Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Robotstofzuiger op tapijt en harde vloer

Efficiëntie: dat zit in ons DNA

Het was wat James Dyson aanzette tot het bedenken van zijn eerste zakloze stofzuiger. En ook nu we steeds groter worden, motiveert het ons.Niet alleen in onze uitvindingen.Maar ook in onze gebouwen, onze mensen en de gemeenschappen waar we deel van uitmaken.

Dyson-lightning-café

Innovatieve ruimtes

We omgeven onszelf met ingenieuze innovaties.Sommige daarvan zijn inspirerend, en herinneren ons eraan dat we moeten streven naar het onmogelijke – zoals de Engelse Electric Lightning straaljager in een van onze personeelscafé's. Andere hebben eerder een functioneel karakter, zoals de zonnepanelen en warmte-koudeopslagsystemen die bijdragen aan een 100% duurzame energielevering op onze Malmesbury-campus.

James Dyson

"Een idee hebben voor hoe iets beter kan en dat waarmaken – ook al lijkt het onmogelijk. Dat is nog steeds mijn droom."

James Dyson

Ontwerper

Schets van de Dyson-campus

Bouwen aan de toekomst

Bouwkundige iconen inspireren ons.Onlangs hebben we een nieuwe technologiecampus geopend in Hullavington in Wiltshire.

We hadden deze ruimte kunnen gebruiken om een kantoor oude stijl te bouwen.Maar in plaats daarvan restaureren we de hangars van de voormalige luchtmachtbasis, waarbij we hun oorspronkelijke structuur verbeteren en herzien, zodat ze een betere invloed hebben op de mensen die er werken.Net als onze apparaten.

Dyson-lightning-café met schaduwfiguren

Verlaging energieverbruik

Ook onze Malmesbury-campus is gemoderniseerd.En we hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze milieu-impact te verminderen.We zijn begonnen met onze restaurants, waar we de gasfornuizen hebben vervangen door inductiefornuizen - die airconditioning overbodig maken en op 100% duurzame energie werken.Deze aanpak zullen wij op alle Dyson-locaties toepassen.

Jonge technisch studenten lossen problemen op

De vaardigheidskloof dichten

Ingenieurs zijn de probleemoplossers van deze wereld.Er zijn er meer van nodig om de uitdagingen van de 21ste eeuw, zoals luchtvervuiling, aan te pakken.

De James Dyson Foundation is het liefdadigheidsfonds van Dyson.De missie van het fonds is om een nieuwe generatie ingenieurs te inspireren.Het verstrekt financiële middelen en biedt begeleiding, zodat jonge mensen ervaring kunnen opdoen met problemen - en leren hoe ze die kunnen oplossen.

Contourtekening van een bus

Schadelijke uitstoot terugdringen

We zijn begonnen met het installeren van laadpoorten voor elektrische auto's in de parkeergarages voor ons personeel, om het bezit van emissievrije voertuigen te stimuleren.

We zetten pendelbussen in op de drukste forenzenroutes, en daarnaast kan iedere werknemer in Malmesbury, dat zeer landelijk gelegen is, gebruikmaken van een campusbreed carpoolsysteem.Minder auto's betekent minder verontreinigende stoffen in de lucht die we inademen - en minder files.

Werknemers in opleiding

De ingenieur in ieder van ons

Niet iedereen die bij Dyson werkt is een ingenieur - maar we moedigen iedereen wel aan om als een ingenieur te denken.Om dingen uit elkaar te halen en ze op een betere manier weer samen te voegen.

Wat je expertisegebied ook is - marketing, klantenservice of boekhouding - we willen dat je veronderstellingen niet zomaar aanneemt, en dat je de inefficiënties die anderen negeren, aanpakt.

Dyson-stofzuigers zó samengevoegd dat ze een paard vormen

Wie wat bewaart, die heeft wat

We onderwerpen onze apparaten aan strenge tests om ervoor te zorgen dat ze jaar in, jaar uit blijven presteren.En als de tests zijn afgerond, resteert een groot aantal uitstekende componenten die we liever niet naar vuilstortplaatsen brengen.

Dus sommige worden opnieuw gebruikt in verdere tests.Sommige worden gerecycled op de campus - zoals behuizingen van stofzuigercyclonen die gebruikt worden als houders van kantoorartikelen.En sommige worden gedoneerd aan een liefdadigheidsinstelling in de buurt voor gebruik in haar projecten, waarmee we creativiteit en een passie voor techniek in onze lokale gemeenschap bevorderen.

Schetsen van ingenieurs

Vastberaden.Volhardend.

Wij denken dat er altijd een betere manier is.Dus werken onze ingenieurs, in onze onderzoekscentra in Wiltshire, Maleisië en Singapore, onvermoeibaar verder aan nieuwe ideeën.

Hun opdracht?Een oplossing bedenken voor de problemen die anderen negeren.En als ze zover zijn dat ze kunnen delen wat ze hebben gecreëerd, krijg je daar alles over te horen.