Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde logo
Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde verwarmingsventilator

Dyson Purifier Hot+Cool™ Formaldehyde - voor bedrijven

Reinig uw bedrijf met warme of verkoelende lucht, met de luchtreinigende verwarmingsventilatoren van Dyson.

- HEPA 13 filtratiesysteem vangt tot 99,95% van stof, allergenen en virussen zo klein als 0,1 micron², waaronder het COVID-19-virus¹⁰.

- Detecteert en vernietigt formaldehyde, continu.³

€660,33 excl. BTW

€799 incl. BTW

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.

Uitgebreide afbeelding die drie fasen van filtratie toont

Vangt en vernietigt met een geavanceerd HEPA-filtratiesysteem

In deze Dyson luchtreiniger verwijderen volledig afgesloten en actieve koolstoffilters gassen en 99,95% van de deeltjes zo klein als 0,1 micron.² Het unieke katalytische filter vernietigt continu formaldehyde.³

Dyson luchtreiniger die verwarmde gezuiverde lucht verspreidt in een hotelkamer

Krachtige circulatie voor het zuiveren van een ruimte van 81m³⁴

Dyson luchtreinigers sluiten geen compromissen als het aankomt op de luchtstroom voor luchtreiniging. Door geavanceerde filtratie te combineren met de Air Multiplier™-technologie genereren ze een krachtige circulatie om verontreinigende stoffen naar binnen te zuigen, en verspreiden ze meer dan 290 liter gezuiverde lucht per seconde door vergaderruimten, hotelkamers en klaslokalen.

Afbeelding die de CADR-testmethode voor luchtcirculatie weergeeft
Afbeelding die de CADR-testmethode voor luchtcirculatie weergeeft
 • Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde verwarmingsventilator voor- en zijaanzichten

Veelgestelde vragen

Hoeveel Dyson luchtreinigers heb ik nodig voor mijn bedrijf?

De Dyson-experts staan voor u klaar om een beter begrip te krijgen van uw bedrijfsomgeving. We zullen u adviseren over welke luchtreinigers het meest geschikt zijn voor uw ruimte en budget, en u ook informeren over onze laatste aanbiedingen.

Hoe lang gaat het filter in een Dyson luchtreiniger mee?

Het formaldehyde-vernietigende katalytische filter hoeft nooit vervangen te worden. En we raden aan het HEPA+Carbon-filter elke 12 maanden te vervangen (gebaseerd op 12 uur gebruik per dag) – dus dit kan variëren afhankelijk van het gebruik en de vervuilingsniveaus. U ontvangt een melding via de Dyson Link-app4 of op het lcd-scherm wanneer het tijd is om het filter te vervangen.

Moet ik het filter van mijn Dyson luchtreiniger onderhouden?

Nee, in tegenstelling tot conventionele filters die vervangen en elke maand gewassen en gedroogd moeten worden, is dat met onze filters niet nodig. U komt dus niet zonder werkend luchtreiniger te zitten. Ons filter is makkelijk en snel te vervangen, en met behulp van de Dyson Link-app⁶ of het lcd-scherm weet u precies wanneer u dit moet doen. Houd er alstublieft rekening mee dat de selectieve katalytische oxidatiefilter nooit vervangen hoeft te worden.

Kunnen meerdere gebruikers dezelfde Dyson luchtreiniger aansturen?

Ja, één Dyson Link-app account kan gebruikt worden om tot 15 aangesloten luchtreinigers aan te sturen, of een onbeperkt aantal gebruikers kan één enkele luchtreiniger aansturen. Het apparaat kiest altijd de meest recente update. Als bijvoorbeeld meer dan één persoon het schema aanpast, zal de luchtreiniger de laatst gemaakte wijziging onthouden.

Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde
Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde verwarmingsventilator

€577,69 excl. BTW

€699 incl. BTW

 

Neem contact op om Dyson technologie te kopen voor uw bedrijf.

 • Dyson Pure Cool luchtreiniger op kantoor.

  Bekijk het aanbod Dyson luchtbehandelingen

Voordelen voor u als zakelijke klant

 • 1 Gehele apparaat getest door onafhankelijk extern laboratorium Airmid (Ierland) in een testkamer van 28,5 m3, voorgeconditioneerd tot 20±3C en RH 50±5%. Influenza A (H1N1) gearosoliseerd in de testkamer en concentratie in de lucht waargenomen gedurende 60 minuten bij maximale ventilatorsnelheid. 99% efficiëntie bereikt, maar de effectiviteit in het echte leven kan verschillen afhankelijk van de werkelijke omgeving en ventilatorsnelheid. Alleen getest op Influenza A (H1N1).
 • 2 Getest op filtratie-efficiëntie bij 0,1 micron (EN1822, ISO29463). Gasopvangsnelheden variëren.
 • 3 Volledige apparaattest uitgevoerd door externe partijen op basis van GB/T 18801-2018 cumulatieve schone massatesten met formaldehyde met continue injectie totdat een CADR-formaldehydeniveau is bereikt. Resultaten kunnen in de praktijk verschillen.
 • 4 In maximale stand. Getest op luchtprojectie (DTM801) en zuiveringsdekking in een ruimte van 81m³ (TM-003711), en verwarmingsprestaties in een ruimte van 35m³.
 • 5 Deeltjestest van DEHS-olie gespecificeerd in EN1822 binnen een ruimte gespecificeerd in ASTM F3150. Getest in Maximale modus bij IBR US, voor een totale apparaatefficiëntie van meer dan 99,95%.
 • 6 Apparaat, Wi-Fi of mobiele data, Bluetooth 4.0-ondersteuning en iOS-versie 10 of Android-versie 5 (of hoger) zijn vereist voor het gebruiken van de app. Er kunnen standaard data- en berichttarieven in rekening worden gebracht. Het Bluetooth® -woordmerk en de logo's zijn geregistreerde handelsmerken die eigendom zijn van Bluetooth. SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Dyson is onder licentie.
 • 7 Raadpleeg de Dyson Link-app voor compatibele spraakdiensten. Apple, het Apple-logo en Siri zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen. Google Play, het Google Play-logo en Google Assistant zijn handelsmerken van Google Inc. Amazon Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van amazon.com, Inc. of haar affiliate-ondernemingen.
 • 8 Gebaseerd op 12 uur gebruik per dag. De levensduur van het filter kan verschillen afhankelijk van de vervuilingsniveaus.
 • 9 Bij een maximale stroomsnelheid in de zuiveringsmodus.