Close-up van kierenzuigmond met kliksysteem

Kierenzuigmond met kliksysteem

Kan worden uitgeschoven, gebogen en gedraaid om stof en allergenen te verwijderen op lastig bereikbare plekkenMet extra nylon borstel voor grover vuil

€36,90
Kierenzuigmond met kliksysteem in gebruik

Flexibele rubber verlengslang

Buigbaar, om stof te verwijderen van lastig te bereiken plekken. Nieuw ontwerp: kan 27% verder worden uitgeschoven dan de vorige versie.

Kierenzuigmond met kliksysteem in gebruik

Antiblokkeringsinlaten

Verspreid over de vloerzuigmond, om te voorkomen dat grote stukken vuil de zuigkracht blokkeren.

Zachte afstofborstel met koolstofvezelharen (kliksysteem) in gebruik

Plat ontwerp

Laag profiel om in smalle ruimtes te passen, met groter bereik.