Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Behuizing en cycloon

Onderdeelnr. 969596-03

Vervangende stofzuigerbehuizing en schroeven voor uw Dyson snoerloze stofzuiger.

€94,90

Behuizing en cycloon

Onderdeelnr. 969596-03

Vervangende stofzuigerbehuizing en schroeven voor uw Dyson snoerloze stofzuiger.

€94,90

Perfect voor jou Dyson V10 Motorhead snoerloze stofzuiger
Kies een andere machine

Past ook op deze machines

Sommige machines zijn uitgesloten van de getoonde bereiken

  1. Dyson V10 Motorhead snoerloze stofzuiger
  2. Dyson Cyclone V10 Fluffy stofzuiger
Hoe installeer je dit onderdeel
Videotranscript openen
Spelen Als je geen toegang hebt tot visuele inhoud, ga dan naar de vorige link om toegang te krijgen tot de videotranscriptie

Niet het onderdeel dat je zoekt?

Bezorgdetails
Gratis bezorging van accessoires en reserveonderdelen. Onderdelen en accessoires binnen 2-5 werkdagen geleverd via de post.