Ondersteuning voor de Dyson V11™ snoerloze stofzuiger

Voor optimale ondersteuning moeten we weten welk apparaat je hebt. Selecteer hieronder jouw apparaat of voer het serienummer in.

• Dyson V11™ snoerloze stofzuiger met verwisselbare batterij

Verwijder of vervang de verwisselbare batterij met een druk op de knop.

• Dyson V11™ snoerloze stofzuiger met inschroefbare batterij

Verwijder of vervang de inschroefbare batterij door de schroeven van de voet van de stofzuiger te verwijderen.