Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/be/nl_be/prospect-capture-x-cat

Veelgestelde vragen

Wat is een allergievriendelijke stofzuiger? 

Een allergievriendelijke stofzuiger kan het leven aangenamer maken voor mensen met een allergie. Deze machines zuigen microscopisch kleine allergeendeeltjes en fijnstof in huis op en beschikken vaak over klit-vrijtechnologie om haar te verwijderen. Onze nieuwste stofzuigers geven wetenschappelijk bewijs van grondige reiniging en zijn ontworpen om vuil en haren van mensen en huisdieren zichtbaar te maken, te verwijderen en vast te houden. Onze nieuwste baanbrekende stofzuigertechnologie is voorzien van volledig afgesloten filtratie. Allergeendeeltjes blijven dus binnen.

Verwijdert HEPA-filtratie allergenen? 

Dyson stofzuigerfilters zijn ontworpen om microscopische deeltjes en allergenen te vangen. Ons geavanceerde filtratiesysteem vangt 99,99% van de allergenen tot 0,3 micron⁴ – en blaast schone lucht uit. HEPA-filtratie gaat nog een stap verder: de norm vereist dat niet alleen het laatste na-motorfilter in een stofzuiger van HEPA-kwaliteit is, maar elk filter en elke afdichting in de hele machine. HEPA-filtratie is beschikbaar op de Dyson V15 Detect™ stofzuiger en vangt 99,97 procent van de microscopische deeltjes en allergenen tot 0,1 micron.

Helpt stofzuigen bij het verminderen van allergenen? 

Als haren van huisdieren en allergenen een probleem voor je zijn, is het aan te raden om een extra krachtige stofzuiger te gebruiken en je huis regelmatig te stofzuigen. Zorg dat stof, haar en huidschilfers van huisdieren zich niet ophopen. Het is ook belangrijk om je matras en meubelbekleding te stofzuigen. Dankzij nieuwe, unieke technologie kunnen Dyson draadloze stofzuigers zelfs de kleinste stofdeeltjes en de kleinste haartjes detecteren en opzuigen.  

Contact opnemen