn (bijvoorbeeld een lege gang).

Wanneer hij onder meubels gaat en niet kan herkennen waar in de ruimte hij zich bevindt.

Wanneer u de robot oppakt en neerzet waar hij nog niet eerder is geweest, raakt hij de weg kwijt omdat hij er nog niet eerder is geweest.

Als u het pauzeert om het op te pakken en bijvoorbeeld de borstel schoon te maken of het reservoir te legen, moet u het altijd terugzetten op de plek waar u het hebt opgepakt of waar het eerder heeft gezogen& ndash; het moet echter nog steeds opnieuw lokaliseren wanneer u dit doet en dat kan even duren.

Wanneer het de weg kwijtraakt, probeer het opnieuw te lokaliseren door weer een rasterpatroon te starten in een poging opnieuw te lokaliseren. Als dit niet lukt, blijft het een willekeurige zuigpatroon volgen tot u het stopt of de accu leeg is.

Bekijk de gids voor het schoonmaken van de sensoren en de stappen om de kamer voor te bereiden zodat de robot in de toekomst niet de weg kwijtraakt.

De oplader instellen

Open het oplaadstation tot 90° en zet het tegen de muur.

Het goed installeren van het oplaadstation voor de Dyson-robotstofzuiger.

Plug de oplader in en wikkel overtollige kabel om de stekker.

De oplaadstationassemblage voor de Dyson-robotstofzuiger.

De oplader past in beide kanten van het oplaadstation.

Het snoer dat in het oplaadstation wordt gestoken.

Zorg ervoor dat er zich geen voorwerpen op minder dan 50 cm van het oplaadstation bevinden.

De juiste manier om het oplaadstation op te zetten voor de Dyson-robotstofzuiger.

Place the machine on the dock

Een pulserend acculampje geeft aan dat de machine wordt opgeladen.

Het acculampje is helemaal blauw wanneer de accu volledig is opgeladen.

Als de accu leegraakt tijdens het stofzuigen, keert het terug naar zijn oplaadstation om automatisch opnieuw op te laden.

Verschijnt een lampje op de aan-knop?

Controleer het oplaadstation en de contacten

Druk op de ontgrendelingsknop op de cycloon en neem deze uit.

Het verwijderen van het reservoir van de Dyson-robotstofzuiger.

Controleer of de contacten op de robot en het oplaadstation misschien zijn geblokkeerd en veeg ze af met een droge doek.

De Dyson-robotstofzuiger die ondersteboven op een kussen wordt geplaatst.

Controleer of er stroom naar het oplaadstation gaat. Het aan/uit-lampje moet blauw oplichten aan de basis van het oplaadstation. Controleer of de stekker volledig in het stopcontact zit.

Het oplaadstation ingesteld met het blauwe lampje dat is gemarkeerd.

Controleer of de oplaadstationtargets goed zijn uitgevouwen en niet zijn geblokkeerd. De targets moeten parallel aan de muur en naar de kamer gericht zijn.

Plug de oplaadkabel in de andere kant van het oplaadstation.

Het oplaadstation met het stopcontact aan de zijkant gemarkeerd.

Zet de machine in het oplaadstation.

De Dyson-robotstofzuiger die op het oplaadstation wordt geplaatst.

Verschijnt het batterijpictogram op de machine?

We hebben meer informatie nodig om jouw probleem op te lossen.

Maar ons klantenserviceteam kan je met jouw probleem helpen.

Gebruik de 'Live chat'-knop rechtsonder in het scherm om rechtstreeks met een Dyson Expert te praten.

Hulp bij opladen

Dit is normaal. De robot verbruikt een kleine hoeveelheid stroom op het oplaadstation om enkele van zijn elektronische systemen te onderhouden.

De robot laad zich periodiek elke 1-2 uur op als hij op het oplaadstation zit zonder te stofzuigen.

Werkt de machine zoals verwacht?

Werkt de machine zoals verwacht?

Oplaadadvies

Als u een groot gebied stofzuigt, zal de robot tussentijds terugkeren naar het oplaadstation om op te laden voordat hij verdergaat met stofzuigen. Dit is normaal.

Als de lampjes veranderen terwijl de robot of het oplaadstation is, kan de robot het continueren van stofzuigen tot 3 uur uitstellen.

De Dyson-robotstofzuiger die naar het oplaadstation beweegt.

Werkt de machine zoals verwacht?

Selecteer de betreffende optie

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

Draait de robot op de laatste softwareversie?

Software van de robot updaten

De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat uw robot up-to-date is, is om automatische updates in te schakelen. Dit kunt u doen door het te koppelen aan uw thuisnetwerk via de Dyson Link-app.

Als de robot niet verschijnt als een wifinetwerk in de instellingen van uw apparaat, kan het zijn dat u de wifimodus op de robot moet inschakelen.

Update de software met behulp van de Dyson link-app

Controleer of de robot volledig is opgeladen. Deze moet gedurende het hele proces in het oplaadstation staan.

Navigeren naar het instellingenmenu van de app.

Zet de functie 'Auto-update' aan.

De robot ontvangt nu automatisch software updates van Dyson wanneer hij is ingeschakeld en op zijn oplaadstation zit en er een update beschikbaar is.

Een lichtring die langzaam aan en uit gaat, wordt weergegeven als een update bezig is.

WAARSCHUWING: Probeer niet het upgradeproces te verstoren tot het voltooid is. Het verwijderen van de accu tijdens een upgrade, kan onherstelbare schade toebrengen.

Als de update voltooid is, gaan de lampjes uit en is de robot klaar voor gebruik.

WAARSCHUWING: Probeer niet het upgradeproces te verstoren tot het voltooid is. Het verwijderen van de accu of USB-stick tijdens een upgrade, kan onherstelbare schade toebrengen.

Updaten via USB

De software van de robot kan worden geüpdatet via een USB-stick als er geen wifinetwerk beschikbaar is.

Nota bene. De machine komt niet met een USB-stick. Om te upgraden via USB, moet u er een gebruiken die is geformatteerd tot FAT32 met ten minste 256 MB vrije ruimte.

Controleer op de Dyson-website of er software-updates zijn en download de nieuwste versie op uw USB-stick zonder de naam ervan te wijzigen. Zorg ervoor dat deze software het enige item is op de USB-stick (geen andere bestanden of mappen).

Zet het apparaat UIT. Verwijder het na-filter en steek de USB-stick in de USB-poort.

Zet de robot in zijn oplaadstation.

Zorg dat het oplaadstation voeding heeft (blauw licht op het oplaadstation is aan).

Zet het apparaat aan door de aan-knop 10 seconden ingedrukt te houden tot een ring van bewegende blauwe lampjes verschijnt.

Als de update voltooid is, gaan de lichten uit. Nu kunt u veilig de USB-stick verwijderen en het filterdeksel plaatsen.

WAARSCHUWING: Probeer niet het upgradeproces te verstoren tot het voltooid is. Het verwijderen van de accu of USB-stick tijdens een upgrade, kan onherstelbare schade toebrengen.

WAARSCHUWING: Probeer niet het upgradeproces te verstoren tot het voltooid is. Het verwijderen van de accu of USB-stick tijdens een upgrade, kan onherstelbare schade toebrengen.

Schakel wifi ins

De machine komt niet met een USB-stick. Om deze optie te gebruiken, moet u er een gebruiken die is geformatteerd tot FAT32 met ten minste 256 MB vrije ruimte.

Verwijder het na-filter en de filterhoes en steek de USB-stick in de USB-poort.

De locatie van de USB-poort op de Dyson-robotstofzuiger met het na-filter en de behuizing verwijderd.

Zet de robot handmatig op een aangesloten oplaadstation en zorg dat deze wordt opgeladen.

Houd de aan-knop 10 seconden ingedrukt tot een ring van blauwe knipperende lampjes verschijnt, laat de knop daarna los. De software zal de wifimodus automatisch 'ON' (AAN) zetten.

Na voltooiing zal de robot worden uitgeschakeld.

Verwijderde USB en vervang het filter en de filterhoes.

WAARSCHUWING: Probeer niet het upgradeproces te verstoren tot het voltooid is. Het verwijderen van de accu of USB-stick tijdens een upgrade, kan onherstelbare schade toebrengen.

Oplaadstationcontroles

Controleer of de oplaadstationtargets niet geblokkeerd zijn en of het oplaadstation op een stevig vlak oppervlak staat.

Zorg ervoor dat de kabel rond de stekker wordt gewikkeld en de zwart-witte targets niet zijn geblokkeerd.

De juiste manier om het oplaadstation op te zetten voor de Dyson-robotstofzuiger.

Zorg ervoor dat de targets volledig zijn uitgevouwen, op 90° tot de vloer en parallel aan de muur.

Het kan zijn dat direct zonlicht de robot verblind, dus plaats het oplaadstation uit de buurt van ramen.

Verplaats het oplaadstation naar een andere kamer of een andere plek langs de muur in dezelfde ruimte.

360° camera

Zorg ervoor dat de sensoren en camera onbelemmerd, schoon en onbeschadigd zijn.

De sensoren van de Dyson-robotstofzuiger Dyson gemarkeerd.

Startlocatie

WAARSCHUWING: Verplaats het oplaadstation niet zodra het stofzuigen is begonnen.

Een vloerplan van hoe de Dyson-robotstofzuiger schoonmaakt.

De robot moet worden gestart op een oplaadstation dat voeding heeft als u wilt dat hij terugkeert naar het oplaadstation.

De Dyson-robotstofzuiger op het oplaadstation en de aan-knop op de robot die wordt ingedrukt.

WAARSCHUWING: Pak de robot niet op en verstoor hem niet tijdens het stofzuigen.

Als u het reservoir moet legen, pauzeer de robot dan en verwijder het reservoir zonder hem van de vloer te tillen.

Vervang het reservoir een zet de machine weer aan, zodat deze verder kan gaan met schoonmaken.

Heeft het controleren van het oplaadstation het probleem opgelost?

De machine kan het oplaadstation niet vinden

Dit kan door het volgende worden veroorzaakt:

Accu bijna helemaal leeg

Verloren

Software-crash

Machine heeft geprobeerd het oplaadstation te betreden maar het lukt niet

Zet de machine weer in het oplaadstation.

De Dyson-robotstofzuiger die op het oplaadstation wordt geplaatst.

Het gebied heeft niet voldoende licht om te navigeren

De robot maakt schoon met behulp van een zichtsysteem en implementeert ledverlichting: zodat hij goed functioneert.

Uw robot detecteert gebieden met weinig licht en gebruikt zijn ring met LED-verlichting om die gebieden selectief te verlichten, zodat hij kan navigeren.

Het is normaal wanneer de verlichting verandert in helderheid afhankelijk van de lichtomstandigheden.

Houd de ring van ledlampjes schoon door het regelmatig af te nemen met een zachte, droge pluisvrije doek.

Als de robot nog steeds niet goed navigeert in het donker, kan dat veroorzaakt worden door ongelijkmatige lichttransities,

Sluit gordijnen om ongelijkmatige lichttransitions te vermijden, maar zorg ervoor dat er voldoende licht is.

Werkt de machine zoals verwacht?

Obstakels

Obstakels, zoals tassen, schoenen, etc. in de nabijheid van treden, kunnen ervoor zorgen dat de sensoren de afstap niet detecteren. Ruim obstakels op die zich binnen 10 cm van de rand van de trede bevinden.

Waar zich een neerwaartse helling, tapijt of verhoogde vloer bevindt die naar een trede leidt, zal de robot niet in staat zijn de hoogte van de afstap te bepalen omdat deze naar voren is gekanteld. Hij kan dan van de trede vallen.

De robot heeft geen sensoren in de achterkant, maar de enige keer dat de robot achteruitgaat, is als deze het oplaadstation verlaat. Plaats uw oplaadstation dus niet binnen 50 cm van een afstap.

De sensoren moeten schoon zijn, anders kan de robot geen afstappen detecteren.

De sensoren moeten schoon zijn, anders kan de robot geen afstappen detecteren.

Uw robot heeft infrarode afstandssensoren om obstakels te detecteren en ze te vermijden.

De sensoren zijn het best geschikt om grote obstakels te vermijden, zoals muren en groot meubilair. Hoge, dunne obstakels zoals stoel- of tafelpoten worden soms niet gedetecteerd. Glanzende of doorzichtige oppervlakken zoals metalen afvalbakken, chromen stoelpoten, spiegels, glas en ramen worden soms ook niet gedetecteerd. Zwarte muren worden soms niet gedetecteerd als er niet voldoende licht is.

In al deze gevallen vertrouwd de robot op een sensitief bumpdetectiesysteem dat schade aan uw bezittingen voorkomt wanneer de robot ermee in contact komt.

Bekijk de gids voor het schoonmaken van de sensoren om er zeker van te zijn dat de robot meubelen kan detecteren en volg de stap om de kamer voor te bereiden.

Robot Behavior:

Het kan lijken alsof de robot willekeurig navigeert voordat hij uitschakelt, helemaal stopt met schoonmaken of terugkeert naar het oplaadstation zonder een schoonmaakactie uit te voeren of een melding via de app te verzenden.

Dit kan worden veroorzaakt door een combinatie van de robot die de weg is kwijtgeraakt, een verandering in omgevingsverlichting, sensoren die moeten worden schoongemaakt of de ruimte die niet correct wordt voorbereid. Elk van deze moet worden gecontroleerd.

Begin het schoonmaken opnieuw en blijf de situatie in de gaten houden. Verplaats het oplaadstation als het blijft aanhouden.

Vlekkenreiniging initiëren

Om een reinigingscyclus voor vlekken te starten, plaatst u de robot uit de buurt van het oplaadstation in het gebied dat u wilt reinigen en drukt u op de startknop op het geanimeerde display.

De robot volgt een rastervormig stofzuigpatroon tot er geen beschikbare ruimte meer is of de batterij bijna leeg is. De robot keert vervolgens terug naar de startpositie en wordt uitgeschakeld.

WAARSCHUWING: Een onvoldoende opgeladen accu kan resulteren in een gedeeltelijke schoonmaaksessie. Zorg ervoor dat de machine volledig is opgeladen voordat u de robot van het oplaadstation haalt.

Obstakels of objecten

De robot kan vast komen te zitten in een afgesloten ruimte, smal gebied of op een object. Zoals onder meubels, tijdens het betreden of verlaten van ruimtes met beperkte deuropeningen, drempelstrips tussen kamers of objecten die niet zijn verwijderd bij het voorbereiden van de stofzuigruimte.

Om deze foutmelding te voorkomen, gaat u naar de Handige tips voor informatie over waar u het oplaadstation kunt plaatsen en hoe u de kamer kunt voorbereiden. Als de sensoren niet zijn schoongemaakt, kan het erop lijken dat de machine de weg kwijt is.

Type machinelampjes

Selecteer het betreffende lampje voor meer informatie erover.

De lichtring verandert afhankelijk van de status van de machine.

Een blauwe ring geeft aan dat de machine werkt zoals verwacht.

De lichtring knippert oranje zonder dat een ander statuslampje aangeeft dat de machine Dyson-ondersteuning nodig heeft. Neem contact met ons op voor hulp.

Controleer de borstel en rupsbanden

Druk op de ontgrendelingsknop op de cycloon en neem deze uit.

Het verwijderen van het reservoir van de Dyson-robotstofzuiger.

Neem een muntstuk en maak het eindkapje van de borstel open door het een kwartslag tegen de klok in te draaien.

Haal de borstel uit het apparaat en verwijder haar, draad en afval uit de borstel.

Verwijderen van de borstel en vuil verwijderen.

Zet de machine ondersteboven en zorg ervoor dat de camera zich op een zacht, krasbestendig oppervlak bevindt.

De Dyson-robotstofzuiger die ondersteboven wordt geplaatst en rust op een kussen.

Controleer het kanaal in de borstelbehuizing op verstoppingen en verwijder deze indien aanwezig.

Controleer de borstel en het eindkapje op tekenen van schade.

De borstel van de Dyson-robotstofzuiger.

Zet weer in elkaar en test de machine.

De Dyson-robotstofzuiger.

Heeft het controleren van de borstel het probleem opgelost?

De kamer voorbereiden

Verwijder dunne vloerkleden of losse items die uw robot zou kunnen opzuigen.

Ruim obstakels op zoals schoenveters en dunne kabels die verstrikt kunnen raken in de borstel.

Ruim gemorste vloeistoffen of scherpe items op, die uw robot kunnen beschadigen.

Pas op voor voorwerpen zoals tassen of schoenen binnen 10 cm of verlagingen in de kamer.

Een rommelige kamer met mogelijke hindernissen voor de Dyson-robotstofzuiger.

Wanneer de robot vaststelt dat hij vastzit, probeert hij op een intelligente manier te herstellen. Als dit niet lukt, stopt hij meestal met het schoonmaken met een rupsbandenfout (rupsbanden-statuslampje) die door de gebruiker kan worden hersteld.

Reset de machine.

Heeft het resetten van de machine het probleem opgelost?

Controleer de borstel en rupsbanden

Druk op de ontgrendelingsknop op de cycloon en neem deze uit.

Het verwijderen van het reservoir van de Dyson-robotstofzuiger.

Neem een muntstuk en maak het eindkapje van de borstel open door het een kwartslag tegen de klok in te draaien.

Haal de borstel uit het apparaat en verwijder haar, draad en afval uit de borstel.

Verwijderen van de borstel en vuil verwijderen.

Zet de machine ondersteboven en zorg ervoor dat de camera zich op een zacht, krasbestendig oppervlak bevindt.

De Dyson-robotstofzuiger die ondersteboven wordt geplaatst en rust op een kussen.

Controleer het kanaal in de borstelbehuizing op verstoppingen en verwijder deze indien aanwezig.

De basis van de Dyson-robotstofzuiger met de borstelbehuizing gemarkeerd in rood.

Controleer de borstel en het eindkapje op tekenen van schade.

De borstel van de Dyson-robotstofzuiger.

Zet weer in elkaar en test de machine.

De Dyson-robotstofzuiger.

Heeft het controleren van de rupsbanden het probleem opgelost?

U kunt de robot uit en weer inschakelen om de wifi te resetten. Plaats hiervoor de robot op het oplaadstation en zorg ervoor dat het acculampje gaat branden wanneer de robot op het oplaadstation staat.

Til de robot 30 seconden uit het oplaadstation, zet hem terug en vernieuw de Dyson Link-app.

Heeft dit het probleem opgelost?

Deze video is een korte handleiding om te starten met uw Dyson 360 eye robot.

Is er iets anders waarmee we u kunnen helpen?

Het lijkt erop dat we online geen oplossing kunnen vinden.

Neem voor meer hulp contact op met onze Klantenservice.

Serienummer- en wachtwoordlocatie

Het serienummer en wachtwoord kunnen worden gevonden op de achterkant van de instructiehandleiding of op de hoofdbehuizing van de machine achter het reservoir.

NB: Het wachtwoord voor de robot bestaat alleen uit cijfers en kleine letters, dus '0' is het nummer nul. Het cijfer '1' en de letter 'l' (L) kunnen erg op elkaar lijken, net als de letters 'j' (J) en 'i' (I).
Het serienummer staat weergegeven als u alle apparaten die met uw netwerk zijn verbonden, via uw routerinstellingen op uw pc, telefoon of tablet bekijkt.

Het serienummer staat ook in de app als u het hebt geregistreerd.

Het vinden van het wachtwoord op de Dyson-robotstofzuiger.

Is er iets anders waarmee we u kunnen helpen?

Open de pdf voor de gebruikershandleiding.

Is er iets anders waarmee we u kunnen helpen?

De oplader instellen

Open het oplaadstation tot 90° en zet het tegen de muur.

De juiste manier om het oplaadstation op te zetten voor de Dyson-robotstofzuiger.

Plug de oplader in en wikkel overtollige kabel om de stekker.

De oplaadstationassemblage voor de Dyson-robotstofzuiger.

De oplader past in beide kanten van het oplaadstation.

Het snoer dat in het oplaadstation wordt gestoken.

Zorg ervoor dat er zich geen voorwerpen op minder dan 50 cm van het oplaadstation bevinden.

Zet de machine in het oplaadstation.

De Dyson-robotstofzuiger die op het oplaadstation wordt geplaatst.

Een pulserend acculampje geeft aan dat de machine wordt opgeladen.

Het acculampje is helemaal blauw wanneer de accu volledig is opgeladen.

Als de accu leegraakt tijdens het stofzuigen, keert de robot terug naar zijn oplaadstation om opnieuw op te laden. Als hij volledig is opgeladen, gaat hij verder met stofzuigen. U moet de machine vanuit het oplaadstation starten om automatisch op te laden. Als u de machine uit de buurt van het oplaadstation start, zal het apparaat niet automatisch terugkeren naar het oplaadstation om op te laden.

Is er iets anders waarmee we u kunnen helpen?

Automatisch opladen

Druk op de knop om alle toegankelijke gebieden schoon te maken.

De Dyson-robotstofzuiger op het oplaadstation en de aan-knop op de robot die wordt ingedrukt.

Uw robot keert terug naar het oplaadstation wanneer de accu bijna leeg is.

Zodra hij is opgeladen, gaat uw robot automatisch verder met stofzuigen.

De Dyson-robotstofzuiger die naar het oplaadstation beweegt.

Is er iets anders waarmee we u kunnen helpen?

Robot opgeladen

Start uw robot weg van het oplaadstation om een specifiek gebied schoon te maken.

De Dyson-robotstofzuiger die op de grond wordt geplaatst.

Druk op de knop om alle toegankelijke gebieden schoon te maken.

De aan-knop bovenop de Dyson-robotstofzuiger die wordt ingedrukt.

Uw robot stofzuigt alle toegankelijke ruimte die hij kan bereiken op één lading.

Uw robot laadt niet op wanneer de accu bijna leeg is, maar hij gaat terug naar zijn startpunt en schakelt uit.

Is er iets anders waarmee we u kunnen helpen?

De kamer voorbereiden

Verwijder dunne vloerkleden of losse items die uw robot zou kunnen opzuigen.

Ruim obstakels op zoals schoenveters en dunne kabels die verstrikt kunnen raken in de borstel.

Ruim gemorste vloeistoffen of scherpe items op, die uw robot kunnen beschadigen.

Pas op voor voorwerpen zoals tassen of schoenen binnen 10 cm of verlagingen in de kamer.

Is er iets anders waarmee we u kunnen helpen?

Ken uw robot - de bovenkant

Aan-knop.

De aan-knop bovenop de Dyson-robotstofzuiger die in groen is gemarkeerd.

USB-poort (achter de na-filter).

De locatie van de USB-poort op de Dyson-robotstofzuiger met het na-filter en de behuizing verwijderd.

Ontgrendelingsknop van cycloon.

Het reservoir op de Dyson-robotstofzuiger gemarkeerd.

Uniek 360o-zichtsysteem.

De camera bovenop de Dyson-robotstofzuiger die in groen is gemarkeerd.

Sensoren.