Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Gebruikershandleiding

Onderdeelnr. 966491-07

Bevat instructies over het monteren en gebruiken van uw apparaat. Als download verkrijgbaar via de website van Dyson onder Klantenservice, handleidingen.

€3,90

Gebruikershandleiding

Onderdeelnr. 966491-07

Bevat instructies over het monteren en gebruiken van uw apparaat. Als download verkrijgbaar via de website van Dyson onder Klantenservice, handleidingen.

Momenteel niet op voorraad

€3,90

Perfect voor jou Dyson V6 Fluffy stofzuiger (ijzer/blauw)
Kies een andere machine

Past ook op deze machines

Sommige machines zijn uitgesloten van de getoonde bereiken

  1. Dyson V6 Fluffy stofzuiger (ijzer/blauw)
  2. Dyson V6 Fluffy stofzuiger (rood/blauw)
  3. Dyson V6 Fluffy Plus stofzuiger

Niet het onderdeel dat je zoekt?

Bezorgdetails
Gratis bezorging van accessoires en reserveonderdelen. Onderdelen en accessoires binnen 2-5 werkdagen geleverd via de post.