Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson Purifier Hot+Cool logo
Dyson Purifier Hot+Cool verwarmingsventilator

Dyson Purifier Hot+Cool™ AutoReact - voor bedrijven

Reinig uw bedrijf met warme of verkoelende lucht, met de luchtreinigende verwarmingsventilators van Dyson.

- HEPA 13 filtratiesysteem vangt tot 99,95% van stof, allergenen en virussen zo klein als 0,1 micron², waaronder het COVID-19-virus⁹.

- LCD-scherm toont real-time vervuilingsinformatie.

€577,69 excl. BTW

€699 incl. BTW

Dyson Purifier Hot+Cool logo
Dyson Purifier Hot+Cool verwarmingsventilator

Dyson Purifier Hot+Cool AutoReact™

Reinig uw bedrijf met warme of verkoelende lucht, met de luchtreinigende verwarmingsventilators van Dyson.

 • HEPA 13 filtratiesysteem vangt tot 99,95% van stof, allergenen en virussen zo klein als 0,1 micron², waaronder het COVID-19-virus⁶.
 • LCD-scherm toont real-time vervuilingsinformatie.

€577,69 excl. BTW

€699  incl BTW

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.

Uitgebreide afbeelding die twee fasen van filtratie toont

Vangt verontreinigende stoffen met HEPA-filtratie

In dit Dyson luchtreiniger verwijderen volledig afgesloten HEPA- en actieve koolfilters gassen en 99,95% van de deeltjes zo klein als 0,1 micron.²

Dyson luchtreiniger die verwarmde gezuiverde lucht verspreidt in een hotelkamer

Krachtige circulatie voor het zuiveren van een ruimte van 81m³³

Dyson luchtreinigers sluiten geen compromissen als het aankomt op de luchtstroom voor luchtreiniging. Door geavanceerde filtratie te combineren met de Air Multiplier™-technologie genereren ze een krachtige circulatie om verontreinigende stoffen naar binnen te zuigen, en verspreiden ze meer dan 290 liter gezuiverde lucht per seconde door vergaderruimten, hotelkamers en klaslokalen.

Afbeelding die de CADR-testmethode voor luchtcirculatie weergeeft
Afbeelding die de CADR-testmethode voor luchtcirculatie weergeeft
 • Dyson Purifier Hot+Cool verwarmingsventilator voor- en zijaanzichten

Veelgestelde vragen

Hoeveel Dyson luchtreinigers heb ik nodig voor mijn bedrijf?

De Dyson-experts staan voor u klaar om een beter begrip te krijgen van uw bedrijfsomgeving. We zullen u adviseren over welke luchtreinigers het meest geschikt zijn voor uw ruimte en budget, en u ook informeren over onze laatste aanbiedingen.

Hoe lang gaat het filter in een Dyson luchtreiniger mee?

We raden aan het HEPA+Carbon-filter elke 12 maanden te vervangen (gebaseerd op 12 uur gebruik per dag) – dus dit kan variëren afhankelijk van het gebruik en de vervuilingsniveaus. U ontvangt een melding via de Dyson Link-app⁵ of op het lcd-scherm wanneer het tijd is om het filter te vervangen.

Moet ik het filter van mijn Dyson luchtreiniger onderhouden?

Nee, in tegenstelling tot conventionele filters die vervangen en elke maand gewassen en gedroogd moeten worden, is dat met onze filters niet nodig. U komt dus niet zonder werkende luchtreiniger te zitten. Ons filter is makkelijk en snel te vervangen, en met behulp van de Dyson Link-app⁵ of het lcd-scherm weet u precies wanneer u dit moet doen.

Dyson Purifier Hot+Cool logo
Dyson Purifier Hot+Cool™ verwarmingsventilator

€577.69 excl BTW

€699 incl BTW

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.

 • Dyson luchtbehandelingsassortiment

  Ontdek het luchtbehandelingsassortiment van Dyson

Voordelen voor u als zakelijke klant

 • 1 Gehele apparaat getest door onafhankelijk extern laboratorium Airmid (Ierland) in een testkamer van 28,5 m3, voorgeconditioneerd tot 20±3C en RH 50±5%. Influenza A (H1N1) gearosoliseerd in de testkamer en concentratie in de lucht waargenomen gedurende 60 minuten bij maximale ventilatorsnelheid. 99% efficiëntie bereikt, maar de effectiviteit in het echte leven kan verschillen afhankelijk van de werkelijke omgeving en ventilatorsnelheid. Alleen getest op Influenza A (H1N1).
 • 2 Getest op filtratie-efficiëntie bij 0,1 micron (EN1822, ISO29463). Gasopvangsnelheden variëren.
 • 3 In maximale stand. Getest op luchtprojectie (DTM801) en zuiveringsdekking in een ruimte van 81m³ (TM-003711), en verwarmingsprestaties in een ruimte van 35m³.
 • 4 Deeltjestest van DEHS-olie gespecificeerd in EN1822 binnen een ruimte gespecificeerd in ASTM F3150. Getest in Maximale modus bij IBR US, voor een totale apparaatefficiëntie van meer dan 99,95%.
 • 5 Apparaat, Wi-Fi of mobiele data, Bluetooth 4.0-ondersteuning en iOS-versie 10 of Android-versie 5 (of hoger) zijn vereist voor het gebruiken van de app. Er kunnen standaard data- en berichttarieven in rekening worden gebracht. Het Bluetooth® -woordmerk en de logo's zijn geregistreerde handelsmerken die eigendom zijn van Bluetooth. SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Dyson is onder licentie.
 • 6 Raadpleeg de Dyson Link-app voor compatibele spraakdiensten. Apple, het Apple-logo en Siri zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen. Google Play, het Google Play-logo en Google Assistant zijn handelsmerken van Google Inc. Amazon Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van amazon.com, Inc. of haar affiliate-ondernemingen.
 • 7 Gebaseerd op 12 uur gebruik per dag. De levensduur van het filter kan verschillen afhankelijk van de vervuilingsniveaus.
 • 8 Bij een maximale stroomsnelheid in de zuiveringsmodus.