Ondersteuning voor jouw Dyson Cool™ AM02-torenventilator

We bieden helaas geen service of vervangende onderdelen meer aan voor dit apparaat.

• Los problemen met je apparaat op met behulp van ons stapsgewijze hulpmiddel.

• Zo haal je het maximum uit jouw Dyson-product.

• De batterij van de afstandsbediening vervangen

Duw tegen de onderkant van de afstandsbediening om het klepje van het batterijvak te ontgrendelen. Wanneer je de batterij hebt vervangen, klikt het klepje weer vast.

• Snel en makkelijk schoonmaken

Veeg de ring gewoon schoon met een droge of vochtige doek, je hoeft geen schoonmaak- of poetsmiddel te gebruiken.

• De digitale assistant van Dyson

Je kunt de meest gestelde vragen over je machine en onze service stellen aan Dysons Digital Assistant. Open de Digital Assistant door op het gele pictogram linksonder op de pagina te klikken.