Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson volledige filter

Filters voor Dyson luchtreinigende ventilatoren

Om uw HEPA-filters van glasvezel en actieve koolstoffilters te vervangen. Voor uw Dyson Pure Cool™ en Dyson Pure Hot+Cool™.

€75,00
 • pictogram Informatie

  We raden u aan om uw filter elke 12 maanden te vervangen. Na een tijdje kunnen filters namelijk verstopt raken door verontreinigende stoffen en zelfs onaangename geurtjes terug in de kamer laten.

   

Combi 360° HEPA-filter van glasvezel met actief koolstoffilter

Vervangende filters, ontworpen voor uw apparaat

De filters voor Dyson luchtreinigers zijn ontworpen door dezelfde ingenieurs die Dyson apparaten maken. Ze zijn gemaakt van borosilicaat-microvezels, honderden keren gevouwen, en vangen gassen en 99,95% van de zeer fijne deeltjes op.* Omdat ze volledig afgedicht zijn, voorkomen onze filters dat verontreinigende stoffen opnieuw in de kamer terechtkomen.


*Getest op filterefficiëntie met deeltjes tot 0,1 micrometer (EN1822). De verwijderingspercentages voor gassen verschillen.

 

Vervangen van filters

 • Volg de instructies in de handleiding van uw toestel om uw filters te vervangen. Trek altijd de stekker uit het stopcontact voordat u de filters vervangt. 

Kenmerken

 • Eenvoudig filters vervangen
  Klik de oude filter los en klik de nieuwe op zijn plaats.

 • Weergave filterstatus
  Toont hoe lang beide filters nog meegaan. Zodat u weet wanneer u welke filter moet vervangen.

 • 360º HEPA-filter met glasvezels
  9 meter borosilicaat-microvezels, meer dan 238 keer gevouwen, verwijderen 99,95% van de schadelijke zeer fijne deeltjes.

 • Actieve koolstoffilter
  Met tris geïmpregneerde koolstofkorrels verwijderen gassen als formaldehyde, benzeen en stikstofdioxide.

 • Gecertificeerd astma- en allergievriendelijk
  Dyson luchtreinigende ventilatoren kregen van de Asthma and Allergy Foundation of America het label Certified Asthma and Allergy friendly™.