Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Motief Dyson Pure Cool™
Demonstratie van de Dyson Cool luchtreinigingsventilator bij een gezin thuis

De enige luchtreinigingsventilator die door en door werkt in een hele woonkamer¹

• Detecteeert deeltjes en gassen

• Haalt verontreinigende stoffen uit de lucht die je niet kunt zien

• Verspreidt gereinigde lucht tot in elke hoek van de kamer

• Analyseert en rapporteert verontreinigende stoffen in real time

 • 1 Om een hele woonkamer goed te reinigen, gaat de Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator verder dan standaardtestcondities door ook automatisch deeltjes en gassen te detecteren, 99,95% van de zeer fijne deeltjes uit de lucht te halen en gereinigde lucht te verspreiden en te laten circuleren met behulp van Air Multiplier™-technologie.Alleen de Dyson luchtreinigingsventilator is op al deze onderdelen getest.De AHAM AC1-2015-standaard definieert de prestaties van een luchtreiniger in een gespecificeerde testruimte, uitsluitend op basis van reinigingsefficiëntiecijfers.Getest op filterefficiëntie (EN1822) met deeltjes van 0,1 micrometer en werking in de hele kamer (TM-003711 & DTM801) in een kamer van 27 m².

2 of 5 jaar garantie

Jouw Dyson-garantie

We blijven voor onze apparaten zorgen, ook nadat ze zijn verkocht. We bieden vijf jaar garantie op onderdelen van en arbeid aan onze sledestofzuigers, en twee jaar op snoerloze apparaten, föhns, luchtreinigers, ventilatoren en verwarmingsventilatoren.

Als je iets koopt via de Dyson webshop, kun je ervoor kiezen om jouw garantie automatisch te registreren, zodat je verder geen formulieren meer hoeft in te vullen. 

Gratis bezorging en retour

Gratis bezorging

Alle bestellingen worden gratis geleverd.

Reserveonderdelen en accessoires kunnen afzonderlijk bezorgd worden via standaard bezorging (3-5 werkdagen).

Mogelijke bezorgingstijden

Bestellingen die op werkdagen (maandag tot en met donderdag) vóór 14:00 zijn geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd. Bestellingen in het weekend en op werkdagen na 14:00, worden binnen twee dagen geleverd.

Let op: Vanwege de huidige omstandigheden kan het iets langer duren voordat je de bestelling ontvangt. We streven ernaar de volgende dag te leveren, wegens drukte kan dit tot 2-3 werkdagen duren.

Gratis retour

Als je om een of andere reden het apparaat wilt retourneren, kun je het binnen 30 dagen nadat je het apparaat hebt ontvangen retourneren. Zonder bijkomende kosten.

30 dagen bedenktijd

Niet tevreden, geld terug.

Bevalt het product niet, dan heb je 30 dagen de tijd om het product te retourneren.

Hoe kan ik het product retourneren?

Om de producten te retourneren, zul je ons na ontvangst van alle artikelen, de producten binnen 30 dagen met het bijgeleverde retourformulier en retourlabel terugsturen. 

In hoeverre mag ik het product testen om te besluiten of ik tevreden ben of dat ik het product wil retourneren?

Wanneer je een artikel koopt via de Dyson webshop, mag je het product thuis testen, zodat je de kenmerken en werking ervan kunt beoordelen. Bijvoorbeeld in het geval van een stofzuiger: je mag de stofzuiger inschakelen en testen op een deel van je huis om te zien of de zuigkracht voldoende is.

Als je echter besluit de machine in gebruik te nemen en je hele huis hiermee een paar dagen lang volledig schoon te maken, wordt dit niet langer als een test beschouwd. Als je na dergelijk gebruik toch besluit het product te retourneren binnen de bedenktijd van 30 dagen, kan Dyson een vergoeding vragen voor de waardevermindering van het product veroorzaakt door jouw extensieve gebruik dat redelijkerwijs niet nodig was om het product te kunnen beoordelen. 

Beste prijsgarantie

Dyson Prijsgarantie

Onze prijzen worden dagelijks gecontroleerd en gematcht. Je kunt erop vertrouwen dat Dyson.nl de beste prijs aanbiedt.
Als je binnen 7 dagen na aankoop hetzelfde model vindt dat door Coolblue, Bol.com, Krefel, Media Markt, HiFi of iBood voor een lagere prijs is geadverteerd, betalen we het verschil terug. Neem dan contact op met onze klantenservice op 0800-39208. 

 • Het product moet exact hetzelfde model zijn als op Dyson.be en op voorraad zijn bij één van de in aanmerking komende retailers.

 • Bewijs van de geadverteerde prijs door een gekwalificeerde Nederlandse retailer is vereist.

 • De volgende retailers komen in aanmerking: Media Markt, BCC, Coolblue, Bol.com (m.u.v. Dyson producten die niet rechtstreeks door Bol.com worden verkocht maar door een Plaza partner) en HiFi of iBood.

 • De prijsgarantie is niet van toepassing als jouw aankoop deel uitmaakt van een set dat ook afzonderlijk tegen de volledige prijs kan worden gekocht.

 • Restituties worden binnen 10 werkdagen verwerkt door onze klantenservice.

 • Het geadverteerde product moet nieuw zijn en in de originele verpakking. Belofte is niet van toepassing als het product is gereviseerd, opgeknapt, gebruikt, beschadigd, geretourneerd, in een open doos of een demonstratieproduct.

 • Dyson prijsgarantie is niet geldig op handdrogers, onderdelen en accessoires.
Demonstratie van een kamer vol verontreinigende stoffen

Verontreinigende stoffen kunnen zich ophopen in uw huis.Maar u kunt ze niet altijd zien.

De luchtkwaliteit binnenshuis kan zelfs 5x slechter zijn dan de luchtkwaliteit buiten.²

 • 2 Hulin e.a. Respiratory health and indoor air pollutants based on quantitative exposure assessments, European Respiratory Journal, okt. 2012.

Mogelijk schadelijke deeltjes en gassen bevinden zich overal in huis.Bijvoorbeeld:

Zeer fijne deeltjes en virussen

PM0,1

Industriële uitlaatgassen

• PM2,5

Bacteriën en schimmels

PM5,0

Pollen en allergenen van planten en bloemen

PM10

Tapijten, vloerkleden en vloerbedekking

Formaldehyde

Nare huishoudelijke luchtjes en kookdampen

Huishoudelijke luchtjes

Schoonmaakproducten en geurkaarsen

Benzeen en vluchtige organische stoffen

Gaskachels en uitlaten van auto's

Stikstofdioxide

X-ray view van de sensoren in de Dyson Pure Cool luchtreinigingsventilator

Detecteert automatisch deeltjes en schadelijke gassen

Met behulp van een uniek algoritme verwerkt de Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator de input uit drie sensoren om de luchtkwaliteit in de kamer continu in de gaten te houden.

Deeltjessensor

Gebruikt lasermetingen voor een continue analyse van de deeltjesconcentratie.

Gassensor

Detecteert vluchtige organische stoffen (VOS) en oxiderende gassen zoals NO2.

Luchtvochtigheids- en temperatuursensor

Controleert continu de relatieve luchtvochtigheids- en temperatuurniveaus in de kamer.

Detailopname van lcd-scherm

En analyseert en rapporteert ze in real time

Op het ingebouwde lcd-scherm kun je de huidige luchtkwaliteit binnenshuis (AQI) zien en welke gassen en stofdeeltjes er op dit moment in uw kamer zijn.

Zie wat een luchtreinigingsventilator van Dyson voor je kan doen

Zie wat een luchtreinigingsventilator van Dyson voor je kan doen

Krachtige Air Multiplier™ technologie

Air Multiplier™ technologie levert een gelijkmatige en toch krachtige luchtstroom van ruim 290 liter per seconde – die gereinigde lucht door de hele kamer laat circuleren.³
 

Twee standen voor de luchtstroom

Een luchtklepmechanisme wordt aangedreven door een borstelloze stappenmotor en kan op afstand worden geactiveerd en omgezet van verspreide stand naar ventilatorstand en omgekeerd.

Controleert de luchtkwaliteit ene reageert daarop

Met behulp van een uniek algoritme verwerkt de Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator de input uit drie sensoren om continu de luchtkwaliteit in de kamer te controleren.

360˚ afgedicht filtersysteem

Het volledig afgedichte filtersysteem omvat een actief koolstoffilter voor het verwijderen van gassen en een HEPA-filter van glasvezel dat 99,95% van alle microscopische allergenen en verontreinigende stoffen tot slechts 0,1 micrometer uit de lucht verwijdert. 5

 Opengewerkte afbeelding van de technologie in de Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator

 • 3 PM2,5, PM10, VOS, NO2

De Dyson Cool luchtreinigingsventilator bij een gezin thuis

Reinigt lucht tot in elke hoek van de kamer

350° oscillatie maakt het mogelijk lucht in de hele kamer te laten circuleren.Met ingebouwde en aanpasbare instellingen, zodat je kunt kiezen waar je de lucht wilt hebben.

 • 5 De normale tarieven voor berichten en gegevensverkeer zijn van toepassing.Vereist wifi en een apparaat waarop apps zijn ingeschakeld.Vereist iOS-versie 10 of hoger, of Android-versie 5 of hoger. Uw mobiele apparaat moet Bluetooth 4.0 ondersteunen.

Download de Dyson Link-app.

 • Apple en het Apple-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
 • Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google Inc.

Ventilatorstand

Reinigt de lucht het hele jaar door.Krachtige verkoelende luchtstroom in de zomer.

Verspreide stand

Verspreidt lucht via de achterkant van het apparaat en reinigt zo zonder u direct verkoeling te geven.

Nachtstand

Controleert en reinigt in zijn stilste stand en met gedimd scherm.

Slaaptimer

Dyson Pure Cool™ ventilatoren kunnen zo worden geprogrammeerd dat ze zichzelf automatisch uitschakelen na een periode die kan variëren van 15 minuten tot 9 uur.

Stembediening

U hoeft het alleen maar te vragen.Met behulp van een compatibele stembedieningsdienst kunt u uw apparaat bedienen met eenvoudige, gesproken instructies.

Afstandsbediening

Kan met zijn gestroomlijnde vorm en magneet netjes op het apparaat bevestigd worden.

Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator zwart

Algehele beoordeling

0

Veelgestelde vragen

Blijft het lcd-scherm de hele nacht aanstaan?

Als u de helderheid van het lcd-scherm van uw luchtreinigingsventilator hinderlijk vindt, kunt u met uw afstandsbediening of met de Dyson Link-app de nachtstand instellen.Wanneer uw luchtreiniger in bedrijf is, wordt dat aangegeven met een icoontje van een maan; na 10 seconden wordt het hoofdscherm echter uitgeschakeld, zodat u ongestoord kunt slapen.

Waar kan ik mijn luchtreinigingsventilator het beste plaatsen?

Uw luchtreinigingsventilator is ontworpen voor het reinigen van de lucht in afzonderlijke kamers. U kunt hem dus het beste gebruiken in de kamer in uw huis waar u de meeste tijd doorbrengt.Plaats het apparaat altijd op een plek met rondom zo'n 50-60 cm vrije ruimte, zodat de lucht goed kan circuleren.

Hoe weet ik of mijn luchtreiniger in de automatische stand staat?

Als de automatische stand is geactiveerd, ziet u op het lcd-scherm van uw luchtreinigingsventilator AUTO staan.Als het apparaat bezig is met het reinigen van de lucht, zijn de letters AUTO wit.Wanneer de lucht in de kamer schoon is, worden de letters groen. Uw luchtreinigingsventilator blijft dan inactief totdat de verontreinigingsniveaus stijgen.

Motief Dyson Pure Cool™
Dyson luchtreinigingsventilatoren

2 modellen beschikbaar

Kies je model

 • Reinigt de hele kamer
  Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator wit

  2 in 1: Luchtreiniger en ventilator. Verwijdert automatisch gassen, verontreinigende stoffen en allergenen.²

  Luchtstroom Max stand: 361 l/s

  Intelligente luchtreiningsbediening met de Dyson Link-App

  1 accessoire inbegrepen Alles weergeven Verbergen Klik voor meer informatie
  Afstandsbediening

  Kan met zijn gestroomlijnde vorm en magneet netjes op het apparaat bevestigd worden.

  • Nu met gratis extra filter
  €599,00
  Nu met gratis extra filter
  Nu met gratis extra filter
 • Reinigt de hele kamer
  Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator zwart

  2 in 1: Luchtreiniger en ventilator. Verwijdert automatisch gassen, verontreinigende stoffen en allergenen.²

  Luchtstroom Max stand: 361 l/s

  Intelligente luchtreiningsbediening met de Dyson Link-App

  1 accessoire inbegrepen Alles weergeven Verbergen Klik voor meer informatie
  Afstandsbediening

  Kan met zijn gestroomlijnde vorm en magneet netjes op het apparaat bevestigd worden.

  • Nu met gratis extra filter
  €599,00
  Nu met gratis extra filter
  Nu met gratis extra filter
 • Reinigt de hele kamer
  Dyson Pure Cool™ tafel luchtreinigingsventilator wit

  2 in 1: Luchtreiniger en ventilator. Verwijdert automatisch gassen, verontreinigende stoffen en allergenen.²

  Luchtstroom Max stand: 437 l/s

  Intelligente luchtreiningsbediening met de Dyson Link-App

  1 accessoire inbegrepen Alles weergeven Verbergen Klik voor meer informatie
  Afstandsbediening

  Kan met zijn gestroomlijnde vorm en magnetisatie netjes op de machine worden bevestigd.

  • Nu met gratis extra filter
  €549,00
  Nu met gratis extra filter
  Nu met gratis extra filter

Ontdek Dyson luchtreinigers

Koop bij Dyson

2 of 5 jaar garantie

Jouw Dyson-garantie

We blijven voor onze apparaten zorgen, ook nadat ze zijn verkocht. We bieden vijf jaar garantie op onderdelen van en arbeid aan onze sledestofzuigers, en twee jaar op snoerloze apparaten, föhns, luchtreinigers, ventilatoren en verwarmingsventilatoren.

Als je iets koopt via de Dyson webshop, kun je ervoor kiezen om jouw garantie automatisch te registreren, zodat je verder geen formulieren meer hoeft in te vullen. 

Gratis bezorging en retour

Gratis bezorging

Alle bestellingen worden gratis geleverd.

Reserveonderdelen en accessoires kunnen afzonderlijk bezorgd worden via standaard bezorging (3-5 werkdagen).

Mogelijke bezorgingstijden

Bestellingen die op werkdagen (maandag tot en met donderdag) vóór 14:00 zijn geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd. Bestellingen in het weekend en op werkdagen na 14:00, worden binnen twee dagen geleverd.

Let op: Vanwege de huidige omstandigheden kan het iets langer duren voordat je de bestelling ontvangt. We streven ernaar de volgende dag te leveren, wegens drukte kan dit tot 2-3 werkdagen duren.

Gratis retour

Als je om een of andere reden het apparaat wilt retourneren, kun je het binnen 30 dagen nadat je het apparaat hebt ontvangen retourneren. Zonder bijkomende kosten.

30 dagen bedenktijd

Niet tevreden, geld terug.

Bevalt het product niet, dan heb je 30 dagen de tijd om het product te retourneren.

Hoe kan ik het product retourneren?

Om de producten te retourneren, zul je ons na ontvangst van alle artikelen, de producten binnen 30 dagen met het bijgeleverde retourformulier en retourlabel terugsturen. 

In hoeverre mag ik het product testen om te besluiten of ik tevreden ben of dat ik het product wil retourneren?

Wanneer je een artikel koopt via de Dyson webshop, mag je het product thuis testen, zodat je de kenmerken en werking ervan kunt beoordelen. Bijvoorbeeld in het geval van een stofzuiger: je mag de stofzuiger inschakelen en testen op een deel van je huis om te zien of de zuigkracht voldoende is.

Als je echter besluit de machine in gebruik te nemen en je hele huis hiermee een paar dagen lang volledig schoon te maken, wordt dit niet langer als een test beschouwd. Als je na dergelijk gebruik toch besluit het product te retourneren binnen de bedenktijd van 30 dagen, kan Dyson een vergoeding vragen voor de waardevermindering van het product veroorzaakt door jouw extensieve gebruik dat redelijkerwijs niet nodig was om het product te kunnen beoordelen. 

Beste prijsgarantie

Dyson Prijsgarantie

Onze prijzen worden dagelijks gecontroleerd en gematcht. Je kunt erop vertrouwen dat Dyson.nl de beste prijs aanbiedt.
Als je binnen 7 dagen na aankoop hetzelfde model vindt dat door Coolblue, Bol.com, Krefel, Media Markt, HiFi of iBood voor een lagere prijs is geadverteerd, betalen we het verschil terug. Neem dan contact op met onze klantenservice op 0800-39208. 

 • Het product moet exact hetzelfde model zijn als op Dyson.be en op voorraad zijn bij één van de in aanmerking komende retailers.

 • Bewijs van de geadverteerde prijs door een gekwalificeerde Nederlandse retailer is vereist.

 • De volgende retailers komen in aanmerking: Media Markt, BCC, Coolblue, Bol.com (m.u.v. Dyson producten die niet rechtstreeks door Bol.com worden verkocht maar door een Plaza partner) en HiFi of iBood.

 • De prijsgarantie is niet van toepassing als jouw aankoop deel uitmaakt van een set dat ook afzonderlijk tegen de volledige prijs kan worden gekocht.

 • Restituties worden binnen 10 werkdagen verwerkt door onze klantenservice.

 • Het geadverteerde product moet nieuw zijn en in de originele verpakking. Belofte is niet van toepassing als het product is gereviseerd, opgeknapt, gebruikt, beschadigd, geretourneerd, in een open doos of een demonstratieproduct.

 • Dyson prijsgarantie is niet geldig op handdrogers, onderdelen en accessoires.
 • 4 Getest volgens EN1822. Deeltjes van slechts 0,1 micrometer.