Ondersteuning voor de Dyson V7™ snoerloze stofzuiger

Voor optimale ondersteuning moeten we weten welk apparaat je hebt. Selecteer hieronder jouw apparaat of voer het serienummer in.

• Dyson V7 snoerloze stofzuiger zonder postfilter.

Als jouw Dyson V7™ snoerloze stofzuiger niet is uitgerust met de paarse postfilter en eruit ziet als op de afbeelding, klik dan op de link hieronder.

• Dyson V7™ snoerloze stofzuiger met postfilter.

Als jouw Dyson V7™-kruimelzuiger is uitgerust met de paarse postfilter en eruit ziet als op de afbeelding, klik dan op de link hieronder.