Ondersteuning voor jouw Dyson Pure Hot+Cool Cryptomic™-luchtreiniger/verwarmingsventilator

• Los problemen met je apparaat op met behulp van ons stapsgewijze hulpmiddel.

• Originele Dyson-reserveonderdelen en -accessoires voor jouw apparaat:

• HEPA-filter van glasvezel en binnenste koolstoffilter

Part No. 970341-01

Vervangend HEPA-filter van glasvezel en binnenste koolstoffilter voor uw Dyson luchtreiniger.

Momenteel niet op voorraad

€72,81

Meer informatie
  • Filterbescherming

Part No. 969899-05

Vervangende filterbescherming voor uw Dyson luchtreiniger.

Momenteel niet op voorraad

Meer informatie
  • Voetjes

Part No. 919272-01

Vervangende voetjes voor uw Dyson apparaat.

Momenteel niet op voorraad

€1,90

Meer informatie
  • Afstandsbediening

Part No. 969897-05

Kan met zijn gestroomlijnde vorm en magneet netjes op het apparaat bevestigd worden.

Meer informatie

• Zo haal je het maximum uit jouw Dyson-product.

• Kijk hoe je de combinatiefilters controleert en vervangt

In onze videohandleiding zie je hoe je je combinatiefilter controleert en vervangt. Je Dyson Cryptomic™-filter is permanent en hoef je dus niet te vervangen.

• Je apparaat installeren

Met behulp van onze stapsgewijze instructies stel je jouw apparaat snel en gemakkelijk in.

• De service omvat werkuren en reserveonderdelen waar nodig (excl. extra accessoires en filters), waar een garantie van 12 maanden op zit of, indien deze datum vroeger valt, tot de serviceondersteuning voor jouw apparaat eindigt.

• De digitale assistant van Dyson

Je kunt de meest gestelde vragen over je machine en onze service stellen aan Dysons Digital Assistant. Open de Digital Assistant door op het gele pictogram linksonder op de pagina te klikken.