Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson purifier cool logo
Dyson purifier cool

Dyson Purifier Cool™

Vangt ultrafijn stof en allergenen¹

Verwijdert 99,95% van alle deeltjes tot zo klein als 0,1 micron⁷

Reinigt het hele vertrek⁷

Volledig geseald volgens HEPA H13-norm⁷

Dyson luchtreinigers E-carf certificering

Dyson Purifiers zijn gecertificeerd met het ECARF-label

Het ECARF-kwaliteitskeurmerk certificeert luchtreinigers als allergievriendelijk als ze een significante vermindering van verontreinigende stoffen in de lucht kunnen bewerkstelligen. ECARF certificeert allergievriendelijke luchtreinigers die bij normaal dagelijks gebruik een meetbare verbetering van de luchtkwaliteit voor de gegeven kamergrootte kunnen bereiken. De criteria voor allergievriendelijke luchtreinigers liggen ten grondslag aan de veronderstelling dat minder blootstelling aan allergenen over het algemeen gunstig is en beantwoorden aan de huidige hoogste technische normen.

Dyson Purifier Cool  voor luchtreiniging in een grote woonruimte

Krachtige circulatie voor reiniging van de lucht in het hele vertrek

Alleen Dyson-luchtreinigers beschikken over Air Multiplier™-technologie, om verontreinigende stoffen van op afstand aan te trekken en gereinigde lucht te verspreiden door het hele vertrek.²

  • Grafische vergelijking van de CADR-test met de Dyson-test
  • Grafische vergelijking van de CADR-test met de Dyson-test
  • Grafische vergelijking van de CADR-test met de Dyson-test
  • Grafische vergelijking van de CADR-test met de Dyson-test
Geïntegreerde detectietechnologie en een lcd-scherm tonen de luchtkwaliteit

Controleert en rapporteert, automatisch

Drie sensoren analyseren je lucht constant, terwijl ons unieke algoritme de gegevens op elk moment controleert. Je luchtkwaliteit wordt zo nauwkeurig bijgehouden en weergegeven om erop te kunnen reageren.

Illustratie met volledig gesealde luchtreinigingsventilator

Alleen Dysons nieuwste luchtreinigers zijn volledig geseald volgens HEPA H13³

Om te voorkomen dat verontreinigende stoffen opnieuw in de lucht terechtkomen is niet alleen het filter volgens de HEPA-norm geseald, maar de hele luchtreinigingsventilator³. Wat naar binnen gaat, blijft dus binnen.

Illustratie van het Dyson-filtratiesysteem

Vangt stoffen op en verwijdert ze met HEPA-filtratie

Het HEPA-filter vangt 99,95% van alle deeltjes tot zo klein als 0,1 micron.¹ Actieve kool absorbeert gassen⁴, geuren en VOS.

Aansturing van de Dyson-luchtreinigingsventilator met de Dyson Link-app

Intelligente luchtreiniging, aangestuurd met app of stem

Regel en controleer de luchtkwaliteit waar je ook bent, met de Dyson Link-app⁵ of handsfree met compatibele spraakdiensten.⁶

  • Gereinigde lucht verlaat de achterkant van de luchtreiniger
  • Dyson-luchtreinigingsventilator in een donkere slaapkamer met iemand die rustig slaapt
  • Dyson-luchtreinigingsventilator in een slaapkamer
  • Vervangen van het filter

Mooi design en zeer gebruiksvriendelijk!

Joelle

We hebben de Dyson Purifier nu een maand in ons bezit, we zijn zeer tevreden over de luchtzuiveraar! De app is super handig en de ‘auto’ modus gebruiken we dagelijks. Zodra er bijvoorbeeld gekookt wordt herkent hij dan direct de ‘vieze’ luchtjes en begint de lucht te zuiveren. Ik als hooikoorts patient raadt het iedereen aan! Ik heb binneshuis echt veel minder klachten!

Veelgestelde vragen

Wat is er nieuw aan het assortiment Dyson- luchtreinigingsventilatoren en wat is het verschil met andere luchtreinigers?

Dyson-ingenieurs zijn perfectionisten. Vanwege onze aanhoudende ontevredenheid, hebben we de nieuwste luchtreinigingsventilatoren opnieuw ontworpen. Het zijn onze eerste luchtreinigers die volledig geseald zijn volgens de HEPA H13-norm. Ze vangen 99,95% van het ultrafijnstof op en voorkomen dat verontreinigende stoffen opnieuw terechtkomen in de lucht die je inademt.

Hoe vaak moet ik mijn filter vervangen?

We raden aan het HEPA H13 en actief koolstoffilter om de 12 maanden te vervangen. De filters kunnen na verloop van tijd verstopt raken met verontreinigende stoffen, wat zelfs een onaangename geur in het vertrek kan veroorzaken. Het toestel waarschuwt je wanneer het tijd is de filters te vervangen. De meting van de filterlevensduur is te vinden op het lcd-scherm en in de Dyson Link-app.

Dyson-filter

Vervangende filters

Vind het juiste filter voor je luchtreiniger.

MyDyson logo
Three phone screens showing the MyDyson app.

Haal meer uit je Dyson met de MyDyson™ app

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt