Afbeelding van een filter die weer in een snoerloze stofzuiger wordt geplaatst

Vervangen, wassen en schoonmaken van Dyson-filters

Uw Dyson stofzuiger of ventilator kan een of meerdere filters bevatten die regelmatig schoongemaakt moeten worden om ervoor te zorgen dat uw toestel optimaal blijft werken.

Hoe en wanneer u Dyson filters moet schoonmaken/vervangen

Uw Dyson stofzuiger kan een of meerdere filters bevatten die schoongemaakt moeten worden om ervoor te zorgen dat uw toestel optimaal blijft functioneren. Dyson filters kunt u snel en gemakkelijk zelf wassen.

1. Schakel het toestel uit

en trek de stekker uit het stopcontact.

2. Verwijder de Dyson filter(s).

Selecteer uw model uit de keuzelijst hieronder voor specifieke instructies.

3. Spoel de filters met koud water af

(gebruik geen afwasmiddel en stop ze niet in de afwasmachine of wasmachine). Spoel de filter af onder de koude kraan en knijp hem dan voorzichtig uit. Herhaal dit proces tot het water dat uit de filter komt helder en schoon is.

4. Droog de filters

door ze 24 uur op een warme plek neer te leggen tot ze volledig droog zijn.
NB: Droog de filters niet in een droogmachine, microgolfoven of in de buurt van een open vlam.

5. Vervang de filters.

Vind uw toestel of product in de onderstaande keuzelijst voor meer informatie en stapsgewijze instructies over de precieze locatie van de filters in uw Dyson apparaat en hoe u ze kunt verwijderen.