Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/be/nl_be/prospect-capture-x-cat

  • 1 Om een hele woonkamer goed te reinigen en te verwarmen, gaat de Dyson Pure Hot+Cool™ luchtreinigingsventilator verder dan standaardtests door automatisch vervuiling te detecteren, zeer fijne verontreinigende deeltjes uit de lucht te halen en gereinigde en verwarmde lucht te verspreiden met behulp van Air Multiplier™-technologie.Het is de enige luchtreinigende verwarmingsventilator die op al deze onderdelen is getest.Getest op luchtverspreiding (DTM801), reinigingsdekking in een kamer van 81 m³ (TM-003711) en verwarmingsprestatie in een kamer van 35 m³ (DTM 961).

  • 2 Hulin e.a. Respiratory health and indoor air pollutants based on quantitative exposure assessments, European Respiratory Journal, okt. 2012.

  • 4 Hulin e.a. Respiratory health and indoor air pollutants based on quantitative exposure assessments, European Respiratory Journal, okt. 2012.

  • 5 Vereist een apparaat waarop de app kan worden uitgevoerd, wifi of mobiele gegevensverbinding, Bluetooth 4.0-ondersteuning en iOS-versie 10 of Android-versie 5 (of hoger).De normale tarieven voor berichten en gegevensverkeer zijn van toepassing.

  • 7 In maximumstand.Getest op luchtverspreiding (DTM 801), reinigingsdekking in een kamer van 81 m³ (TM-003711) en verwarmingsprestatie in een kamer van 35 m³ (DTM 961).

  • 8 In maximumstand.Getest op luchtverspreiding (DTM 801), reinigingsdekking in een kamer van 81 m³ (TM-003711) en verwarmingsprestatie in een kamer van 35 m³ (DTM 961).

Doet wat men belooft.

Geverifieerde klant

De Dyson Pure Hot+Cool 2018 is niet alleen mooi, maar doet echt wat men belooft. Blaast op een onverklaarbare manier van een briesje tot hard koude of warme lucht door je kamer en filtert de lucht op diverse wijze. De bediening via een gewone afstandbediening of app is gewoon gemakkelijk. En niet op de laatste plaats zit is er ook een duidelijke papieren gebruikshandleiding bij.

Veelgestelde vragen

Blijft het lcd-scherm de hele nacht aanstaan?

Als u de helderheid van het lcd-scherm van uw luchtreiniger/verwarmingsventilator hinderlijk vindt, kunt u met uw afstandsbediening of met de Dyson Link-app de nachtstand instellen.Wanneer uw luchtreiniger in bedrijf is, wordt dat aangegeven met een icoontje van een maan; na 10 seconden wordt het hoofdscherm echter uitgeschakeld, zodat u ongestoord kunt slapen.

Hoe lang moet ik mijn luchtreiniger/verwarmingsventilator aan laten staan?

De automatische stand van uw luchtreiniger/verwarmingsventilator regelt de luchtkwaliteit bij u in huis zonder dat u het apparaat hoeft te bedienen. Hij staat dus alleen aan wanneer dat nodig is.Wij adviseren u in het bijzonder om de automatische stand van uw apparaat te gebruiken als u of iemand anders bij u thuis lijdt aan allergieën of ademhalingsaandoeningen

Waar kan ik mijn luchtreinigingsventilator het beste plaatsen?

Uw luchtreinigingsventilator is ontworpen voor het reinigen van de lucht in afzonderlijke ruimtes. U kunt hem dus het beste gebruiken in de ruimte van uw huis waar u de meeste tijd doorbrengt.Plaats het apparaat altijd op een plek met rondom zo'n 50-60 cm vrije ruimte, zodat de lucht goed kan circuleren.