Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/be/nl_be/prospect-capture-supersonic-nural

Veelgestelde vragen

Ik wil niet de volledige upgradeset kopen. Zijn de nieuwe, opnieuw ontwikkelde opzetstukken los verkrijgbaar?

Ja, alle opzetstukken voor de Dyson AirwrapÔ multistyler zijn los verkrijgbaar, in meerdere kleuren.

Wat betekent 'opnieuw ontworpen'?

Bij Dyson proberen we apparaten altijd beter en gebruiksvriendelijker te maken voor onze gebruikers. We hebben vrijwel al onze Dyson Airwrap™ opzetstukken opnieuw ontwikkeld en gebruiken de verbeterde coanda-luchtstroom voor meer controle tijdens het stylen. Daarnaast hebben we de gladmakende haardroger met het coanda-effect aan het assortiment toegevoegd.

Kan ik de gladmakende droger met Coanda-effect voor elk haartype gebruiken?

De gladmakende haardroger met coanda-effect heeft twee standen: Drogen en Gladmaken. De stand Drogen is geschikt voor elk haartype en kan worden gebruikt om het haar handdoekdroog te maken of het kapsel af te werken. De stand Gladmaken is geschikt om opspringende haren te verbergen en werkt het best voor haar dat van nature steil is of golft, of voor gladgemaakt haar van elk haartype.

Werken deze nieuwe opzetstukken met mijn huidige multistyler?

Ja. Al onze opnieuw ontwikkelde opzetstukken passen op elke Dyson Airwrap™ multistyler.

Hoe kan ik de nieuwe opzetstukken veilig draaien of verwijderen?

Gebruik de koele uiteinden bovenaan de opzetstukken om de richting van de luchtstroom te veranderen en de opzetstukken te verwijderen. De nieuwe gladmakende haardroger met coanda-effect is ook voorzien van koele uiteinden, om over te schakelen tussen standen.