Ondersteuning voor de Dyson DC16™-kruimelzuiger

Voor optimale ondersteuning moeten we weten welk apparaat je hebt. Selecteer hieronder jouw apparaat of voer het serienummer in.

• Dyson DC16™-kruimelzuiger met gemotoriseerde vloerzuigmond

Als jouw Dyson DC16™-kruimelzuiger is uitgerust met een gemotoriseerde vloerzuigmond, klik dan op de link hieronder.

• Dyson DC16™-kruimelzuiger met niet-gemotoriseerde vloerzuigmond

Als jouw Dyson DC16™-kruimelzuiger niet is uitgerust met een gemotoriseerde vloerzuigmond, klik dan op de link hieronder.