Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

Verwijder 99,95% van de stofdeeltjes, zo klein als allergenen en pollen.¹

 • 1 Getest op luchtverspreiding (DTM801), reinigingsdekking in een kamer van 81 m³ (TM-003711) en verwarmingsprestatie in een kamer van 35 m³ (DTM 961).

Meer informatie:       Pollen          Huisstof        Huidschilfers van huisdieren         Dyson luchtreinigingsventilatoren

Verwijdert en breekt af

Het volledig afgedichte filtersysteem verwijdert samen met een actief koolstoffilter gassen, en een HEPA-filter van glasvezel vangt 99,95% van alle microscopische allergenen en verontreinigende stoffen tot slechts 0,1 micron op uit de lucht.¹

Vind de beste luchtreinigingsventilator voor jou

Lees meer over Dyson luchtreinigingsventilatoren om de beste voor uw huis te vinden.

Een huis kan tot 5x meer vervuild zijn dan de buitenlucht.²

We zien ons huis soms als een veilige haven, waar verontreinigende stoffen geen toegang tot hebben. Maar in feite vangen we ze binnenshuis op samen met andere allergenen - zoals pollen, huisstof, huisdierenhaar, schimmelsporen.

 

 • 2 Hulin e.a. Respiratory health and indoor air pollutants based on quantitative exposure assessments, European Respiratory Journal, okt. 2012.

Pollen

Boom- en graspollen kunnen het hele jaar door belangrijke allergenen zijn. Ze worden vaak onze huizen binnengebracht op huid, haar, kleding, schoeisel en huisdieren. Eenmaal binnen kunnen ze zich ophopen in huisstof en hoge concentraties bereiken, zelfs na het bestuivingsseizoen.

 

 

Huisstofmijt

Stof is niet alleen lastig en rommelig - het kan huisstofmijt bevatten. Deze kleine wezens zijn ongeveer een kwart millimeter lang en nestelen zich in stoffen. Ze kunnen leven in de bedden, matrassen, gestoffeerde meubels, tapijten en gordijnen in onze huizen.

 

 

Huidschilfers van huisdieren

Speeksel, haar en huidschilfers van huisdieren zijn veel voorkomende allergenen. Ze blijven gemakkelijk hangen aan meubels, beddengoed en stoffering en kunnen in de lucht blijven hangen. Haar van huisdieren kan ook andere allergenen in de lucht dragen, zoals pollen, huisstofmijt en schimmels.

 

Verwarm, koel of bevochtig met gezuiverde lucht.³

 • 3 Ventilator, geen airconditioning

• Zuivert de hele kamer.¹

• Verwarmt in de winter, verkoelt in de zomer

• Toont de luchtkwaliteit en de temperatuur op het display.

• Verwijdert automatisch gassen, verontreinigende stoffen en allergenen.⁴

 • 4 Getest volgens EN1822. Deeltjes van slechts 0,1 micrometer.

• Luchtreinigingsventilator met luchtbevochtiging.⁵

• Zuivert en bevochtigt. Koelt je wanneer nodig.

• Doodt op hygiënische wijze 99,9% van de bacteriën in het water

• Detecteert en geeft realtime luchtkwaliteit weer

• Verwijdert automatisch gassen, verontreinigende stoffen en allergenen.⁴

 • 5 Getest op reinigingsdekking in een ruimte van 81 m³. Getest op luchtbevochtigingsdekking in een ruimte van 41 m³.

• Zuivert de hele kamer.⁶

• Biedt verkoeling wanneer nodig.

• Toont de luchtkwaliteit op het display.

• Verwijdert automatisch gassen, verontreinigende stoffen en allergenen.⁴

• Persoonlijke luchtreinigingsventilator

• Verkoelende gereinigde lucht, precies waar je het nodig hebt.

• Verwijdert automatisch gassen, verontreinigende stoffen en allergenen.⁴

Koop bij Dyson

2 of 5 jaar garantie

Jouw Dyson-garantie

We blijven voor onze apparaten zorgen, ook nadat ze zijn verkocht. We bieden vijf jaar garantie op onderdelen van en arbeid aan onze sledestofzuigers, en twee jaar op snoerloze apparaten, föhns, luchtreinigers, ventilatoren en verwarmingsventilatoren.

Als je iets koopt via de Dyson webshop, kun je ervoor kiezen om jouw garantie automatisch te registreren, zodat je verder geen formulieren meer hoeft in te vullen. 

Gratis bezorging en retour

Gratis bezorging

Alle bestellingen worden gratis geleverd.

Reserveonderdelen en accessoires kunnen afzonderlijk bezorgd worden via standaard bezorging (3-5 werkdagen).

Mogelijke bezorgingstijden

Bestellingen die op werkdagen (maandag tot en met donderdag) vóór 14:00 zijn geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd. Bestellingen in het weekend en op werkdagen na 14:00, worden binnen twee dagen geleverd.

Let op: Vanwege de huidige omstandigheden kan het iets langer duren voordat je de bestelling ontvangt. We streven ernaar de volgende dag te leveren, wegens drukte kan dit tot 2-3 werkdagen duren.

Gratis retour

Als je om een of andere reden het apparaat wilt retourneren, kun je het binnen 30 dagen nadat je het apparaat hebt ontvangen retourneren. Zonder bijkomende kosten.

30 dagen bedenktijd

Niet tevreden, geld terug.

Bevalt het product niet, dan heb je 30 dagen de tijd om het product te retourneren.

Hoe kan ik het product retourneren?

Om de producten te retourneren, zul je ons na ontvangst van alle artikelen, de producten binnen 30 dagen met het bijgeleverde retourformulier en retourlabel terugsturen. 

In hoeverre mag ik het product testen om te besluiten of ik tevreden ben of dat ik het product wil retourneren?

Wanneer je een artikel koopt via de Dyson webshop, mag je het product thuis testen, zodat je de kenmerken en werking ervan kunt beoordelen. Bijvoorbeeld in het geval van een stofzuiger: je mag de stofzuiger inschakelen en testen op een deel van je huis om te zien of de zuigkracht voldoende is.

Als je echter besluit de machine in gebruik te nemen en je hele huis hiermee een paar dagen lang volledig schoon te maken, wordt dit niet langer als een test beschouwd. Als je na dergelijk gebruik toch besluit het product te retourneren binnen de bedenktijd van 30 dagen, kan Dyson een vergoeding vragen voor de waardevermindering van het product veroorzaakt door jouw extensieve gebruik dat redelijkerwijs niet nodig was om het product te kunnen beoordelen. 

Beste prijsgarantie

Dyson Prijsgarantie

Onze prijzen worden dagelijks gecontroleerd en gematcht. Je kunt erop vertrouwen dat Dyson.nl de beste prijs aanbiedt.
Als je binnen 7 dagen na aankoop hetzelfde model vindt dat door Coolblue, Bol.com, Krefel, Media Markt, HiFi of iBood voor een lagere prijs is geadverteerd, betalen we het verschil terug. Neem dan contact op met onze klantenservice op 0800-39208. 

 • Het product moet exact hetzelfde model zijn als op Dyson.be en op voorraad zijn bij één van de in aanmerking komende retailers.

 • Bewijs van de geadverteerde prijs door een gekwalificeerde Nederlandse retailer is vereist.

 • De volgende retailers komen in aanmerking: Media Markt, BCC, Coolblue, Bol.com (m.u.v. Dyson producten die niet rechtstreeks door Bol.com worden verkocht maar door een Plaza partner) en HiFi of iBood.

 • De prijsgarantie is niet van toepassing als jouw aankoop deel uitmaakt van een set dat ook afzonderlijk tegen de volledige prijs kan worden gekocht.

 • Restituties worden binnen 10 werkdagen verwerkt door onze klantenservice.

 • Het geadverteerde product moet nieuw zijn en in de originele verpakking. Belofte is niet van toepassing als het product is gereviseerd, opgeknapt, gebruikt, beschadigd, geretourneerd, in een open doos of een demonstratieproduct.

 • Dyson prijsgarantie is niet geldig op handdrogers, onderdelen en accessoires.

Contact opnemen