Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Zachte mini-afstofborstel met kliksysteem

1 jaar garantie

Gratis bezorging en retour

Originele Dyson-accessoires

Deskundig advies

Zachte mini-afstofborstel met kliksysteem in auto

Gelijkmatig verdeelde zuigkracht.

De trechtervorm kanaliseert de luchtstroom en verdeelt de druk over de hele lengte van de borstel.

Zachte mini-afstofborstel met kliksysteem op keyboard

Zacht voor delicate oppervlakken.

De zachte, buigbare borstelharen staan aan de voorkant verder uit elkaar, zodat de borstel om obstakels heen kan werken. Ze verwijderen stof voorzichtig op delicate oppervlakken.