Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson gen5detect logo
Uitsnede van de krachtigste motor van Dyson

Video Transcript

Videotranscript openen

De krachtigste HEPA draadloze stofzuiger¹

280AW aan zuigkracht¹

Vangt 99,9% van de virussen², met HEPA-filtratie³

Onthult 2x meer onzichtbaar stof⁴

Dyson's meest geavanceerde draadloze stofzuiger

Dyson's meest geavanceerde draadloze stofzuiger

Onthult 2x meer verborgen stof⁴

Fluffy Optic™ vloerzuigmond verlicht microscopisch stof en vuil op harde vloeren.

Past zuigkracht aan

Verhoogt automatisch het vermogen waar het meer stof detecteert.⁵

Onze hoogste zuigkracht¹

Onze snelste motor⁷ draait met 135.000 rpm en genereert daarmee Dyson's hoogste zuigkracht.¹

Vangt virussen²

De HEPA³-filtratie van Dyson houdt 99,9% van de virussen vast.²

Toont wanneer de vloer schoon is⁵

Het LCD-scherm toont de resterende gebruiksduur, het aantal opgezogen deeltjes inclusief het formaat ervan, en het toont je onderhoudswaarschuwingen.

Onze langste gebruiksduur⁶

Tot 70 minuten gebruiksduur, zonder enig verlies van zuigkracht.⁶

Werking van de Dyson Gen5detect stofzuiger.
Inner workings of the Dyson Gen5detect vacuum.

Video Transcript

Videotranscript openen

Ongeëvenaarde zuigkracht

Onze snelste, meest krachtige motor ooit.⁷ Draait met 135.000 rpm en genereert daarmee Dysons hoogste zuigkracht.¹


 • AW

  aan hoge zuigkracht¹


 • rpm

  Draait 9x sneller dan een Formule 1-motor


 • %

  energiedichtheid⁷

Uitsnede toont luchtstroom door krachtige Dyson cyclonen in volledig afgesloten HEPA filtratiesysteem.
Uitsnede toont luchtstroom door krachtige Dyson cyclonen in volledig afgesloten HEPA filtratiesysteem.

Video Transcript

Videotranscript openen

De beste draadloze filtratie van Dyson vangt zelfs virussen²

HEPA-filtratie in de hele machine vangt 99,99% van de deeltjes tot 0,1 micron (μm) op.³ Dit helpt je om het huis schoner en hygiënisch te maken.

Close-up of the Dyson Gen5detect vacuum as a handheld.
Close-up of the Dyson Gen5detect vacuum as a handheld.

Video Transcript

Videotranscript openen

Klik en klaar. Reinig ter plekke.

Verspil geen tijd met het overschakelen naar de kruimelzuiger. De ingebouwde afstofborstel en kierenzuiger zijn altijd binnen handbereik.

Het nieuwe Dust Detect LCD-scherm op de Dyson Gen5detect.

Nieuw: herontworpen stofdetectiescherm

Toont wanneer je vloer schoon is

Een piëzo-sensor telt en meet de deeltjes - en verhoogt automatisch het vermogen wanneer er meer stof wordt gedetecteerd.⁵ Het LCD-scherm toont je het wetenschappelijke bewijs van een grondige reiniging - en de resterende gebruiksduur.

Dyson Gen5detect™ Absolute

Algehele beoordeling

62% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Uitstekend product!

Geverifieerde klant

Ik heb net de Dyson Gen5detect stofzuiger gekocht en ik ben gewoonweg gefascineerd door zijn ongelooflijke prestaties. Dit product heeft al mijn verwachtingen overtroffen en ik kan bevestigen dat het absoluut een uitstekende keuze is voor de reiniging van het huis. Allereerst moet ik de uitstekende zuigkracht van deze stofzuiger prijzen. Zelfs de kleinste stofdeeltjes en haren van huisdieren worden moeiteloos opgezogen. Of het nu gaat om harde vloeren of tapijt, de Gen5detect biedt een onberispelijke reiniging in elke situatie. Bovendien is hij uitzonderlijk wendbaar. Hij is licht en gemakkelijk te hanteren, zodat je zelfs de moeilijkste hoekjes kunt bereiken. De stofdetectietechnologie is een echt hoogtepunt. De stofzuiger herkent automatisch de vuilste plekken en past zich daarop aan, zodat je efficiënt schoonmaakt zonder meerdere keren over dezelfde plek te moeten gaan. Een ander aspect dat indruk op me heeft gemaakt is de levensduur van de batterij. De Gen5detect heeft een uitstekende levensduur van de batterij, waardoor ik het hele huis kan schoonmaken zonder te hoeven stoppen met reinigen om hem op te laden. Tot slot kan ik het slanke en moderne ontwerp van de Dyson Gen5detect stofzuiger niet onvermeld laten. Het is een echt designobject dat een vleugje stijl toevoegt aan mijn huis. Concluderend zou ik de Dyson Gen5detect stofzuiger van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar krachtige prestaties, ongeëvenaarde wendbaarheid en een stijlvol ontwerp. Het is een investering die elke cent waard is en die het schoonmaken van je huis een gemakkelijke en plezierige taak maakt. (Vertaald vanuit het Italiaans)

Veelgestelde vragen

Hoeveel weegt de Dyson Gen5detect™ draadloze stofzuiger?

Met een gewicht van 3,5 kg is de Dyson Gen5detect™ stofzuiger ontwikkeld voor zware prestaties bij intensieve schoonmaakbeurten.

Is de Dyson Gen5detect™ net zo krachtig als een stofzuiger met draad?

De Dyson Gen5detect™ stofzuiger is de krachtigste draadloze stofzuiger. Met een zuigkracht tot 280 Air Watts heeft hij de kracht van een stofzuiger met draad van Dyson.¹

Is de Dyson Gen5detect™ stofzuiger geschikt voor het verwijderen en opzuigen van huisdierharen?

De Dyson Gen5detect™ stofzuiger wordt geleverd met de Digital Motorbar™ vloerzuigmond en de Schroefvormige klitvrije borstel. Beide hulpstukken zijn ontwikkeld om haren van huisdieren snel te verwijderen.

Is de Dyson Gen5detect™ stofzuiger geschikt voor hardhouten vloeren?

De Dyson Gen5detect™ stofzuiger wordt geleverd met de Fluffy Optic™ vloerzuigmond, ontwikkeld om onzichtbaar stof op harde vloeren te onthullen. De antistatische koolstofvezelharen verwijderen fijnstof van harde vloeren.

Kan de batterij van de Dyson Gen5detect™ stofzuiger worden vervangen?

De batterij is met één klik los te maken - dus zonder te hoeven schroeven. Hij is hierdoor gemakkelijk te verwijderen en te vervangen.

 • 1 Zuigkracht getest volgens norm IEC62885-4, nr. 5.8 en 5.9, direct bij de aanzuigopening van het apparaat. Getest in boost mode met gevulde container.
 • 2 Apparaat getest door het onafhankelijke laboratorium Airmid (Ierland) voor de verwijdering van virussen in boostmodus met H1N1- en MS2-virussen in 2022. Niet getest tegen SARS-CoV-2-virussen.
 • 3 Filtratie getest volgens ASTM F3150 in boost mode.
 • 4 In vergelijking met de originele Slim Fluffy™ vloerzuigmond met lichtstraal. De doeltreffendheid van de lichtstraal kan worden beïnvloed door de lichtomstandigheden in de omgeving, het soort vuil en het oppervlak.
 • 5 De hoogste meetnauwkeurigheid wordt bereikt in de Auto-modus. DLS-functie alleen beschikbaar in de Auto-modus. Tests gebaseerd op gemiddeld thuisgebruik volgens interne Dyson testgegevens. Microscopische stofdeeltjes worden gedefinieerd als deeltjes kleiner dan 100 micron.
 • 6 Wordt toegepast in de Eco-modus op harde vloeren. De werkelijke looptijd varieert afhankelijk van de schoonmaakstand, het vloertype en/of de gebruikte vloerzuigmond.
 • 7 Vergeleken met de Dyson V15 Detect™ draadloze stofzuiger.
 • 8 Dynamic Sensor System is alleen beschikbaar in de modus Auto en met de Digital Motorbar™ vloerzuigmond.
Koop rechtstreeks van diegene die het maakt