Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Vrouw met luchtreinigende koptelefoon.

Luchtreinigende koptelefoon met actieve ruisonderdrukking

*Animatie is alleen ter illustratie van de luchtstroom

Image of city scape

Bestrijding van luchtvervuiling

Stadslucht kan veel verontreinigende stoffen bevatten - van industriële emissies tot uitlaatgassen van auto's. En in openbare ruimtes kan lucht ook hogere niveaus van bacteriën en allergenen bevatten.

30 jaar filtratie-expertise

6 jaar onderzoek

500 prototypes.

Watch our engineering journey
Mannequin met prototype koptelefoon, met vizier over neus en mond.

Ontworpen om ademhaling na te bootsen

Dyson-ingenieurs ontwikkelden een mannequin met een set mechanische longen. Geprogrammeerd om te ademen zoals een mens dat doet. Dit stelde ons in staat om nauwkeurig de juiste hoeveelheid luchtstroom door de Dyson Zone™ Luchtreinigende koptelefoon te testen.

Functies

Luchtreiniging

De technische expertise van Dyson stelde ons in staat om ons eerste draagbare apparaat te ontwikkelen. Met een 2-traps luchtreinigingssysteem dat in staat is om stadsdampen en verontreinigende stoffen te filteren. Dus waar je ook bent, je kunt gereingde lucht inademen.

Contactloos vizier

Het vizier kanaliseert een continue stroom van gereinigde lucht naar de neus en mond, zonder het gezicht aan te raken. Voor een natuurlijke, comfortabele ademhaling zonder benauwdheid. 

Hifi-audio

We hebben ook Dyson's eerste premium audiotechnologie gebouwd - het leveren van meeslepend, hifi-geluid, met geavanceerde actieve ruisonderdrukking om ongewenste verstoring te blokkeren.

Schrijf je in om als een van de eersten meer te horen over Dyson Zone™ Luchtreinigende koptelefoon

  • Ontdek wanneer de nieuwste Dyson-technologie beschikbaar komt om te kopen. 
  • Meer informatie over speciale evenementen. 
  • Ontvang exclusieve aanbiedingen om te delen met familie en vrienden. 

*Verplicht veld

Wij zorgen voor jouw persoonlijke gegevens

Wij nemen jouw privacy serieus. Als je meer wilt weten over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, kan je ons Privacybeleid lezen.