Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
dyson v15s detect submarine logo
De krachtige stofzuiger van Dyson beschikt nu ook over een dweilfunctie voor harde vloeren. Fluffy Optic wordt ernaast gebruikt.

De krachtige stofzuiger van Dyson beschikt nu ook over een dweilfunctie voor harde vloeren.

Reinigt met schoon water van begin tot eind

Cutaway closeup of the Motorised wet roller on a stone floor with some debris to the front and side leaving behind a clean sheen.

Reinigt harde vloeren met schoon water van begin tot eind

De gemotoriseerde dweilborstel neemt vloeistoffen, vuil en hardnekkige vlekken op, die bij elke rotatie continu uit de borstel worden verwijderd.

The Dyson Submarine™ wet roller head is engineered to work with clean water from start to finish and extract dirt from hard floors. Leaving your surfaces with a streak-free finish.

Verwijdert het vuil dat anderen achterlaten

Sommige methoden om je vloer te dweilen kunnen vlekken en strepen achterlaten. De Dyson Submarine™ roterende dweilborstel is ontworpen om te absorberen en te onttrekken, om je vloer weer schoon achter te laten.

Dyson V15s with Hair screw tool in handheld mode removes fur from a sofa while a cat sits nearby.

Vangt haar zonder te klitten

Schroefvormige klitvrije borstel verwijdert stof en haar van meubels, huisdiermanden, matrassen en trappen. Door de schroefvorm worden haren direct van de borstel getransporteert, waarna ze direct in het stofreservoir worden opgenomen. Gemotoriseerde reiniging voor kleinere oppervlakken.

Dyson V15s Detect Submarine™

Algehele beoordeling

69% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Alles in één - stofzuigen en vochtig dweilen

Geverifieerde klant

Ik heb al een Dyson draadloze stofzuiger waar ik heel blij mee ben. Maar de Dyson Submarine is perfect omdat hij kan stofzuigen en dweilen. We hebben door het hele huis parketvloeren en de ronddraaiende vloerroller verwijderde de vlekken heel goed. Er komt ook heel weinig water op de vloer, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het parket. Ik heb een beetje houtreiniger in de tank gedaan zodat de vloer daarna mooi schoon en glanzend was. Het vullen van de tank is supergemakkelijk. Maar ook het schoonmaken gaat snel - hier leeg je gewoon de vuilwatertank, spoel je alle onderdelen een keer af onder stromend water en laat je het drogen. Het is echt perfect voor mijn behoeften - voorheen had ik een hekel aan vochtig dweilen, maar nu is het (bijna) leuk :) De zuigfunctie is ook geweldig in de gebruikelijke hoge Dyson-kwaliteit! De zuigkracht is enorm, wat vooral opvalt als je ziet wat er uit tapijten of matrassen wordt gezogen. Het lampje op het vloerzuigmondstuk is geniaal - je ziet direct waar het vuil is en waar het al schoon is. Al met al - een absolute aanrader! (Vertaald met Google)

Veelgestelde vragen

Moet ik schoonmaakmiddel gebruiken bij het gebruik van de dweilfunctie?

Hoewel dit niet vereist is voor de reinigingsprestaties, begrijpen we dat sommige gebruikers een reinigingsmiddel willen combineren met de gemotoriseerde dweilborstel. Als je besluit om reinigingsmiddel te gebruiken, volg dan de richtlijnen van de fabrikant voor de aanbevolen verdunning. We raden het af om onverdunde schoonmaakmiddelen in de schoonwatertank te doen.

Moet ik mijn vloer stofzuigen voordat ik de dweilfunctie gebruik?

Om de beste resultaten voor een grondige reiniging te verkrijgen, raden we aan om eerst te stofzuigen voordat je de dweilfunctie gaat gebruiken.

Als er veel droog vuil op je vloer ligt en je geen gemorste vloeistof of nat vuil aan het opzuigen bent, raden we aan je vloer te stofzuigen voordat je hem nat reinigt om de beste reinigingsprestaties te krijgen. Zuig gemorste vloeistoffen of nat vuil niet op in de droge modus. Dit kan je stofzuiger beschadigen.

Kan ik de roterende dweilborstel met mijn betaande Dyson V15 Detect™ gebruiken?

De Submarine™ roterende dweilborstel is niet compatibel met een van onze andere stofzuigers, inclusief de vooraf gekochte Dyson V15 Detect™ stofzuiger.

Om intelligent te kunnen schakelen tussen stofzuigen en de dweilfunctie, is de Dyson V15 Detect Submarine™ opnieuw geprogrammeerd. De software op de Dyson V15 Detect™ is hierdoor niet compatibel met de roterende dweilborstel.

Hoe vaak moet ik het water in de schoonwatertank verversen?

Vul het water bij wanneer de schoonwatertank bijna leeg is. Met een volle watertank kan de Dyson Submarine™ roterende dweilborstel 16 minuten gebruikt worden voordat het schone water op is. Om de motor in de roterende dweilborstel te beschermen, raden we aan het product niet te gebruiken als de schoonwatertank leeg is.

Moet ik de reinigingsmodus zelf instellen?

Nee, onze Dyson V15s Detect Submarine™ stofzuiger met dweilfunctie heeft een intelligente modusdetectie. Zodra de roterende dweilborstel is bevestigd, schakelt je Dyson V15s Detect Submarine™ automatisch over naar de dweilfunctiemodus.

Hoe weet ik wanneer de schoonwatertank leeg is/bijgevuld moet worden?

De schoonwatertank is transparant, zodat je tijdens het schoonmaken kunt zien hoeveel water er nog in de schoonwatertank zit. Vul de watertank bij als de hoeveelheid water bijna op is. Met een volle watertank heeft de Dyson Submarine™ roterende dweilborstel een gebruiksduur van 16 minuten voordat het schone water op is.

MyDyson logo
Drie telefoonschermen met op het scherm de MyDyson-app.

Haal meer uit je Dyson met de MyDyson™ app

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • 1 Verlichting ontworpen voor harde vloeren. Effectiviteit van verlichting wordt beïnvloed door omgevingslichtomstandigheden, type vuil en oppervlak.
  • 2 Vergeleken met originele Laser Slim Fluffy™ vloerzuigmond. Effectiviteit van verlichting wordt beïnvloed door omgevingslichtomstandigheden, type vuil en oppervlak.
  • 3 Dynamic Load Sensor technologie is alleen van toepassing in Automatische modus waar bij Digital Motorbar™ is bevestigd.
  • 4 Beste nauwkeurigheid wordt bereikt in Automatische modus. Intelligent aanpassen enkel beschikbaar in Automatische modus. Getest op basis van gemiddeld thuisgebruik volgens interne testgegevens van Dyson. Microscopisch stof wil zeggen deeltjes kleiner dan 100 micron.
  • 5 Zuigkracht getest volgens EN IEC62885-4 CL5.8 en CL5.9, getest bij flexibele ingang, met vol stofreservoir, in Boost-stand, in vergelijking met de markt voor draadloze stofzuigers. (Verkoopgegevens van april 2020 tot maart 2021).
  • 6 Zuigkracht getest volgens EN IEC62885-4 CL5.8 en CL5.9, met vol stofreservoir, in Boost-stand.
  • 7 Van toepassing in Eco-stand op harde vloer. Feitelijke gebruiksduur varieert op basis van vermogensstand, type vloer en/of gebruikte opzetstukken.
  • 8 Filtratie getest volgens EN IEC62885-4 CL5.11 in Boost-stand.