Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Wees verdacht op bedrog

Jouw online veiligheid staat bij ons voorop – wees daarom verdacht op online fraude. Imitatiewebsites en phishingmails proberen je te bedriegen door zich voor te doen als originele websites, teksten en beelden van Dyson. Bescherm jezelf tegen bedriegers door alleen rechtstreeks van Dyson.be en officiële derden-wederverkopers te kopen.

 • Hoe je een imitatiewebsite herkent

  Imitatiewebsites proberen je te bedriegen door originele websites, teksten en beelden van Dyson te kopiëren. Let op spelfouten, afbeeldingen van slechte kwaliteit en verdachte links. En bescherm jezelf tegen fraude door deze tips voor online veiligheid te volgen:
   

  1. Koop alleen rechtstreeks van Dyson.be en officiële derden-wederverkopers.

  2. Stel jezelf de vraag: “Is deze prijs verdacht laag?” Als de prijs te mooi lijkt om waar te zijn, zou het om bedrog kunnen gaan.

 • Hoe je een imitatiemail herkent

  Bedriegers sturen je onder een valse naam e-mails waarin onder valse voorwendselen om je persoonsgegevens en bankgegevens wordt gevraagd. Dit heet “phishing”. Het kan zijn dat in deze e-mails het Dyson logo en officiële afbeeldingen van Dyson producten te zien zijn. Wees verdacht op phishing door deze tips voor online veiligheid te volgen:
   

  1. Controleer of de e-mail is verzonden vanaf het officiële e-maildomein van Dyson (d.w.z. “@dyson.com”). Let op lichte afwijkingen in de spelling van het e-maildomein, zoals “@dys0n.com”.

  2. Als je vermoedt dat een e-mail een vervalsing is, open dan geen links of bijlagen die je ziet.

  3. Laat nooit iemand je persoonsgegevens, betaalkaartgegevens of eenmalig wachtwoord (OTP) weten.