Vervangbatterij voor uw Dyson V11™ stofzuiger

Vóór uw aankoop raden we aan om met behulp van onze online probleemoplossingsgids te bepalen of er een vervangende batterij nodig is. Klik bovenaan de pagina op Problemen oplossen.

Momenteel niet op voorraad
€98,91

1 jaar garantie

Gratis bezorging en retour

Originele Dyson-accessoires

Deskundig advies

Originele Dyson-onderdelen

Gebruik uitsluitend originele Dyson-onderdelen. Dan ben je er zeker van dat jouw product goed blijft werken en dat de garantie geldig blijft.Bovendien geven wij op elk onderdeel en elk accessoire 12 maanden garantie.

Afbeelding van V11 stofzuiger

Batterij selecteren

Houd er rekening mee dat Dyson V11™ stofzuigers twee soorten batterijen gebruiken. Sommige gebruiken een inklikbare batterij, terwijl andere een standaard inschroefbare batterij gebruiken. Dit komt u te weten door uw apparaat te controleren op de plaats waar de handgreep en de batterij samenkomen. Deze batterij is compatibel met de Dyson V11 draadloze stofzuiger. Klik op de onderstaande link om de inklikbare batterij te kopen die compatibel is met de Dyson V11™ Outsize en de Dyson V11™ stofzuiger (inklikbaar).

De vervangbatterij van de Dyson V11™ stofzuiger installeren

Uw apparaat kan verschillen van het getoonde voorbeeld, maar het proces blijft hetzelfde.

Video afspelen: De vervangbatterij van de Dyson V11™ stofzuiger installeren