Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/be/nl_be/prospect-capture-x-cat

Veelgestelde vragen

Voor welk soort schoonmaakklussen is de Dyson WashG1™ vloerreiniger bedoeld?

De Dyson WashG1™ vloerreiniger is de eerste vloerreiniger van Dyson met dweilfunctie voor harde vloeren en zuigt zowel nat als droog vuil op.

Waarin onderscheidt dit apparaat zich van andere stofzuigers met dweilfunctie?

De Dyson WashG1™ vloerreiniger gebruikt tegengesteld roterende gemotoriseerde dweilborstels in plaats van zuigkracht om droog vuil te scheiden van vloeistoffen. Stofzuigermotoren kunnen lucht terug de kamer in blazen en dit kan een onaangename geur veroorzaken.

Hoeveel schoonmaak standen heeft het apparaat en hoe schakel ik tussen de verschillende standen?

De Dyson WashG1™ vloerreiniger heeft 3 standen (stand 1, 2 en 3) en een MAX-stand. De standen 1 en 2 zijn voor droog stof, haar en vezels en vloeistoffen die niet of een beetje plakken. Stand 3 is voor droog vuil en zeer plakkerige vloeistoffen. De MAX-stand is voor hardnekkig vuil. Je kunt met de blauwe knop tussen de verschillende standen schakelen.

Moet ik stofzuigen voordat ik mijn vloer dweil?

Nee. Dat is niet nodig, omdat de Dyson WashG1™ vloerreiniger nat en droog vuil en haren opzuigt en scheidt.

Als ik de vloer niet eerst hoef te stofzuigen, heb ik naast de Dyson WashG1™ vloerreiniger dan nog een stofzuiger nodig?

De Dyson WashG1™ vloerreiniger is de eerste vloerreiniger van Dyson met dweilfunctie voor harde vloeren. Het apparaat verwijdert nat en droog vuil. Je hebt een stofzuiger nodig voor vloerbedekking, bekleding, matrassen, huisdierenmanden, werkbladen en het interieur van je auto.

Wat zuigt de Dyson WashG1™ vloerreiniger op?

Dit apparaat maakt alles schoon, van fijn stof, kleine vuildeeltjes en haren, tot spetters en gemorste vloeistoffen, tot en met hardnekkigere vloeistoffen zoals ketchup, siroop en olienevel, maar ook hardnekkige vlekken zoals ingedroogd voedsel en tandpasta.

Wat is de capaciteit van de waterreservoirs?

Het schoonwaterreservoir heeft een capaciteit van 1 liter en het vuilwaterreservoir heeft een capaciteit van 0,8 liter.

Hoe groot is het vloeroppervlak dat het apparaat kan schoonmaken?

Het apparaat is goed voor 290 m2, gebaseerd op interne berekeningen van Dyson waarbij elk gebied slechts één keer wordt schoongemaakt met een snelheid van 0,5 m/s. De werkelijke dekking kan afwijken, afhankelijk van gewoonten en vloertypen.

Moet ik de Dyson WashG1™ vloerreiniger na elke schoonmaakklus handmatig schoonmaken?

De Dyson WashG1™ vloerreiniger hoeft niet na elke schoonmaakklus handmatig te worden schoongemaakt. We raden je in plaats daarvan aan na elk gebruik de zelfreinigingsfunctie te gebruiken. Daarnaast raden we je aan de Dyson WashG1™ vloerreiniger handmatig schoon te maken nadat je hem drie keer hebt gebruikt.

Hoe berg ik mijn Dyson WashG1™ vloerreiniger op?

Zet het apparaat na elke schoonmaakklus in het oplaadstation en laad het op, zodat het gereed is voor de volgende klus.

Waarin verschilt de Dyson WashG1™ vloerreiniger van de Dyson V15s Detectc Submarine™ stofzuiger met dweilfunctie?

TDe Dyson WashG1™ vloerreiniger is onze eerste vloerreiniger met dweilfunctie die is bedoeld om harde vloeren schoon te maken. De Dyson V15s Detect Submarine™ stofzuiger met dweilfunctie zijn multifunctionele stofzuigers van Dyson, die zijn voorzien van een nauwkeurig ontworpen dweilfunctie, verlichting om stof zichtbaar te maken en anti-klittechnologie.

Hoe zet ik het apparaat aan en uit?

Je zet het apparaat aan en uit met de rode aan/uit-knop onder het scherm.

Is de Dyson WashG1™ vloerreiniger een stofzuiger?

Nee, de Dyson WashG1™ vloerreiniger is de eerste vloerreiniger van Dyson met dweilfunctie voor harde vloeren die zowel nat als droog vuil opzuigt.

Worden er accessoires meegeleverd met de Dyson WashG1™ vloerreiniger?

Naast het oplaadstation bevat de Dyson WashG1™ vloerreiniger alles wat je nodig hebt. Geen extra accessoires nodig.

Werkt de Dyson WashG1™ vloerreiniger op vloerbedekking?

Nee. Dit apparaat is ontworpen voor harde vloeren.