Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/be/nl_be/prospect-capture-x-cat

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Airwrap™ Diffuser?

De Diffuser verspreidt de luchtstroom zachtjes en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Aanbevolen instellingen zijn laag-medium warmte en laag-medium luchtstroom. Je kunt het haar in de diffuser plaatsen en het tot aan de wortel touperen, waarbij je de diffuser op zijn plaats houdt tot het haar droog is. Je kunt er ook voor kiezen om de Diffuser over het haar te laten zweven tot het droog is.

De bladen van de turbine bij de inlaat en het gaas bij de uitlaat zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de luchtstroom gelijkmatig over de diffuser wordt verspreid, zodat je haar niet te veel wordt gedroogd of vochtige plekken krijgt.

Kan ik de Airwrap™ Diffuser op elk haartype gebruiken?

De Diffuser kan gebruikt worden op elk haartype als het gebruikt wordt met de hover diffusing techniek om een style op zijn plaats te zetten. De scrunch techniek waarbij je het haar in de Diffuser plaatst en het haar tot aan de wortel scrunched, waarbij je de Diffuser op zijn plaats houdt tot het droog is, werkt het best op golvend, krullend en kroeshaar.

Zijn de nieuwe opzetstukken compatibel met de vorige Dyson Airwrap™ multistyler?

De opzetstukken zijn volledig compatibel met voorgaande Dyson Airwrap™ modellen.