Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Close-up van flexibele parketborstel met kliksysteem

Flexibele borstel voor harde vloeren met kliksysteem

Draaiende borstel met een ultra-slank profiel voor moeilijk bereikbare plekken. Met zachte nylon borstels om stof en allergenen te verwijderen.

Momenteel niet op voorraad
€31,90

1 jaar garantie

Gratis bezorging en retour

Originele Dyson-accessoires

Deskundig advies

Flexibele borstel voor harde vloeren met kliksysteem in gebruik

Voor moeilijk bereikbare plekken

De ultraslanke kop is 180° wendbaar voor moeilijk bereikbare plekken