Ondersteuning voor jouw Dyson Hot+Cool Jet Focus AM09-verwarmingsventilator

• Los problemen met je apparaat op met behulp van ons stapsgewijze hulpmiddel.

• Originele Dyson-reserveonderdelen en -accessoires voor jouw apparaat:

• Afstandsbediening

Part No. 966538-04

Kan met zijn gestroomlijnde vorm en magneet netjes op het apparaat worden bevestigd.

€31,90

Meer informatie
  • Afstandsbediening

Part No. 966538-01

Kan met zijn gestroomlijnde vorm en magneet netjes op het apparaat worden bevestigd.

€30,90

Meer informatie
  • Voet

Part No. 966534-02

Vervangende voet voor uw Dyson verwarmingsventilator.

€5,90

Meer informatie
  • Voet

Part No. 966534-01

Vervangende voet voor uw Dyson verwarmingsventilator.

€13,90

Meer informatie

• Zo haal je het maximum uit jouw Dyson-product.

• De luchtstroom aanpassen

Stel de hoek van de luchtstroom bij door de voet vast te houden en de behuizing voorzichtig naar voren of naar achteren te bewegen.

• Soepele oscillatie

Met één druk op de knop laat je het apparaat zachtjes oscilleren om in een breder gebied warmte en verkoeling te brengen.

• De service omvat werkuren en reserveonderdelen waar nodig (excl. extra accessoires en filters), waar een garantie van 12 maanden op zit of, indien deze datum vroeger valt, tot de serviceondersteuning voor jouw apparaat eindigt.

• De digitale assistant van Dyson

Je kunt de meest gestelde vragen over je machine en onze service stellen aan Dysons Digital Assistant. Open de Digital Assistant door op het gele pictogram linksonder op de pagina te klikken.