Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Motief Dyson Pure Cool™
Demonstratie van de Dyson Cool luchtreinigingsventilator bij een gezin thuis

De enige luchtreinigingsventilator die door en door werkt in een hele woonkamer¹

• Detecteeert deeltjes en gassen

• Haalt verontreinigende stoffen uit de lucht die je niet kunt zien

• Verspreidt gereinigde lucht tot in elke hoek van de kamer

• Analyseert en rapporteert verontreinigende stoffen in real time

  • 1 Om een hele woonkamer goed te reinigen, gaat de Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator verder dan standaardtestcondities door ook automatisch deeltjes en gassen te detecteren, 99,95% van de zeer fijne deeltjes uit de lucht te halen en gereinigde lucht te verspreiden en te laten circuleren met behulp van Air Multiplier™-technologie.Alleen de Dyson luchtreinigingsventilator is op al deze onderdelen getest.De AHAM AC1-2015-standaard definieert de prestaties van een luchtreiniger in een gespecificeerde testruimte, uitsluitend op basis van reinigingsefficiëntiecijfers.Getest op filterefficiëntie (EN1822) met deeltjes van 0,1 micrometer en werking in de hele kamer (TM-003711 & DTM801) in een kamer van 27 m².

Demonstratie van een kamer vol verontreinigende stoffen

Verontreinigende stoffen kunnen zich ophopen in uw huis. Maar u kunt ze niet altijd zien.

De luchtkwaliteit binnenshuis kan zelfs 5x slechter zijn dan de luchtkwaliteit buiten.²

  • 2 Hulin e.a. Respiratory health and indoor air pollutants based on quantitative exposure assessments, European Respiratory Journal, okt. 2012.

X-ray view van de sensoren in de Dyson Pure Cool luchtreinigingsventilator

Detecteert automatisch deeltjes en schadelijke gassen

Met behulp van een uniek algoritme verwerkt de Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator de input uit drie sensoren om de luchtkwaliteit in de kamer continu in de gaten te houden.

Detailopname van lcd-scherm

En analyseert en rapporteert ze in real time

Op het ingebouwde lcd-scherm kun je de huidige luchtkwaliteit binnenshuis (AQI) zien en welke gassen en stofdeeltjes er op dit moment in uw kamer zijn.

Zie wat een luchtreinigingsventilator van Dyson voor je kan doen

Zie wat een luchtreinigingsventilator van Dyson voor je kan doen

Krachtige Air Multiplier™ technologie

Air Multiplier™ technologie levert een gelijkmatige en toch krachtige luchtstroom van ruim 290 liter per seconde – die gereinigde lucht door de hele kamer laat circuleren.³
 

Twee standen voor de luchtstroom

Een luchtklepmechanisme wordt aangedreven door een borstelloze stappenmotor en kan op afstand worden geactiveerd en omgezet van verspreide stand naar ventilatorstand en omgekeerd.

Controleert de luchtkwaliteit ene reageert daarop

Met behulp van een uniek algoritme verwerkt de Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator de input uit drie sensoren om continu de luchtkwaliteit in de kamer te controleren.

360˚ afgedicht filtersysteem

Het volledig afgedichte filtersysteem omvat een actief koolstoffilter voor het verwijderen van gassen en een HEPA-filter van glasvezel dat 99,95% van alle microscopische allergenen en verontreinigende stoffen tot slechts 0,1 micrometer uit de lucht verwijdert. 5

 Opengewerkte afbeelding van de technologie in de Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator

  • 3 PM2,5, PM10, VOS, NO2

De Dyson Cool luchtreinigingsventilator bij een gezin thuis

Reinigt lucht tot in elke hoek van de kamer

350° oscillatie maakt het mogelijk lucht in de hele kamer te laten circuleren.Met ingebouwde en aanpasbare instellingen, zodat je kunt kiezen waar je de lucht wilt hebben.

  • 5 De normale tarieven voor berichten en gegevensverkeer zijn van toepassing.Vereist wifi en een apparaat waarop apps zijn ingeschakeld.Vereist iOS-versie 10 of hoger, of Android-versie 5 of hoger. Uw mobiele apparaat moet Bluetooth 4.0 ondersteunen.

  • Apple en het Apple-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
  • Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google Inc.

Veelgestelde vragen

Blijft het lcd-scherm de hele nacht aanstaan?

Als u de helderheid van het lcd-scherm van uw luchtreinigingsventilator hinderlijk vindt, kunt u met uw afstandsbediening of met de Dyson Link-app de nachtstand instellen.Wanneer uw luchtreiniger in bedrijf is, wordt dat aangegeven met een icoontje van een maan; na 10 seconden wordt het hoofdscherm echter uitgeschakeld, zodat u ongestoord kunt slapen.

Waar kan ik mijn luchtreinigingsventilator het beste plaatsen?

Uw luchtreinigingsventilator is ontworpen voor het reinigen van de lucht in afzonderlijke kamers. U kunt hem dus het beste gebruiken in de kamer in uw huis waar u de meeste tijd doorbrengt.Plaats het apparaat altijd op een plek met rondom zo'n 50-60 cm vrije ruimte, zodat de lucht goed kan circuleren.

Hoe weet ik of mijn luchtreiniger in de automatische stand staat?

Als de automatische stand is geactiveerd, ziet u op het lcd-scherm van uw luchtreinigingsventilator AUTO staan.Als het apparaat bezig is met het reinigen van de lucht, zijn de letters AUTO wit.Wanneer de lucht in de kamer schoon is, worden de letters groen. Uw luchtreinigingsventilator blijft dan inactief totdat de verontreinigingsniveaus stijgen.

Veelgestelde vragen

Koelt de Dyson Pure Cool eigenlijk wel lucht?

De Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator zorgt voor een krachtige persoonlijke koeling wanneer de hogesnelheidsluchtstroom op jou gericht is.

Hoe lang gaan de Dyson Pure Cool-filters mee?

Filters hoeven pas na 12 maanden te worden vervangen, op basis van 12 uur per dag gebruik. Via onderstaande link kun je originele Dyson filters bestellen die geleverd worden met 12 maanden-garantie.

https://www.dyson.be/nl_be/luchtbehandeling/luchtreiniger-accessoires

Verwijdert de Dyson Pure Cool stof?

Het volledig luchtdichte filtersysteem combineert een actieve-koolstoffilter dat gassen verwijdert met een HEPA-filter van glas dat 99,95% van de in de lucht zwevende deeltjes tot 0,1 micron vangt.1


1Getest volgens EN1822. Deeltjes zo klein als 0,1 micron.

MyDyson logo
Three phone screens showing the MyDyson app.

Haal meer uit je Dyson met de MyDyson™ app

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt