Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Vervangbatterij voor uw Dyson V6™ stofzuiger

Vervangbatterij voor uw Dyson V6™ stofzuiger

Vóór uw aankoop raden we aan om met behulp van onze online probleemoplossingsgids te bepalen of er een vervangende batterij nodig is. Klik bovenaan de pagina op Problemen oplossen.

€74,90

1 jaar garantie

Gratis bezorging en retour

Originele Dyson-accessoires

Deskundig advies

De vervangbatterij van de Dyson V6™ stofzuiger installeren

Uw apparaat kan verschillen van het getoonde voorbeeld, maar het proces blijft hetzelfde.

De batterij van de Dyson V6™ vervangen