Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
dyson supersonic motif
dyson supersonic 23.75 karaat goud

De Dyson Supersonic ™ haardroger. Met de hand verguld in 23.75 karaat goud. Met rode opbergdoos.

Krachtige digitale motor. Ontworpen voor snel drogen.

supersonic hand gilded 23.75k gold leaf hair dryer
Gold Leafed Supersonic detailing

Waar een engineer samenkomt met een kunstenaar

Doordat de Dyson Supersonic ™ föhn goud met de hand verguld met bladgoud is, wordt technische precisie met ambachtelijk vakmanschap perfect gecombineerd.

Hand gilded gold leaf

Leer. Begrijp. Verfijn.

Met bladeren van goud, elk ongeveer 0,1 micron dik, is met de hand vergulden een delicaat ambacht. Dyson vroeg de expertise van meester verguldster, Karen Haslewood, om onze ingenieurs de vaardigheden - van mislukking tot oefening- bij te brengen die nodig waren om de Dyson Supersonic ™ föhn te vergulden.

Supersonic Gesso red primer ready for gold leafing

Meer dan gewoon rood

Voor ons is de laatste stap van een process even belangrijk als de laatste. Neem nu de kleur van onze 'Gesso' primer. Deze specifieke rode tint weerspiegelt traditionele verguldingsmethodes. Het is bedoelt om in de loop van de tijd een deel van zijn kleur te laten zien, zodat elk blad van het bladgroud een kenmerkende glas zal tonen.

Application of Gesso red primer in workshop to Supersonic

Het perfecte formaat, elke keer

Voordat het verguldingsproces begint, wordt een lijm genaamd 'formaat' op het oppervlak gespoten. De ingenieurs van Dyson hebben de dikte, spreiding en droogtijd van deze 'formaat' rigoureus getest om de ideale omstandigheden voor bladgoud te garanderen.

Supersonic elements hand gold leafed

Een ring van goud

Het bladgoud is afkomstig uit Florence, Italië en is gekozen vanwege zijn kleur en glans. Met een dikte van ongeveer 333 atomen is elk blad ongelooflijk delicaat en moet het met de hand worden aangebracht. Op elk product worden vijf bladeren gebruikt, die vervolgens samen worden geborsteld om een gladde, gelijkmatige afwerking te vormen.

Supersonic Blue Gold in Red Presentation case

Waar goud samenkomt met blauw

Elk blad met bladgoud wordt op een Dyson Supersonic ™ föhnbehuizing aangebracht. De föhn wordt afgewerkt in Dyson-blauw en wordt geleverd met bijpassende stylingaccessoires. De set wordt geleverd met een opbergdoos, in dezelfde rode kleur als de 'Gesso'-primer die tijdens het vergulproces is gebruikt.

Dyson Supersonic™ föhn (23,75 karaat goud)

Algehele beoordeling

87% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Geweldige fohn, met goede opties en sterke kracht.

Roos

Beste fohn die ik ook heb gebruikt qua kracht en opties. Ik had deze aankoop veel eerder moeten doen!