Ondersteuning voor Dyson V7™-kruimelzuiger

Voor optimale ondersteuning moeten we weten welk apparaat je hebt. Selecteer hieronder jouw apparaat of voer het serienummer in.

• Dyson V7-kruimelzuiger zonder postfilter.

Als jouw Dyson V7™-kruimelzuiger niet is uitgerust met de paarse postfilter en eruitziet als op de afbeelding, klik dan op de link hieronder.

• Dyson V7-kruimelzuiger met postfilter.

Als jouw Dyson V7™-kruimelzuiger is uitgerust met de paarse postfilter en eruitziet als op de afbeelding, klik dan op de link hieronder.