Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Motief Dyson v11
Lcd-scherm van een Dyson V11™ stofzuiger dat de resterende gebruiksduur laat zien

Leert met u mee

De accu en het controlesysteem van de Dyson V11™ maken samen een schatting van de resterende gebruiksduur. Deze wordt vervolgens weergegeven op het lcd-scherm. Het systeem berekent de weergegeven gebruiksduur aan de hand van een algoritme dat in de loop van de tijd ’leert’ hoe uw apparaat werkt. Hoe meer u het gebruikt, hoe nauwkeuriger het algoritme wordt. De daadwerkelijke gebruiksduur van uw apparaat blijft hetzelfde terwijl het algoritme leert om het resterende vermogen nauwkeuriger te meten.

Vrouw die Dyson V11™ stofzuiger in het oplaadstation plaatst

Uw stofzuiger opladen

Het is belangrijk dat u de stofzuiger volledig oplaadt voordat u hem voor het eerst gebruikt, en vervolgens ook na ieder gebruik. Hierdoor gaat het algoritme steeds nauwkeuriger werken. De accu is ontworpen om permanent op het laadstation te worden gelaten. Zo is de stofzuiger altijd volledig opgeladen wanneer u hem wilt gebruiken. Wanneer de accu volledig is opgeladen, zal uw stofzuiger geen extra elektriciteit meer gebruiken

 Doorsnede van de Dyson V11™ trigger en accu

Accuprestaties

Iedere accu is anders en kan gedurende de levensduur variëren. De gebruiksduur kan afhankelijk zijn van de reinigingsstand die u gebruikt en het vermogen dat nodig is voor verschillende oppervlakken. Zo is voor een hoogpolig tapijt meer stroom nodig dan voor een laagpolig tapijt. Daarnaast zijn er van nature kleine verschillen tussen accu's die van invloed zijn op het vermogen.

U kunt de gebruiksduur en algehele levensduur van uw accu verlengen door voor elk schoonmaakklusje de meest geschikte energiestand te kiezen en de Boost-stand alleen te gebruiken om intensief te reinigen.

Voor meer informatie over accu's kunt u contact met ons opnemen.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt