Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson-gebouw in Malmesbury

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Dyson gaat verder

Als mondiaal technologiebedrijf beseffen wij dat onze acties verreikende consequenties hebben.

We gaan de uitdaging aan om een positief verschil te maken - door onze impact op het milieu te verminderen, de arbeidsomstandigheden van werknemers te verbeteren, en de ontwerpers van morgen te inspireren.

Schets van Dyson-producten

Lean Engineering

Het begon met een stofzuigerzak - of liever, met het overbodig maken daarvan. Nu zijn we voortdurend op zoek naar manieren om meer te doen met minder.

Schets van de binnenkant van een Dyson-steelstofzuiger

Verantwoord inkopen

Toevoerketens zijn complex, ook de onze, en we delen een verantwoordelijkheid met onze leveranciers ten opzichte van de mensen die in die keten werken. Ontdek hoe wij werken aan het verbeteren van normen.

Dyson-robotstofzuiger op een tapijtvloer

Ons DNA

We hebben een hekel aan ondoelmatigheidDat is ook de reden waarom wij proberen de hoeveelheid afval te minimaliseren, duurzame energie gebruiken, en nog meer problemen aanpakken die anderen negeren.

Technisch studenten bij Dyson

De toekomst van technisch ontwerpen

Onze werkzaamheden bij het Dyson Institute of Engineering and Technology, de James Dyson Foundation en de James Dyson Award veranderen morgen en helpen de toekomst van technisch ontwerpen te definiëren.

Schets van Dyson-stofzuigers en AEEA-logo

Afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA)

De AEEA-richtlijn beoogt de impact op het milieu van elektrische en elektronische apparatuur aan het einde van de levensduur te verkleinen.In onze FAQ's kun je lezen hoe wij hieraan bijdragen.