Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Logo Dyson Purifier
Dyson luchtreinigers die pollen, huisdier allergenen, huisstof verwijderen

Hooikoorts allergie of last van astma?
Dyson luchtreinigers verwijderen 99.95% van deeltjes uit de lucht - voor frisse lucht in huis

Onze luchtreinigers zijn gecertificeerd als Allergy-friendlyᵀᴹ door ECARF

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
Dyson air purifiers ECARF certification

Dyson Purifiers zijn gecertificeerd met het ECARF-label

Het ECARF-kwaliteitskeurmerk certificeert luchtreinigers als allergievriendelijk als ze een significante vermindering van verontreinigende stoffen in de lucht kunnen bewerkstelligen.

Dyson HEPA H13 en koolstoffilters vangen verontreinigende stoffen op

Verwijder tot 99,95% van de huisstofmijten, allergieën en pollen met Dyson luchtreinigers²

Volgens het European Centre for Allergy Research (ECARF) helpt dit de symptomen van mensen met hooikoorts of allergisch astma² aanzienlijk te verlichten.

Veelgestelde vragen

Waarom een Dyson luchtreiniger gebruiken?

Allergenen stoppen niet bij de voordeur.  Pollen, stof, bacteriën en huisdier allergenen vinden hun weg binnenshuis en hopen zich in de loop van tijd meer en meer op. Andere verontreinigde stoffen kunnen loskomen tijdens het koken, aansteken van kaarsen, het verven van kamers, en het schoonmaken van je huis. Met een luchtreiniger haal je deze deeltjes uit de lucht waardoor je schonere lucht inademt.

Een Dyson luchtreiniger onderscheidt zich van andere luchtreinigers door de:

Geavanceerde technologie: Dyson luchtreinigers kunnen allergenen binnenshuis tot 99,95% uit de lucht verwijderen.¹ Volgens het European Centre for Allergy Research (ECARF) helpt dit de symptomen van mensen met hooikoorts of allergisch astma² aanzienlijk te verlichten.

Functionaliteit: Dyson luchtreinigers hebben verschillende functies zoals de ventilator- en verwarmingsfunctie, de luchtbevochtiging functie en de mogelijkheid om de luchtkwaliteit in de kamer te monitoren en automatisch aan te passen.

Gemakelijk te onderhouden: De filters van de Dyson luchtreinigers zijn gemakkelijk te vervangen en het apparaat geeft aan wanneer dit nodig is.

Bedienbaar via de App: De nieuwste Dyson luchtreinigers zijn geïntegreerd met een app waarmee je de luchtkwaliteit in jouw huis kunt monitoren en de instellingen van de machine kunt aanpassen, inclusief het instellen van een tijdschema of timer voor automatisch aan- en uitschakelen.

¹ Filtratie-doeltreffendheid bij 0,1 micron (EN1822). Het opvangen van gas varieert.
²European Centre for Allergy Research. (2016, November). ECARF Seal of Quality: Criteria for allergy-friendly Air Purifiers. ECARF. https://ecarf-siegel.org/wp-content/uploads/ECARF_Criteria_AirPurifiers-21-11-16-2.pdf

Hoe kan een Dyson luchtreiniger helpen bij hooikoorts en astma?

Dyson luchtreinigers verwijderen effectief pollen, verontreinigende stoffen en allergenen uit de lucht, wat kan helpen bij het verminderen van de symptomen van hooikoorts en astma.

Hoe werkt een Dyson luchtreiniger tegen huisstofmijt?

Een Dyson luchtreiniger kan huisstofmijt effectief uit de lucht filteren, waardoor de kans op allergische reacties door huisstofmijt kan worden verminderd.

Hoe reinigt een Dyson luchtreiniger de lucht?

De Dyson luchtreinigingsventilator werkt door het trekken van lucht in de basis van de machine en het doorlopen van verschillende filters om onzuiverheden en verontreinigende stoffen te verwijderen. En vervolgens schone lucht in de kamer te verspreiden. Het bevat ook Air Multiplierᵀᴹ technologie om de lucht in de kamer te circuleren.

De luchtreiniger gebruikt geavanceerde technologieën om de lucht te zuiveren. Het bevat een HEPA-filter, die 99.95% van de deeltjes tot 0,1 micron kan opvangen en verwijderen, waaronder pollen, stof en schimmelsporen¹. Onze nieuwste modellen bevatten ook een actief koolstoffilter, dat gassen en geuren opvangt en neutraliseert.

 

¹ Filtratie-doeltreffendheid bij 0,1 micron (EN1822). Het opvangen van gas varieert.

Wat betekent het dat mijn luchtreiniger een ECARF accreditatie heeft?

Het ECARF-kwaliteitskeurmerk certificeert luchtreinigers als allergievriendelijk als ze een significante vermindering van verontreinigende stoffen in de lucht kunnen bewerkstelligen.

ECARF certificeert allergievriendelijke luchtreinigers die bij normaal dagelijks gebruik een meetbare verbetering van de luchtkwaliteit voor de gegeven kamergrootte kunnen bereiken. De criteria voor allergievriendelijke luchtreinigers liggen ten grondslag aan de veronderstelling dat minder blootstelling aan allergenen over het algemeen gunstig is en beantwoorden aan de huidige hoogste technische normen. 

Hebben Dyson luchtreinigers HEPA-filters?

Ja, alle Dyson luchtreinigers hebben HEPA-filters die snel en eenvoudig te vervangen zijn. Om je toestel optimaal te laten werken, raden wij je aan alleen originele Dyson-onderdelen te gebruiken. Als je een vervangingsfilter nodig hebt, kun je die voor jouw toestel via onderstaande pagina bestellen.  

https://www.dyson.nl/luchtbehandeling/luchtreiniger-accessoires

Kan ik een Dyson luchtreiniger in elke kamer van mijn huis gebruiken?

Ja, Dyson luchtreinigers zijn draagbaar en kunnen in elke kamer van je huis worden gebruikt om de lucht te filteren en allergenen te verminderen.

MyDyson logo
Phone with MyDyson app showing what's inside a Dyson purifier.

Haal meer uit je Dyson met de MyDyson™ app

Snelstartgidsen en handleidingen. Geautomatiseerd filter meldingen. 24/7 ondersteuning op maat.

  • Dyson Purifer Hot + Cool, Dyson Purifier Cool en Dyson Purifier Humidify + Cool

    Ontdek alle Dyson luchtreinigers

    Neem de controle over je thuisomgeving met Dyson luchtreinigers die je ook verwarmen, bevochtigen en koelen.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt

Contact opnemen