Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/be/nl_be/prospect-capture-x-cat

Vervangbatterij voor uw Dyson V7™ stofzuiger

Vervangbatterij voor uw Dyson V7™ stofzuiger

Vóór uw aankoop raden we aan om met behulp van onze online probleemoplossingsgids te bepalen of er een vervangende batterij nodig is. Klik bovenaan de pagina op Problemen oplossen.