Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Complete reinigingsset met kliksysteem

Complete reinigingsset met kliksysteem

Verwijder stof, vuil en allergenen overal in huis met deze set van drie Dyson stofzuigers.

€56,00

1 jaar garantie

Gratis bezorging en retour

Originele Dyson-accessoires

Deskundig advies

Flexi crevice tool in the car

Flexi-spleetmondstuk

Verlengt en buigt. Voor moeilijk bereikbare plaatsen rond uw huis en auto.

Up-top adaptor above cupboard

Up-top-verloopstuk

Draait en vergrendelt onder verschillende hoeken voor effectieve reiniging in hoge delen van uw huis.

Mattress tool on mattress

Breed mondstuk

Ontworpen om stof en allergenen van matrassen, kussens en stoffering te verwijderen.