Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Close-up van kierenzuiger met kliksysteem

Kierenzuiger met kliksysteem.

Pakt stof en allergenen aan op moeilijk te bereiken plekken.

€40,00
Kierenzuiger met kliksysteem verwijdert vuil op moeilijk te bereiken plaats

Maak schoon op moeilijk bereikbare plaatsen.

De luchtstroom is sneller bij het uiteinde, voor het verwijderen van vuil uit hoeken en kieren.

Koop bij Dyson