Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Motief Dyson Cinetic Big Ball

Bekijk alle Dyson Cinetic Big Ball™ stofzuigers

De Dyson Cinetic Big Ball™ stofzuiger is de enige Dyson stofzuiger zonder aanschaf van stofzakken en zonder filters die moeten worden gewassen of vervangen. De 35 cyclonen van de Dyson Cinetic™ hebben trillende uiteinden, die voorkomen dat stof zich ophoopt en de cyclonen verstopt raken. De zwaarste onderdelen bevinden zich het dichtst bij de vloer, en dat lage zwaartepunt zorgt ervoor dat de stofzuiger zijn evenwicht behoudt en rechtop blijft staan. En als de stofzuiger omvalt, zet hij zich door de zwaartekracht automatisch weer rechtop.

 • Veelgestelde vragen

  Waar zijn de filters op een Dyson Cinetic Big Ball?

  De Dyson Cinetic™ Big Ball stofzuiger is zo ontworpen dat hij minimaal onderhoud vereist. De Cinetic™-filterstukken voorkomen dat er fijn stof in het filter terechtkomt, met resultaatt dat het filter de hele levensduur van het toestel mee gaat, zodat je het nooit hoeft te vervangen.

  Kan ik met deze stofzuiger ook vloeistoffen opzuigen?

  Nee. Gebruik je stofzuiger niet voor het opzuigen van water of andere vloeistoffen. Dit kan voor schade zorgen aan de machine.  

  Hoe maak ik mijn Dyson Cinetic Big Ball schoon?

  Voor hulp en advies over het onderhoud en de reiniging van je toestel kun je terecht op onze Dyson support-sectie.

  Klik hier om naar de handleiding te gaan.

  Wat betekent Dyson Cinetic?

  De Dyson Cinetic™-technologie maakt gebruik van 35 cyclonen die de lucht versnellen tot 180 km/u, waardoor meer dan 100.000 g-kracht wordt gegenereerd om microscopische deeltjes uit de luchtstroom te halen. De Dyson Cinetic™ filterstukjes trillen tot 5000Hz, zodat de kleine deeltjes niet verstopt kunnen raken en de stofzuiger een constante, hoge zuigkracht behoudt.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt