Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Motief Dyson Cyclone V10

Shop alle Dyson Cyclone V10™ stofzuigers

Dyson Cyclone V10™ Absolute

Algehele beoordeling

89% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Boven verwachting

Geverifieerde klant

Voor mijn gevoel is mijn huis voor het eerst ècht schoon sinds ik de Dyson v10 gebruik. De borstels trekken al het vuil naar binnen. De trap bekleding en het tapijt zien er anders uit nu alle dieren haren efficiënt zijn verwijderd wat voorheen niet lukte.

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaan Dyson Cyclone V10™ accu's mee?

De Dyson Cyclone V10™ stofzuiger is ontworpen om je tot 60 minuten stabiele zuigkracht te geven, wanneer deze wordt gebruikt in zuigmodus 1 met een niet-gemotoriseerd accessoire. Je kunt een extra of reserve-accu rechtstreeks bij Dyson kopen.

Hoe vaak moet ik het Dyson Cyclone V10™ filter vervangen?

Onze filters zijn gemaakt om de hele levensduur van onze toestellen mee te gaan. Wij raden echter een extra filter aan, zodat je je toestel kunt blijven gebruiken terwijl het andere filter droogt. Al onze extra onderdelen hebben een garantie van 12 maanden. Je kunt een extra of vervangend filter rechtstreeks bij Dyson kopen.

Kan ik met deze stofzuiger ook vloeistoffen opzuigen?

Nee. Gebruik de stofzuiger niet voor het opzuigen van water of andere vloeistoffen. Dit kan de machine ernstig beschadigen.

Wat is het verschil tussen de Dyson Cyclone V10™ modellen?

De Dyson Cyclone V10™ stofzuigermodellen zijn allemaal ontworpen om je huis grondig  te reinigen. Elk toestel wordt geleverd met een reeks accessoires. Zo kun je de accessoire kiezen die het best bij de schoonmaaktaak past.

Dyson stofzuigeraccessoires voor het schoonmaken van het huis

Door Dyson ontworpen accessoires voor elke schoonmaaktaak

  • 1 Geldt in Eco-stand bij gebruik van een niet-gemotoriseerd accessoire.
  • 2 Getest volgens EN 60312-1 5.11 in Boost-stand.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt