Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Filter voor Dyson Pure Hot+Cool Link torenventilator

Filter voor Dyson luchtreinigende ventilatoren

De 360° HEPA-filter van glas verwijdert 99,95% van de allergenen en verontreinigende stoffen tot 0,1 micrometer uit de lucht. Enkel voor Dyson Pure Cool Link™ torenventilators en Dyson Pure Hot+Cool Link™ luchtreinigende verwarmingsventilators.

Momenteel niet op voorraad
€79,00
  • pictogram Informatie

    We raden u aan om uw filter elke 12 maanden te vervangen. Na een tijdje kunnen filters namelijk verstopt raken door verontreinigende stoffen en zelfs onaangename geurtjes terug in de kamer laten.

     

Combi 360° HEPA-filter van glasvezel met actief koolstoffilter

Vervangende filters, ontworpen voor uw apparaat

De filters voor Dyson luchtreinigers zijn ontworpen door dezelfde ingenieurs die Dyson apparaten maken. Ze zijn gemaakt van borosilicaat-microvezels, honderden keren gevouwen, en vangen gassen en 99,95% van de zeer fijne deeltjes op.* Omdat ze volledig afgedicht zijn, voorkomen onze filters dat verontreinigende stoffen opnieuw in de kamer terechtkomen.


*Getest op filterefficiëntie met deeltjes tot 0,1 micrometer (EN1822). De verwijderingspercentages voor gassen verschillen.

 

Schematische weergave luchtstroom

Elimineert potentieel schadelijke gassen en luchtjes.

Actieve koolstofkorrels halen luchtjes en potentieel schadelijke gifstoffen, zoals formaldehyde, uit de lucht.

Schematische weergave luchtstroom

Verwijdert 99,95% van de allergenen en verontreinigende stoffen.

Verwijdert deeltjes tot 0,1 picometer uit de lucht via 1,1 vierkante meter borosilicaat-microvezels. De filter is meer dan 200 keer gevouwen zodat deze in een compacte ruimte past.

Schematische weergave luchtstroom

360° luchtinlaat.

Ontworpen om lucht aan te zuigen vanuit elke richting, zodat u uw luchtreiniger kunt plaatsen waar u maar wilt.

Koop bij Dyson