Zachte mini-afstofborstel met kliksysteem

Zachte mini-afstofborstel

Met een boord van zachte nylon borstelharen voor zacht stofzuiger-ondersteund afstoffen van delicate voorwerpen en oppervlakken.

€40,00
Schoonmaken met de Dyson zachte mini-afstofborstel

Hard voor stof. Zacht voor oppervlakken.

Zachte borstelharen halen stof en allergenen van vlakke oppervlakken en meubels. De rode viltlaag helpt om fijn stof van delicate oppervlakken te halen en los te maken uit bekleding.

Past op deze machines

Dyson V11™     Dyson Cyclone V10™     Dyson V8™      Dyson V7™

LED-Fugendüse

Ben je nog op zoek naar het juiste accessoire?