Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/be/nl_be/prospect-capture-x-cat

Close-up van kruimeldiefset met kliksysteem

Accessoires kruimeldief (kliksysteem)

Vier Dyson accessoires voor uw Dyson V6™ of Dyson V7™ stofzuiger. Om elke hoek van uw huis en uw auto te reinigen.

Op voorraad
€55,00
Verlengslang gebruikt in auto

Verlengslang

Kan worden gebogen en uitgetrokken tot 1,2 m.Om verborgen hoeken en hoge plekken te bereiken.

Close-up van borstel voor hardnekkig vuil (met kliksysteem) op tapijt

Borstel voor hardnekkig vuil

De schuine borstelharen maken het vuil snel los zodat het meteen wordt opgezogen.

Close-up van brede zuigmond op zetel

Breed mondstuk

Voor een groter zuigoppervlak.Verlicht het stofzuigen van trappen, meubelbekleding en gordijnen.

Close-up van zachte mini-afstofborstel (met kliksysteem) op keyboard

Zachte mini-afstofborstel

De zachte, buigbare borstelharen staan aan de voorkant verder uit elkaar, zodat de borstel om obstakels heen kan werken. Ze verwijderen stof voorzichtig op kwetsbare plekken.

Sommige machines zijn uitgesloten van de getoonde bereiken

1. Dyson V8 Total Clean snoerloze stofzuiger