Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Dyson Deals Dagen Dyson Purifier Hot+Cool AutoReact™ motif
Dyson Purifier Hot+Cool AutoReact™
In stock
original price:
Was €699,00
current price:
€549,00
Bespaar €150,00
 • Dyson Deals Dagen: nu tot €150 voordeel
Dyson Purifier Hot+Cool AutoReact™

Dyson Purifier Hot+Cool AutoReact™ (Wit/Zilver)

Verkoelt je in de zomer, verwarmt de hele kamer in de winter. Reinigt de lucht het hele jaar door.

HEPA 13 + koolstoffilter verwijdert 99,95% van de verontreinigende stoffen zoals stof, allergenen en virussen inclusief de COVID-19 virus¹⁰.

Met ingebouwde thermostaat die je tot 30% kan besparen op de gebruikskosten wanneer je de kamertemperatuur constant wilt houden.⁸

Bedien met afstandbediening

Dyson Purifier Hot+Cool AutoReact™

Algehele beoordeling

66% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Super goed

Topogigio

Ik kocht een paar jaar geleden de eerste Dyson hot+cool en heb nu de tweede gekocht die ik in een ander deel van het huis ga gebruiken. Uitstekend product voor zowel luchtzuivering als verwarming. (Vertaald vanuit het Italiaansmet Google)

Wat zit er in de doos

Specificaties

 • Max. luchtstroom

  310 l/s

 • Snoerlengte

  1,85 m

 • Aantal snelheidsinstellingen

  10

 • 230 Voltage

 • Temperatuursinstellingen

  1-37°

 • HEPA-filter

  HEPA 13

 • Geluidsniveau

  63 dB

 • Gewicht

  5,71 kg

 • 248 mm

 • 220 mm

Dyson purifier hot cool autoreact
 • Hoogte

  764 mm

 • Lengte

  130 mm

 • Breedte

  205 mm

MyDyson logo
Phone screen showing video on how to get started with a new purifier.

Expert handleidingen op de MyDyson™ app

Van snelstartgidsen en handleidingen tot het begrijpen van verschillende instellingen en schermen. Alles afgestemd op jou en je machine.

Veelgestelde vragen

Hoe zijn Dyson hot+cool luchtreinigers energiezuinig?

Dyson's verwarmende luchtreinigers hebben een ingebouwde thermostaat die je tot 30% aan gebruikskosten kan besparen wanneer je de kamertemperatuur constant wilt houden.¹

Verder verwarmen Dyson Hot+Cool luchtreinigers je kamer met langeafstandprojectie gelijkmatig. Hierdoor verwarm je gewenste kamer gecontroleerd, waardoor je niet het hele huis hoeft te verwarmen. Door de intelligente thermostaat, wordt het verwarmen gestopt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Hierdoor gaat er geen energie verloren. Of verwarm je de ruimte bijvoorbeeld kort en krachtig middels de timer.
 

¹Na het bereiken en behouden van de doeltemperatuur. Getest in een kamer van 35 m³ bij gebruik van de heteluchtmodus en een producttemperatuur van 25 °C. Vergeleken met continue werking met een energieverbruik van 2050 W. De resultaten in de praktijk kunnen variëren afhankelijk van de isolatie van de kamer

Kan ik de verwarmende luchtreiniger ook enkel gebruiken als luchtreiniger?

Ja, Dyson verwarmende luchtreinigers kunnen met én zonder verwarmingsfunctie worden gebruikt. Hierdoor dient het altijd als luchtreiniger en verwarmt de machine enkel wanneer jij dat nodig vindt. Is het warmer, dan kan je jezelf ook verkoelen middels de gecontroleerde luchtstraal. Hierdoor is de Dyson de ideale machine, het hele jaar door.

Hoe werkt de Dyson luchtreinigingsventilator?

Dyson luchtreinigers vangen gassen en 99,95% van het fijnstof uit de lucht.1 Gezuiverde, schonere lucht wordt de hele kamer ingeblazen of waar je het ook nodig hebt. Lees meer over de gebruikte technologie via onderstaande pagina.

https://www.dyson.nl/luchtbehandeling/luchtreinigers/dyson-pure-cool/overzicht


1Getest op filtratie-efficiëntie bij 0,1 micron (EN1822).

Hebben Dyson luchtreinigers HEPA-filters?

Ja, alle Dyson luchtreinigers hebben HEPA-filters die snel en eenvoudig te vervangen zijn. Om je toestel optimaal te laten werken, raden wij je aan alleen originele Dyson-onderdelen te gebruiken. Als je een vervangingsfilter nodig hebt, kun je die voor jouw toestel via onderstaande pagina bestellen.  

https://www.dyson.nl/luchtbehandeling/luchtreiniger-accessoires

Hoe worden Dyson-luchtreinigers getest op het opvangen van het Covid-19 virus?

Bij Dyson zijn we van mening dat alleen door te testen met het levende virus zelf in combinatie met een test in realistische kamergrootte, je zeker kunt zijn van het vermogen van de luchtreiniger om specifieke virussen in de echte wereld op te vangen. Klik hier voor meer informatie over onze test.

Dyson-filter

Vervangende filters ontworpen voor jouw apparaat

We raden je aan je HEPA- en koolstoffilter te vervangen wanneer het apparaat je waarschuwt. Zo blijft het apparaat optimaal presteren.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt