Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/be/nl_be/prospect-capture-x-cat

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik de grote ronde volumeborstel?

De grote ronde volumeborstel helpt meer volume* te creëren door het haar vanaf de haaraanzet te liften. Verdeel je haar in secties overeenkomstig met de lengte van de borstel, zodat je minder lang hoeft te stylen.

De grote ronde volumeborstel is ontworpen voor een gelijkmatige luchtstroom. Door het honingraatontwerp aan de basis van het opzetstuk wordt de luchtstroom rechtgetrokken voor een gelijkmatige verdeling over de hele lengte van de borstel.

* Vergeleken met de Dyson ronde volumeborstel.

Kan ik de grote ronde volumeborstel op elk haartype gebruiken?

De grote ronde volumeborstel is ontwikkeld en getest op alle haartypes.

Onze ingenieurs hebben talloze prototypes met verschillende lengtes, diktes en dichtheden van de borstelharen ontwikkeld en getest voordat ze het optimale ontwerp voor alle haartypes en lengtes vonden.

Begin met gewassen, ontklit haar. Ontklit je haar met de Airwrap™ Stevige gladmakende borstel of het Opzetstuk met de brede tanden. Bevestig de grote ronde volumeborstel en creëer spanning door de borstelharen te draaien en het haar over de hele lengte glad te stylen. Herhaal deze handeling tot het haar droog is.

Is de Grote ronde volumeborstel compatibel met de vorige Dyson Airwrap™ multistyler?

Ja, alle opzetstukken zijn volledig compatibel met eerdere Dyson Airwrap™ machines - zo ook de Grote ronde volumeborstel.