Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson-ingenieurs

De toekomst van technisch ontwerpen

De toekomst veranderen

Explosietekening van een digitale motor van Dyson

De volgende generatie

Voor ons is technisch ontwerpen alles.Het is ons belangrijkste doel om de levens van mensen met onze radicale ideeën te veranderen door de problemen op te lossen die anderen negeren.Net zoals we er voortdurend naar streven de problemen van morgen aan het licht te brengen, zetten we ons er ook voor in de ingenieurs die deze problemen moeten oplossen, te inspireren en op te leiden.

Ingenieur in opleiding

Dyson Institute of Technology

Het Dyson Institute of Engineering and Technology leidt de volgende generatie technisch ontwerpers op. Studenten aan het Dyson Institute hebben een echte baan in het Global Engineering-team van Dyson tijdens het volgen van de Bachelor of Engineering. Dyson betaalt hun studiegeld – dus ze krijgen een salaris en bouwen geen studieschuld op.

Logo van de James Dyson Foundation
Schooljongen met stofzuiger

James Dyson Foundation

“Waarom werkt dat zo?” zou een jonge James Dyson vragen, terwijl hij een apparaat uit elkaar haalt om het te onderzoeken.

De James Dyson Foundation richt zich op het inspireren van de Brunels, Edisons en Faradays van de toekomst. Tijdens het werken met leraren en hun leerlingen stimuleren we jonge mensen om anders te denken, fouten te maken en hun technisch potentieel te benutten.

James Dyson en Isis Shiffer met Ecohelmets op

De James Dyson Award

Deze internationale designprijs is bedoeld voor en inspireert de volgende generatie ingenieurs.Hij wordt uitgereikt door de James Dyson Foundation en daagt studenten uit iets te ontwerpen dat een probleem oplost. De prijs? £30.000, en een mondiaal platform om het idee onder de aandacht te brengen.