Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
 • Bezorggegevens voor Dyson België

  Bezorginformatie.

  Als we je bestelling accepteren, streven we ernaar jouw product(en) binnen de onderstaande leveringstermijnen te bezorgen.Er is een aantal postcodes waar wij deze termijnen niet kunnen garanderen – zie 'Uitzonderingen op standaardleveringstermijnen' voor meer informatie.

  Als je online koopt, kun je kiezen of je producten laat afleveren bij een ophaalpunt, of op een adres van jouw keuze binnen een bepaald tijdvenster.Als je een bezorgdatum selecteert, bieden wij je beide opties indien beschikbaar, of slechts één optie als de omstandigheden dat vereisen.

  Sommige aanbiedingen en promoties kunnen verschillende levertijden hebben. Deze worden in de voorwaarden bij iedere promotie vermeld. Bij vragen over uw bestelling kunt u een e-mail sturen naar help@dyson.be.

  Producten worden soms apart geleverd, maar hiervoor worden geen extra verzendkosten aangerekend. Als u een artikel heeft besteld dat langer dan een week niet beschikbaar is, dan wordt dit, zodra het beschikbaar is, naar u opgestuurd via de door u gekozen methode. U ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra uw bestelling is verzonden.

  We behouden ons het recht voor een bestelling niet te verzenden als wij het adres niet veilig achten (bijv. een gedeeld postadres of een postbus). Mocht dit van toepassing zijn op uw bestelling, dan brengen we u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

  Soms worden artikelen geleverd buiten de gepubliceerde tijdschattingen. Als er niemand thuis is als de koerier aanbelt, laat die een bericht achter met meer informatie over wat u moet doen. U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van het opnieuw aanbieden van uw bestelling.

  Bezorgtijden en kosten: Dyson-apparaten

  Prijzen zijn gebaseerd op bezorging in België.

  Bestellingen die op werkdagen voor 12.00 u. 's middags worden ingediend, worden, indien beschikbaar, de volgende werkdag geleverd. Als u levering op een latere datum of tijdstip hebt gevraagd, dan stellen wij de verzending uit. 

  Willekeurig tijdstip

  Click & Collect

  Gratis

  Standaard bezorging op de volgende dag (tussen 7.30 en 19.30 uur)

  Gratis

  Weekdagen

  Voor 9.00 uur

  Nog te bevestigen

  Voor 12.00 uur

  Gratis

  Tussen 12.00 - 18.00 uur

  Gratis

  Tussen 17.00 - 20.00 uur

  Nog te bevestigen

  Zaterdagen

  Voor 9.00 uur

  Nog te bevestigen

  Voor 12.00 uur

  Gratis

  Zondagen

  Voor 12.00 uur

  Gratis

  Bezorgtijden en -kosten: Accessoires en reserveonderdelen.

  Prijzen zijn gebaseerd op bezorging in België.

  Standaardbezorging (5-7 werkdagen per post)

  Gratis verzending

  Retouren

  Stofzuigers, ventilatoren/luchtreinigers, haarverzorgings- en verlichtingsproducten:

  - Als uw product defect is en geretourneerd moet worden, kunt u ons bellen op 0800-39208 (gratis).

  - Als u van gedachten bent veranderd over een bestelling, dan kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst van uw toestel(len) annuleren. Om uw bestelling te annuleren:

  - Bel 0800-39208 (gratis); of
  - E-mail  help@dyson.be.

  Wij zorgen er dan voor dat de ongewenste apparaten gratis worden opgehaald.

  Handdrogers:

  - Als u een defecte Dyson Airblade™ handdroger hebt, kunt u ons gespecialiseerde team bellen op 0800-39208 (gratis).

  Recycling:

  - Indien je ons hebt gevraagd een oud apparaat te recyclen en we hebben dit reeds opgehaald, dan kunnen we dit niet aan je retourneren.

  Pakketten:

  - Apparaten die je als onderdeel van een pakket hebt aangeschaft, kunnen los van elkaar worden geretourneerd. 

  - Als je slechts een deel van het pakket retourneert, krijg je alleen de waarde van de geretourneerde artikelen terugbetaald.

  - Deze waarden worden gebaseerd op de prijs van de afzonderlijke apparaten op Dyson.nl op het moment dat je jouw bestelling plaatste.

  Accessoires en reserveonderdelen bestellen.

  We bieden een reeks originele accessoires en reserveonderdelen voor een groot aantal van onze toestellen. Bestel online, of bel 0800-39208 tussen 8.00 en 20.00 uur (in de weekends tussen 9.00 en 14.00 uur).